Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana ja na pierwszy wynik czekalam do 20 godziny a mial byc o 15-16 Za to na drugi czekalam krocej byl chyba o 16 jakos tak
A gdzie poszlas w koncu? Jak w diagnostyce to tam na stronie jak wyswietla wynik jest wykonywany to znaczy ze niedlugo bedzie -
nick nieaktualnyNoo tak. Wlasnie moja przychodnia z diagnostyki do Alabu sie przeniosla a ja w Alabie nie mam karty ani nic wiec przez neta nie moge sobie wczesniej sprawdzac wynikow ;/
A tak zapytam ile za bete placilas? To bede miala porownanie gdzie chodzic prywatnie jak cosWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 15:03
-
Ja tez nie mam zadnej karty - przy badaniu dostajesz kod kreskowy i na stronie intrnetowej wpisujesz swoj pesel i ten kod i juz. Albo maja na korytarzu taka maszyne do skanowania tych wynikow i babcie moga sobie tam skanowac.
35 zl - wydaje mi sie,ze spoko. -
nick nieaktualnyTak ale robiac w przychodni nie masz tego kodu bo im to wszystko leci na przychodnie I Ty nic nie dostajesz.
Nooo to ja taniej placilam bo 30,40gr Noo wiadomo 5zl ne robi roznicy przy jednym badaniu ale przy kilku to juz jest...
A do obu mam mniej wiecej taka sama odlegloscWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 15:08
-
nick nieaktualnyDobra ale nie porównujmy warszawy do Twojego miasta tu zawsze drozej...
Ale powiem wam ze kiedys pojechalam z moim ex do poznania (on tam studiowal, oboje mieszkamy w wawie) na inauguracje i pierwsze weekendowe zajecia, wynajelismy pokoj na samych obrzeżach miasta. poszlismy na zakupy jedzeniowe (wiadomo, pieczywko, picie, pasztet i takie tam) i zaplacilismy dwa razy wiecej niz w wawie! Bylam przerazona. Ex to sie nauczyl po miesiacu ze zarcie tam z domu wozi bo totalnie nieoplacalne jest... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle wiesz co ja jak powiedzialam tu na forum tylko nie pamietam na jakim watku ze po wizycie (to bylo po takim mega skapym okresie gdzie pierwszy raz mialam 38dni cykl) ze dostalam skierowanie na bezplatna bete to mnie wysmialy bo niby nie ma skierowan na bete,a ja sie zapisalam i zapytalam czy to bezplatnie i powiedziali mi w przychodni ze tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 16:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeeest
312,8 :D:D:D
A poniedziałkowe 113,6
Ale zastanawia mnie jedno: poprzednie badanie nazywalo sie Gonadotropina kosmówkowa w surowicy - Total a to B-HCG Gonadotropina kosmówkowa. Kurde, to jakas roznica? Jednostki są te same. ale normy minimalnie różne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 16:48
M@linka lubi tę wiadomość