X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak jest z seksem i nadzerka? z mama juz gadalam to ona mi powiedziala ze u niej to podczas ciazy (a miala nadzerke) plamien zadnych nie bylo. Nooo ale poniewaz dlugo z nia zwlekali z jej usunieciem to po porodzie brata zabrali ja na usuniecie/skrocenie szyjki... niby samo plamienie mnie nie martwi bo byl to taki jednorazowy "wyrzut" i po wytarciu po stosunku juz po godzinie bylo czysto calkiem ale martwi mnie ta szorstkosc na szyjce...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie krwawila mi nigdy bo jest mala.
    Zreszta w ciazy nie miała żadnych plamien tylko mega skurcze

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha noo nic dzieki :D
    To mam nadzieje ze wszystko bedzie ok :) zapytam dzis tego swojego lekarza do tego beda wyniki moczu i krwi, powiem o tym plamieniu i tych kilogramach, jak cos to za 3 tygodnie jeszcze mam zapisana ta wizyte u prywatnego lekarz.

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam nadżerkę przez ciążą, czasami krwawiła, była jasna krew, mocno upłynniona, a przy macaniu czułam dokładnie tak jak ty-taką szorstką tarczkę. Miałam wymrażaną.

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie bardzo uplynniona krew (nooo ale z racji duuuzej ochoty na seks to zrozumiale) i tak jakby z podraznienia krew poleciala... noo nic pozostaje czekac do wizyty :P

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri ja tez mam nadzerke dowiedzialam sie przy porodzie, i raz po <3 tez mialam rozowe jenorazsowe plamienie. wiec to chyb a normalne.

ja pytalam mojego ginm o te skurcze i jak mnie badal to macica reagowala na dotyk i sie stawiala wiec zbadal mnie przez dopochwowe czy sie nie skraca szyjka, ale powiedzial, ze zamknieta 3,5 cm wiec jest ok, ale trzeba miec na uwadze takie napinanie bo najczesciej jest nie grozne, alee.... roznie moze byc...

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko jest przekrwione więc sądzę, że lekarz zaleci ostrożność i tyle :)

Moja cera jest taka że chce mi się beczeć :( grube pryszcze, takie których nie da się wydusić... No k....mać :(

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje plamienie to wiesz potop szwedzki :D ale to duzo sluzu z krwia sie rozwodnilo wiec pielucha by mi na to byla patrzebna :D No najgorsze ze on tam usg nie ma wiec nawet jesli da skierowanie znow 2 tyg bede czekac a za 3 to ja mam to prenatalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka89 wrote:
    Wszystko jest przekrwione więc sądzę, że lekarz zaleci ostrożność i tyle :)

Moja cera jest taka że chce mi się beczeć :( grube pryszcze, takie których nie da się wydusić... No k....mać :(
    To jak u mnie. Moj G sie smieje ze ja gorzej niz gimnazjalistka wygladam, najgorsze ze mimo siedzenia w domu (w ten upal nie wychodze) Wczoraj zauwazylam plamy po popekanych naczynkach na twarzy... dzis przed wyjsciem do lekarza kilogram kremu na cialo naloze...

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam to samo, teraz mam kilka dni wolnego to siedzę w czterech ścianach i nikomu się nie pokazuję, mam czerwone plamy po tych pryszczach.

Do pracy nakładam grubą warstwę podkładu :/

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam do pracy sie nie maluje :P ja ta katastrofe mam od owulacji wiec sie przyzwyczilam ...

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mam, a ciazy niet ;-)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie po antykach odzwyczailam od pryszczy wiec jak mnie w pierwszym miesicu wysypalo bylam zalamana :P a teraz to chyba juz bedzie moj staly punkt rozpoznawczy do konca ciazy :P

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi nie wiem czy inofolic nie poprawil cery, bo mam całkiem spoko, mama i przyjaciółka zauważyły same z siebie, ze jest ladnaj (ale to juz jakis czas temu), mama nawet zapytała czy nie jestem juz w ciaz, bo tak mi cera wyladniala.
    Nie przesadzalabym,ze jest extra, bo taka drobna kaszka z bliska jest, ale wiadomo, to wystarczy lekki makijaz i jest fajnie :)

W sumie mi przypomnialyscie, pojde maseczke nalozyc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 13:01

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz kaszka bedzie to chociazby przez pogode bo jednak sie pocimy wiec takie typowo potowe wyskakuja, a ja to mam bolace bable co nie chca sie goic

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, no, ja Was dołowałam moją kaszką ;p

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaszka, bleeeeeee? :P

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej ja tez mam problem z cera, bolace ciezko wyciskajace dziady!!!!!!!wrrrrrrr od poczatku ciazy sie borykam :( nawet na dekoldzie i piersiach mi sie robia ;.(

i pekaja mi naczynka na nogach strasznhie, podobno jakas dziewczyna pisala na innym watku o masci z kasztanowca ze sie mozna smarowac ale bylam w kilku aptekach i mowily ze trzeba isc lekarza zapytac bo na kazdej pisze, ze nie naqlezy stosowac w ciazy;/

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, wlasnie czytam sobie o bolach jajnikow w pocztkach ciazy i napisano, ze przy PCOS sa one normalne. Martka, czytasz mnie?

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to moja udreka calego zycia wiec cos czuje ze ciaza to bedzie masakra z tymi naczynkami. Kasia u iebie druga cora prawda?
    Ja od pocztku mam przecucie ze u mnie dziewczynka... ciekawe jak to wyjdzie..

‹‹ 422 423 424 425 426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ