Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA jak jest z seksem i nadzerka? z mama juz gadalam to ona mi powiedziala ze u niej to podczas ciazy (a miala nadzerke) plamien zadnych nie bylo. Nooo ale poniewaz dlugo z nia zwlekali z jej usunieciem to po porodzie brata zabrali ja na usuniecie/skrocenie szyjki... niby samo plamienie mnie nie martwi bo byl to taki jednorazowy "wyrzut" i po wytarciu po stosunku juz po godzinie bylo czysto calkiem ale martwi mnie ta szorstkosc na szyjce...
-
Nie krwawila mi nigdy bo jest mala.
Zreszta w ciazy nie miała żadnych plamien tylko mega skurcze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri ja tez mam nadzerke dowiedzialam sie przy porodzie, i raz po tez mialam rozowe jenorazsowe plamienie. wiec to chyb a normalne.
ja pytalam mojego ginm o te skurcze i jak mnie badal to macica reagowala na dotyk i sie stawiala wiec zbadal mnie przez dopochwowe czy sie nie skraca szyjka, ale powiedzial, ze zamknieta 3,5 cm wiec jest ok, ale trzeba miec na uwadze takie napinanie bo najczesciej jest nie grozne, alee.... roznie moze byc... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Wszystko jest przekrwione więc sądzę, że lekarz zaleci ostrożność i tyle
Moja cera jest taka że chce mi się beczeć grube pryszcze, takie których nie da się wydusić... No k....mać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mi nie wiem czy inofolic nie poprawil cery, bo mam całkiem spoko, mama i przyjaciółka zauważyły same z siebie, ze jest ladnaj (ale to juz jakis czas temu), mama nawet zapytała czy nie jestem juz w ciaz, bo tak mi cera wyladniala.
Nie przesadzalabym,ze jest extra, bo taka drobna kaszka z bliska jest, ale wiadomo, to wystarczy lekki makijaz i jest fajnie
W sumie mi przypomnialyscie, pojde maseczke nalozyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 13:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jej ja tez mam problem z cera, bolace ciezko wyciskajace dziady!!!!!!!wrrrrrrr od poczatku ciazy sie borykam nawet na dekoldzie i piersiach mi sie robia ;.(
i pekaja mi naczynka na nogach strasznhie, podobno jakas dziewczyna pisala na innym watku o masci z kasztanowca ze sie mozna smarowac ale bylam w kilku aptekach i mowily ze trzeba isc lekarza zapytac bo na kazdej pisze, ze nie naqlezy stosowac w ciazy;/
-
nick nieaktualny