Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:ty sobie odpoczywasz po seksie a ja muszę iść okno myć ;0|
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 17:08
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalbo ktos inny madry.. dlaczego majac owulacje w tamtym tygodniu robiac test owulacyjny dzisiaj (kupilam z ciekawosci planujac wdrozyc je w kolejny cykl) mam na nim dwie kreski z czego jedna jest bladsza?? zabijcie mnie ale juz mialam owulacje cholerka. o co chodzi?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega mam zdiagnozowana kamice.ostatnio rzygam nawet po wodzie.. Moze wiesz jedno z drugim poszlo. Za malo wody na nery do tego oslabienie organizmu i tak wyszlo.... Wzielam nospe rozkurczowo i wlewam w siebie wode... I zonaczymy. Gorace prysznice do tego...
-
Ciri, tylko ostrożnie z tym nagrzewaniem! Na nerki pomaga, jednak w ciąży ostrożnie z nagrzewaniem miednicy!
Jutro mam wizytę u gin. Jestem mega zestresowana. Jedni narzekają na uporczywe objawy ciąży, mnie martwi ich brak. Wymiotów nigdy nie było, nudnośći i wrażliwość na zapachy też już tyci tyci. Jedynym objawem są mega wielkie, sine piersi, bolą od 5 tygodnia, ale też już się normuje. Na ostatniej wizycie 6+5tyd gin nie mierzył mi serca, na oko stwierdził, że bije miarowo i w tempie ale nie chce bombardować takiego dziecka wysoką dawką ultradźwięków z Dopplera. Mam nadzieję, że się nie mylił a jutro już maszyna jasno wskaże, że serce bije bez zarzutu.Iriss lubi tę wiadomość