Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri cieszę się, że już lepiej i niech się poprawia dalej!
A ja teraz żałuję, że nie wstawałam rzetelnie o 6 mierzyć temp, bo nie wiem czy owu przede mną czy za mną.
Ale jak mi się nazbiera zrobię test dziś.
Anna ja też mam opiekę prywatną od kilku lat i jest to ogromna różnica. Ja już się tym tak upośledziłam, że nie wiedziałabym co i jak gdybym musiała iść nagle na nfz. -
Uff, na szczęście tylko pęknięte. Wsadzili mu w taki usztywaniacz i właśnie jedzie do mnie. Ufff. Ale serio jestem pod wrażeniem, jak szybko to zostało załatwione.
Ja mierze juz tyle lat temp. ze robi to na współ śpiąco. Dzwoni budzi, wsadzam termometr do buzi, czasami nawet z nim zasypiam, ale to zle, bo jak sie przebudzam, to mierze jeszcze raz. No i jak zapika, to spie dalej. Chyba ze musze wstawac do pracyc, bo przeważnie mam nastawiony na taka godzine, na ktora przez caly rok wstaje do pracy. -
to mój organizm też chyba już sięnauczył wstawać o 6 bo na piątek zamomniałam nastawić budzika i się obudziłam 5;58 . jakbym nie zerknęła, że nie mam nastawionego to pewnie bym spała do 9, a do roboty miałam na 7:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWcześniej też tak miałam, ale teraz jak mam Męża, który wraca o różnych porach w nocy i nad ranem wszystko mi się rozregulowało, a zwykle nie chcę go budzić budzikiem.
Anna nie chcę straszyć, ale często pęknięcia są gorsze od złamań. Zależy w jakim stopniu.
Ciri jak się czujesz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartka, to super!!!
A ja was witam z mega dużym okresem i krwotokami z nosa, nie wiedząc czemu. Aby tylko do 8 i jak pani dr nie będzie robić przeciwwskazań to następny cykl insemka
Dobrze mi w domu. Maz dzis robi pizze a ja odpoczywam. Byl nawet sam po zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 12:47
-
Martka89 wrote:Wszystko ok! Dzidzia ma 3cm serce bije miarowo, szybko bo słyszałam ale sobie skakała wg Usg ciaza 9t6d, czyli o 1 dzień młodsza. Chce wam wrzucić fotkę tylko nie wiem jak
ja uzywam strony naforum.pl czy jakos tak;) -
nick nieaktualnyciri22 wrote:W miare, gruszka zwrocona ale jajecznica jeszcze sie trzyma... musze wziac tabletke i tego sie boje bo ona strasznie mi wraca...
Ale dziekuje zdecydowanie lepiej niz wczoraj ale troche minie za nim organizm sie znow wzmocni...
To dobrze oby tak dalej. Tak chciałam napisać, że miejmy nadzieję, że "Mała" z Ciebie wszystko wyciąga i jej nic nie brakuje i dopiero po chwili pomyślałam, że przecież nie wiadomo czy Mała czy Mały:) a tak coś czuję, że będzie "różowo"
A u mnie dalej owu brak chyba? przypisowo powinno być dopiero pon-środa, ale już działamy, w tym cyklu metodą im częściej tym lepiej:) -
nick nieaktualnyMagdziulla mysle ze owu przyjdzie spokojnie. Dzialajcie ile wlezie ale tez nie przesadzcie ;p
Noo ja tez juz jakos sie przyzwyczailam mowic ona ;p ze to dziewczynka. Nie wiem mam takie rpzeczycie odkad sie dowiedzialam ze bedzie dziecko mimo ze zawsze chcialam chlopca to tu od poczatku byla mysl ze dziewczyna i jakos tak bedzie mi dziwnie jesli okaze sie ze chlopak ;p -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Przejrzałaś mnie Ty Sherlocku:)
Magdziulla, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciri dobrze, ze juz Ci lepiej. Niestety stan nerek w ciazy moze sie pogarszac - sama znam co najmniej dwie osoby, ktorym nerka w ciazy przestala pracowac (po porodzie wrocilo wszystko do normy). Musisz byc pod stala kontrola...
Martka az przyjemnie sie czyta
Co do zlaman i gipsow to chyba zadna z Was mnie nie przebije. Ok 2 lat pekniecie lewej reki (spadlam z taty kiedy udawal konia!). 3 lata - pekniecie objczyka (kolega w przedszkolu mnie popchnal), a wiec gips od szyi do pepka. Od 3,5 do 6 roku zycia gips na obu nogach od pachwin do kostek ze wzgledu na "chorobe", ktora dopada zwykle chlopcow.
8 lat - zlamanie prawego nadgarstka z przemieszczeniem (3 razy lamali i skladali od nowa, bo nie chcialo sie prawidlowo zrosnac) i to w wakacje, ale ciagnelo sie to jeszcze w czasie szkoly gdzie musialam sie nauczyc pisac lewa reka...
11 lat zlamanie palca lewej dloni w czasie gry w koszykowke i gips na jakis czas.
Potem jeszcze upadek z konia, ktory prawie skonczyl sie zlamaniem kregoslupa, ale Bogu dzieki okazalo sie, ze to tylko stluczenie (wtedy pierwszy i ostatni raz zylam jakis tydzien na morfinie)...
I teraz od wielu lat jest spokoj z gipsami i pechem. Dla odmiany musze sie wozic po lekarzach szukajac przyczyny nieplodnosci
Taka kobieta pech ze mnie...[/url] -
W nocy trafiłam do szpitala, bo zaczęłam krwawic...
Dostałam od razu 4 tabletki Duphostanu, a teraz 3 razy po jednej.
Podczas badania macica dobrej wielkości, na usg "ciąża żywa".
Krwawienie ustalo ale nadal się boję. Dziś pobrali mi krew na morfologie. Wiec jutro na obchodzie może juz się czegoś dowiemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 17:48