Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:O, wlasnie czytam sobie o bolach jajnikow w pocztkach ciazy i napisano, ze przy PCOS sa one normalne. Martka, czytasz mnie?
-
Martka89 wrote:A mnie nie bolał jajniki. Za to czasem mam taki ból jak na okres, z 2 minutki trwa i przechodzi
(to druga strona, przewin sobie tez na pierwszA)
Wyglada na to,ze to normalne. I nawet by sie zgadzalo, bo chyba okolo 8 tygodnia powinnas miec okres, gdyby on byl, wiec macica "pamieta".ciri22 lubi tę wiadomość
-
ciri tak jest u nas druga cora same baby:P ostatnio siedzielismy ja moj moja mama i siostra i moja mama nagle mowi tak do mojego" wyobraz sobie, ze tak bedzsiesz mial za kilka lat " hahah jego tez przeraza wizja samych bab w domu, ale coz...
ja ciri mialam przeczucie ze bedzie dziewczynka i u mnie sie sprawdzilo. a chcialabys corke czy synka? -
nick nieaktualny
-
Martka nie mialam jakichs specjalnych mdlosci, wym iotow wogole. na poczatku troche mnie mdlilo przy jedzeniu , bardzieej po brzuchu i po cerze stawialam, ze dziewczynka, bo przy pierwszzej tez rosl mi tak nisko brzuch i cere mialam tragiczna. slodkiego nie jem wiecej zawsze lubialam wiec jem w zasadzie tyle samo, nawet mniej mam ochote , bardziej na kwasne mnie bierze, jakis barszczyk kwasny pomidorowa ogorkowa, woda z konserwowych ogrkow:P
a Ty masz mdlosci?
dziewczynki zawsze sa oczkiem w glowie tatusiow i czesto sa do nich podobne -
nick nieaktualny
-
hahaha moj znowu ma sliczny nosek male uszka i piekne dlugie rzesy jak lalka, kiedys nawet mu wymalowalam jedn o oko bo chcialam zobaczyc jakby wygladal jako dziewczynka hahahaha.
mi piersi malo rosna (( moze jak pokarm bedzie sie zbieral cos podskocza w gore, na arzie to moj mowik ze mam wieksze sutyki niz cycki haha i mowi, ze to sa jego "wentylki " cokolwiek ma na mysli -
ciri22 wrote:OJ nie MOj G ma brzyski nochal i nie zycze takiego zadnej dziewczynie A tak serio to ja stawiam ze cora tatusia bo prawie bez jego wysilku wszystko wyszlo tak jak on chcial
o ja ostatnio kwaszone ogorki i kapusniak mniam
nie przejmuj sie, moj ex mial okropny nos, a corka ma ladny taki zadarty mimo, ze tak to niestety podobna jest do niego;/ -
nick nieaktualnyJa sie pocieszam ze jednak najwiecej dziedziczy sie po dziadkach a oni takiego nosa nie maja ;p
Mnie piersi tez nie urosly nie wypelnily sie ani nic tylko brodawki wokol sutkow mam mega duze i ciemniejsze i to wszystko.KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
Mam betę
113,6 mlU/ml
Wg norm laboratorium to 4 tydzień (4 tyd. 10.2 - 708).
Aaaaaa, nie mogę, jestem w ciąży.
A po wyniku bety da się coś powiedzieć czy wszystko ok? W sensie bez przyrostu?
ciri22, Magdziulla, KASIAG24, arien, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle sie wkurwilam za przeproszeniem wylazlam na tramwaj w ciemno polazlam na petle i zadnego tramwaju nie ma wiec szukam info o co chodzi. Nie ma info bo po co patrze na rozklad ok bedzie za 5 minut. Czekam czekam czekam nie ma. Jakis pan mnie informuje ze przez najblizsze kilka tygodni nie beda tu dojezdzac tramwaje i najblzszy tramwaj do lekarza mam jakies 8 przystankow dalej. Ale kurwa kartki nie mozna powiesic?! A i nie mam czym jezdzic do pracy bede chyba musiala kilka przystankow w te upaly chodzic na piechote zeby dostac sie do autobusu swojego...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Mam betę
113,6 mlU/ml
Wg norm laboratorium to 4 tydzień (4 tyd. 10.2 - 708).
Aaaaaa, nie mogę, jestem w ciąży.
A po wyniku bety da się coś powiedzieć czy wszystko ok? W sensie bez przyrostu? -
nick nieaktualny