X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj moze4 i by kupil, a,le tanich nie wybiera wiec w ostatecznosci przy zapasie kasy moze sobie zaszalec :D a Twoj ciri to jak moj tata jak ma sobie cos kupic to go telepie bo tak przelicza kase:D

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale wiesz nas stac w tym momencie, ale on nie znosi na siebie wydawac... ma straszne poczucie winy jak cos dla siebie musi kupic, wiec musze go czesto przekonywac ze chyba po to zarabia zeby wydawac...

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my w tym miesiaciu fajnie z kasa wyszlismy ja mialam najwyzsze dochody odkad pracuje, on tez ladna wyplate wzial ale mamy 2 wesela 12 wrzesnia tak z 600zl do samej kopert musze dac 25 sierpn ia mam polowkowe prywatnie teraz jedziemy na weekend a jeszcze mi mowi, ze musi garnitur kupic bo przeciez nie ma :P ja sie skupilam ostatnio na wyprawce i powiem Wam ze kupilam komode do domu z 6 szufladami specjalnie na rzeczy dla dzidzi i mam juz na fulla zapelnione i nawet miejsca braklo i robilam w innej szafie :D ale przynajmniej sie obkupilam wyprawkowo, do domu troche, a nasze przyjemnosci poczekaja :P

no a wczesniej ja lipnie zarabialam on dobrze, no ale z 1 wyplaty ciezko oplacic mieszkanie 2 samochody dziecko i wyzyc:(

ciri ile placicie za wynajem??

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ze wszystkim prawie 2tys.

Nooo ja to troche bede miala ciuchow dla dziecka to chyba w ogole nie bede kupowac. Bo ciotka na bierzaco bedzie mi po corce oddawac a ma jeszcze po synku z przed dwoch lat wiec dostane, lozeczko dostane, i na razie to tyle ile wiem, ale we wrzesniu rzucimy haslo ze zbieramy po dzieciakach cos do odkupienia i w ogole, i sie zobaczy jak to wyjdzie ale tez zamierzam na bierzaco wyprawke robic.

Ja mam teraz wizyte prywatna noo ale na to kase w prezencie dostalam noo i zobaczymy jak w tej drugiej przychodni bedzie wygladac usg jak spoko to nie bede prywatnego brac jak tez do dupy to na polowkowe tez pojde prywatnie.

Powiedzcie mi jaki sens jest myc zeby skoro i tak codziennie podczas mycia rzygam? to sie mija z celem...

A poszlabym do rossmana bo widzialam krem bielendy na przebarwienia i pryszcze w ciazy, ale jest taka pogoda ze mi sie nie chce... Powinnam cos na obiad zrobic ale tez mi sie nie chce... W ogole jedzenie moglo by dla mnie nie istniec teraz :P a i znow gotuje kompot....

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, plączesz się z zeznaniach, przed chwilą pisałaś, że rzygasz w niedziele ;)

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo bo wtedy to mam rzyganie calo dniowe, a juz wczesniej kiedys pisalam ze pod prysznicem przy myciu zebow rzygam (tylko ze mnie to sie zdarzalo przed ciaza wiec tego nie biore tak pod uwage) A teraz rzygam codziennie przy myciu a jak nie rzygam to zwracam wode sama ktora mam w ustach. ale to poranny rytual juz jest.

A takich incydentow z belcikiem jednym nie biore pod uwage bo to ani nie meczace ani nie typowo ciazowe bo w cyklach kiedy nie bylam w ciazy wiecej rzygalam. Ale zdarzaja sie dni ze wszystko co zjem laduje w koncu w kiblu. I tak mialam w niedziele.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a mowilam wam jaka zla bylam ostatnio? Szukam uzywanego wozka tego ktory mi sie podoba i ostatnio trafilam w cenie takiej niecale 50% nowego i kurde na gwarancji jeszcze 2 lata!! i tak zalowalam ze ta ciaza jeszcze taka mala jest bo wydac 1,5tys na wozek a potem nie daj boze nie uzyc go to tez tak bez sensu a kolejne ze nie mam go gdzie trzymac na razie...

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a tak sobie pomyslalam, moze załozymy na fioletowej stronie taki watek o gadaniu o rzeczach ciazowych takich ogolnych, zeby nie przytłaczac dziewczyn, ktore sie staraja? Przyznam, ze ja dlatego nei czytalam tego watku, gdy nie czekalam na testowanie, bo tak no.... troche zazdroscilam. Ale w sumie moze nie potrzebnie pisze za reszte dziewczyn :)

7v8rikgni12rlaff.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ciri jaki wozek chcesz kupic??

umowilam sie z polozna na zajecia te co sa darmowe po 21 tyg tylko termin na 20 sierpnia na 17 , moj chce isc ze mna :O a ja chcialam na pierwsze isc sama oblukac coi to wogole jest :D bo w pierwszej nie chodzilam na zadne zajecia :P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaKliwijska wrote:
    Dziewczyny, a tak sobie pomyslalam, moze załozymy na fioletowej stronie taki watek o gadaniu o rzeczach ciazowych takich ogolnych, zeby nie przytłaczac dziewczyn, ktore sie staraja? Przyznam, ze ja dlatego nei czytalam tego watku, gdy nie czekalam na testowanie, bo tak no.... troche zazdroscilam. Ale w sumie moze nie potrzebnie pisze za reszte dziewczyn :)
    Noo ja zapozylam z innego watku z dziewczynami to umarl tamten, nie wiem w sumie zaczelo dochodzic do sprzeczek strasznych. I tak w ogole na fioletowej sie nie udzielam. Ale jak chcecie mozemy. Tylko zeby tez nie bylo jak na innych rozowych watkach ze ten umrze bo juz same staraczki zostana :( to takie smutne

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    a ciri jaki wozek chcesz kupic??

umowilam sie z polozna na zajecia te co sa darmowe po 21 tyg tylko termin na 20 sierpnia na 17 , moj chce isc ze mna :O a ja chcialam na pierwsze isc sama oblukac coi to wogole jest :D bo w pierwszej nie chodzilam na zadne zajecia :P
    Ale co to? Szkola rodzenia? Bo ja to sie nie orientuje...

A wozki mam dwa upatrzone. Jeden
    X-lander X-Move to ciotka moja ma taki i teraz bedzie drugie dziecko w nim wozic i jest mega zadowolona a druga Teutonia to tez mega drogi wozek ale recznie robione na zamowienie ale jak cos ci sie popsuje to wymieniaja bez gadania maja bardzo dobra renome i uzywane chodza po 2,5tys!!! jakas masakra, ale kolezanka mowila ze jej dziecko w tym do 2,5 lat jezdzila a potem sprzedali caly wozek tak ze okazalo sie ze na niego tylko 800zl wydali (malo spadaja z ceny po uzytkowaniu te wozki)

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri wlasnie nie wiem mowili mi "zajecia z polozna" chyba cos jak szkola rodzenia :d dam Ci znac po zajeciach jak to wyglada bo sama jestem ciekawa darmowe sa po 21 tyygodniu.

MOJA kolezanka kupila wozek za 2800 i po 4 miesiacach sprzedala za 1900 ale zaluje teraz, ze go sprzedala. myu nowy bedziemy kupywac jakis 3w1 do 1400zl

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Ci powiem ja tez 3 w 1 bede kupowac i tak odkad jestem w ciazy czytam i czytam i zastanawiam sie, tez najpierw chcialam nowy do 1,5tys kupic ale po przeczytaniu wielu opini i komentarzy matki sa zgodne ze jak kogos nie stac na nowy za 3tys lepiej kupic uzywany zadbany za te 1,5tys dobrej firmy niz taki za 1,5tys nowy... Noo i jednak tak jak gadam z dziewczynami wszystkie sa zgodne ze wozek to jednak najwazniejsza rzecz dla matki i dziecka. Noo ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat. ja sobie wypatrzylam 3 w sumie wozki, jeden nowka za 1,7tys takiej firmy tez dosc dobrej nooo ale to juz zupelnie nizsza polka i caly czas szukam uzywanych tych dwoch firm co Tobie podalam. I mozna trafic naprawde jak nie uzywane wozki niektore, bo babeczki wozily w nich dzieci do roku czasu (a sa przeznaczone na o wiele dluzej). Noo ale wiadomo ze jak to wyjdzie to sie zobaczy :D

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam mialam nowy najtanszy przy corce co prawda ciezki byl jak cholera, ale sie sprawdzil w zimie bo byl masywny a pozniej kupilam sobie lekka spacerowke tez ni firmowa, a bylam zadowolona;p

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to najwazniejsze :D

Ja mieszkam na 6 pietrze niby z winda ale jak sie zepsuje to juz katastrofa dla tego ciezar to dla mnie priorytet, zreszta wiem jak mialam z rowerem jak kupilam lekki to nagle wszedzie moglam z nim wejsc :P

Ale jak mowilam to sie zobaczy bo do zakupu wozkaa to jeszcze ciut ciut :D wiec jeszcze moze mi sie odwidzic bo znajde inny co mi sie bardziej spodoba :D

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba na koncu wozek bo podobno przyszla tesciowa nam zafunduje a ona tak wiecie, ze jak sie urodzi:P ale lozeczko musze miec zlozone miesiac wczesniej nie ma bata :P

ciri22 lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri my na 8 pietrze :D

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    ja chyba na koncu wozek bo podobno przyszla tesciowa nam zafunduje a ona tak wiecie, ze jak sie urodzi:P ale lozeczko musze miec zlozone miesiac wczesniej nie ma bata :P
    Noo dokladnie kurde urodzi sie przed czasem i wtedy co? Dupcia wszystko trzeba na szybko przygotowywac.

A z jedna winda? Bo u mnie to kurde nie dosc ze jedna to jeszcze do tego tak mala ze ja z brzuchem i wozkiem to ledwo sie zmieszcze juz moj G z nami sie nie zmiesci:P

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy w swojej klatce winde do 7 pietra :D a jedno musimy isc, ale olbok dwie sasiednie klatki maja windy do 8 pietra i nimi mozna dojechac do nas :D i sa pojemne takze z wozkiem spokojnie wejde i z corka a moj poczeka albo pojedzie inna :D

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to wiem jak kiedys w takim dluuugim bloku tak bylo w ktorym mieszkalam :P Noo ja to mam polpietro do zejscia ale nie jakies mega upierdliwe wiec spoko :D

Bozesz jak ja dzis zle sie czuje przez ten upal.. chyba powiem swojemu zeby mieszanke warzywna kupil na obiad to z rozem sie usmazy, bo ja dzzis to od rana mam wrazenie ze zemdleje...

‹‹ 434 435 436 437 438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ