Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:dobrze mowi polac jej!!
a nie, jednak nie polac;P -
Ja mogłabym w ogole nie pić, lubie tylko wino do posiłku. Ostatnio na targach sniadaniowych kupujemy wino bezalkoholowe - super i dla mnie teraz i dla J., jak ma prowadzić samochod. Smak ma przedni, a procentów brak. A jakie pyszne jest wieczorem z kostkami lodow...
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Ja mogłabym w ogole nie pić, lubie tylko wino do posiłku. Ostatnio na targach sniadaniowych kupujemy wino bezalkoholowe - super i dla mnie teraz i dla J., jak ma prowadzić samochod. Smak ma przedni, a procentów brak. A jakie pyszne jest wieczorem z kostkami lodow...
Ale ogolnie to wiadomo jak sie barddzo chce to juz dwa razy takie 0,0% pilam ale jednak wole cale to zaminic na pol lyka zwyklego...
Ja za to wina nie lubie ale za to tym cyklu tak sie do niego przyzwyczailam ze wiczorkiem na dobry sen bylo idealne -
nick nieaktualny
-
wiec tak, ciri ucieklam wczoraj bo wracalam do domu , ale mialam zakrecon yt dzien dziewczyny masakra!!!!! myslalam, ze zgubilam porfel badz tez mi go zajmumali, byhlam z coraz przy kasie zrobilysmy zakupy do szkoly a tam zonk nie mam portfela, w pol godz wczesniej placilam w innym sklepie za buty dla malej polecialam do auta nie ma... wrocilam do tamtego sklepu zamkniety stroz dzwonil do wlasciciela ten mi mowi ze nie znalzl... wiec ja juz siodme poty... nerwy, jade do dom u po kase zeby zaplacic za zakupyh ktore zostawialm przy kasie i pod blokiem czeka na mnie przyjkaciolka, doradzila zebym zastrzegla sobie karte i dowod odrazu, tak wiec zrobilam, wrocilysmy do tamtego sklepou zeby zaplacic za zakupy a tam co??? portfel sie znalazl!!! zostawialm go przy kasie i byl po reklamowka!!!!!!!!! :D no coment !!!!!!!!!! hahahhaaha a ja dzisiaj musze zalatwiac nowa karte do konta porazka hahahaha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:ciri nie da sie wlasnie wczoraj mowila ze jest to proces nieodwaracalny i musze zglosic o nowa karte tak wiec czeka mnie wycieczka do banku dzisiaj hahaha
ale kapa mowie Wam -
i takm sie cieszylam, bo w portfelu mialam 40 zsl gotowki a dzien wczesniej cala wyplate chyba bym umarla jakbym zgubila z cala kasa portfel
musze wyplacic dzisiaj z konta wszystko bo nie bede miala do niego dostepu ehhh moj mi mowi ze zgine w koncu
ostatnio z nim tez bylam w sklpeie bez portfela, bo zotawialm go w aucie haha
nie wiem czy te upalyt tak dzialaja na mnie czy co, ale ostatnio tez o wszystko sie potykam doslownie o wszystko :D o sciany futrynhy krzesla co tylko stoiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moj za to jak ma wydac na siebie kase to placze Ostatnio chcial strasznie okulary przeciwsloneczne sobie kupic, wiec pojechalismy do Decathlonu bo byly w promocji, no ale te tanie fajne ale on by chcial z polaryzacja bo mialby na ryby. Wybralismy jedne noo ale 130zl mialy kosztowac, pol godziny stal ze takich drogich nie kupi, wiec wiesz musialam pogadac ze przeciez on w ogole na siebie nie wydaje ze nic nie kupuj wiec ja raz kupi sobie okulary na lata to chyba tej kasy nie bedze mu szkoda. Noo prawie dzieciak plakal A przy kasie okazalo sie ze 40zl kosztowaly. Wiec juz szczesliwy wrocil do domu
Kjopa3 lubi tę wiadomość