X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo juz bardziej uwazac sie na siebie nie da ;p leze i powinnam Tyc ;D i tylko seks mi pozostal jako przyjemnosc ;p

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ale emocje ;)

Ja się dzisiaj obudziłam z takim poczuciem, że cały wczorajszy dzień był totalnie nieralny i to niemożliwe, żeby ten test wyszedł pozytywnie. Więc od razu poszłam zrobić jeszcze jeden i jest blada kreska, ale wydaje mi się, że bledsza niż wczoraj. Choć J. twierdzi, że nie. No i one są, na pewno są, blade ,ale nie trzeba się doszukiwać. Też tak miałyście w tych początkowych dniach?

No i temperatura z 36,77 zeszła do 36,61, ale to wciąż wysokie temperatury i o niczym to nie świadczy, nie?

Byłam już na becie, wyniki po południu, więc pewnie od 13 będę co 5 minut odświeżać stronę ;)

KASIAG24 lubi tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Ciri, ale emocje ;)

Ja się dzisiaj obudziłam z takim poczuciem, że cały wczorajszy dzień był totalnie nieralny i to niemożliwe, żeby ten test wyszedł pozytywnie. Więc od razu poszłam zrobić jeszcze jeden i jest blada kreska, ale wydaje mi się, że bledsza niż wczoraj. Choć J. twierdzi, że nie. No i one są, na pewno są, blade ,ale nie trzeba się doszukiwać. Też tak miałyście w tych początkowych dniach?

No i temperatura z 36,77 zeszła do 36,61, ale to wciąż wysokie temperatury i o niczym to nie świadczy, nie?

Byłam już na becie, wyniki po południu, więc pewnie od 13 będę co 5 minut odświeżać stronę ;)

Spokojnie, krechy są, więc i beta będzie ładna! :*

W ogóle jak patrzę na nasze wykresy, to są prawie identyczne ;) Tylko u mnie się nie zazieleniło.

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A masz jeszcze szansę na zielone?

7v8rikgni12rlaff.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Dzień dobry Dziewczyny. Nie mogłam dospać do 6:20 i za oknem hałasowali, więc zmierzyłam temperaturę godzinę wcześniej. 36,77, więc nie spadła.

Poszliśmy zrobić test, no i jest coś takiego po chwili:

https://picasaweb.google.com/lh/photo/mWoFzZWc22jhgANulgiccW2UvdZw4sUiZD_huhZ_qK8?feat=directlink

a po kolejnych kilku minutach:

https://picasaweb.google.com/lh/photo/cT4RZwGPF0fobLjcHMDyOW2UvdZw4sUiZD_huhZ_qK8?feat=directlink

Mam nadzieję, że coś widzicie.

J. na początku nic nie widział, potem dojrzał. Teraz ta druga krecha jest zupełnie widoczna.

Matko, chyba się udało? Jak myślicie? Jak zrobi się jakaś ludzka godzina ruszymy do aptek po jakieś inne testy, a jutro beta (jesli kolejne testy coś pokażą i okres się nie zjawi).

piekne tluste krechy babo!! GRATULUJE Z CALEGO9 SERDUCHA I ZYCZE SPOKOJNYCH 9 MIESIECY!!

ja z mala bylam 2 dni w szpitalu, u swojego gina wizyte mialam w czwartek, mam bakterie w moczu kazal brac jakies tabletki i za tydzien powtorzyc sikanca. a polowkowe mamy dopiero 25 sierpnia. pozniej caly wrzesien nie bede miala wizyty bo lekarz bedzie mial urlop

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby do drugiej bety ;)

Z córeczką wszystko w porządku?

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Ciri, ale emocje ;)

Mnie na poczatku wzrosla potem spadla i dopiero po terminie @ kilka dni sie wyrownala i skoczyla wiec nie ma sie czym martwic. Ja nie wierze do tej pory ale sikanca zrobilam w sumie trzy razy dwa pierwszego dnia krechy na jednym byla krecha tlusta a na drugim zero (ale to pink test to one jakies takie slabsze sa ;/) a potem tydzien po drugiej becie sikalam na tescior bo chcialam zobaczyc jak krecha bedzie wygladac. Tak dzis z G na mnie patrzylismy to widac ze schudlam z cielska ale na brzuchol to mam grubiutki juz nie widac kosci biodrowych przednich gornyc... W ogole a u mnie zawsze ladnie wystawaly i mam boczki... Wiec to tak dziwnie. Kilogramy w dol a czuje sie grubsza niz jak mialam te 6 kg wiecej...

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, miala zabieg operacyjny w znieczuleniu ogolnym bo 3 tygodnie temu wbila sobie cos do nozki, a ja sie dziwilam ze sie tgak dlugo nie goi...w czwartek mamy wiyzte kontrolna i sciagniecie szwa :-) i po wszystkim . tylko musze pokazac ejszcze chirurgowi piprzyka na glowce jej bo trochbe mnie niepokoi mam wrazenie, ze zmienia wyglada troche;/

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja naleze do tych co maja pousuwane pieprzyki w sumie 4 myszki dosc duze... Jedna na glowie... Lepiej za wczasu takich rzeczy sie poznywac... Wiem z doswiadczenia.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie ja mam 1 tgez usuniety calkiem nie duzy, a jeden na biodrez mialam skierowanie do usuniecia ale nie poszlam :D i tez mi powiedziala, ze slonca unikac kontrolowac bo taka mam nature... ale ten na jej glowce taki dziwny mi sie wydaje, no nic zob acze co powie lekarka w czwartek. ciri pokazuj tu brzucha :-) ja ostatnmio jak mnie wazyla polozna przytlam 400gram :-) ale dupa mi urosla nogi generalnie sie taka klucha zrobilam;p

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, super, ze czuewasz, lepiej dmuchać na zimne :)

Ja wlasnie dzis robilam Pinka i ten na zdjeciach, ktore Wam pokazywalam to tez pink.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jak pink pokazal kreche to juz nie masz sie czym martwic ;D beta bedzie taaaaaaka duza ;D

Miala ktoras nadzerke? Bo tak sie zastanawiam czy to ona mogla dzis krwawic....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:57

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna mi pink nie pokazla krechy a byhlam w ciazy :D takze napewno jestes :P

ciri22, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    A masz jeszcze szansę na zielone?

hmm... teoretycznie? Tzn. był jeden seks w okolicach owu, ale mój S. był wtedy bardzo chory, z gorączką i w ogóle, więc gdyby się udało, to byłby jakiś cud chyba. Poza tym u mnie takie spadki dzień przed @ to norma. Dzisiaj siknęłam na test, w sumie nie wiem po co, bo pokazała mi się druga jasna krecha... Tia....

6af1a47a645516d9m.jpg

Pewnie będzie powtórka z rozrywki z maja i jutro w sam raz na wyjazd dostanę okres stulecia... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 11:12

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buheuahuehaue, dziewczyny, dzieki. Wczoraj zrobilam tez z dwóch innych firm i też były blade, w sumietakie jak na pink.

Ciri - mi dawno temu jeden lekarz powiedzial, ze mam, a optem od tego czasu nikt nic nie mowil. Wiec w sumie nie wiem, nie skupialam sie na tym, bo mialam inne problemy. Mozliwe, ze tamten chciał mnie naciagnac na zabieg mrozenia czy cos takiego (slyszalam o takich procedurach).

A mam jeszcze pytanie - zarodek usadawia sie w scianie macicy, wiec czemu czuje sie jajniki? Ja glownie je czuje, teraz prawy odczuwam takim promieniujacym bolem. Bo produkują coś?

7v8rikgni12rlaff.png

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    hmm... teoretycznie? Tzn. był seks w dniu owu, ale mój S. był wtedy bardzo chory, z gorączką i w ogóle, więc gdyby się udało, to byłby jakiś cud chyba. Poza tym u mnie takie spadki dzień przed @ to norma. Dzisiaj siknęłam na test, w sumie nie wiem po co, bo pokazała mi się jasna krecha i teraz się zastanawiam o co cho...

[img]img src="http://images68.fotosik.pl/1100/6af1a47a645516d9m.jpg"[/img]

Pewnie będzie powtórka z rozrywki z maja :/
    Hmmmm, cos tam moze jest, choc w sumie nie wiem ;/

7v8rikgni12rlaff.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Hmmmm, cos tam moze jest, choc w sumie nie wiem ;/

Spoko, jakoś bez emocji do tego podchodzę. Jutro pewnie mnie zaleje ;)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty Anna oczywiście daj znać jak po becie :*

Ciri, mam nadzieję, że Twój lekarz przedłuży Ci L4, zważywszy na to, co stało się wczoraj

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Buheuahuehaue, dziewczyny, dzieki. Wczoraj zrobilam tez z dwóch innych firm i też były blade, w sumietakie jak na pink.

Ciri - mi dawno temu jeden lekarz powiedzial, ze mam, a optem od tego czasu nikt nic nie mowil. Wiec w sumie nie wiem, nie skupialam sie na tym, bo mialam inne problemy. Mozliwe, ze tamten chciał mnie naciagnac na zabieg mrozenia czy cos takiego (slyszalam o takich procedurach).

A mam jeszcze pytanie - zarodek usadawia sie w scianie macicy, wiec czemu czuje sie jajniki? Ja glownie je czuje, teraz prawy odczuwam takim promieniujacym bolem. Bo produkują coś?
    Noo moja mama miala i chyba zaraz do niej napisze z pytaniem jak to jest ale w koncu jej musieli uciac kawalek szujki i od tamtej pory skonczyly sie problemy z cytologia i infekcjami.

Co do jajnikow powinnas czuc zwykle ten z ktorego mialas owulacje. Ja tez tak czulam bo zarodek sie zwykle po tej stronie usadawia z ktorej byla owulka. I wiem z usg ze tam sobie siedzi nie po srodku calkiem. A to takie wrazenie ze jajniki jak dobrze sie wslluchasz w swoje cialo powinno to byc teoszke nizej i promieniujacy bol/uczucie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaaa wrote:
    A Ty Anna oczywiście daj znać jak po becie :*

Ciri, mam nadzieję, że Twój lekarz przedłuży Ci L4, zważywszy na to, co stało się wczoraj
    Tez mam cicha nadzieje ale zobaczymy ja to mam nadziejr ze chociaz bedzie zwolnienie ze wzgledu na upaly...

‹‹ 420 421 422 423 424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ