Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOd dnia testu ze dziewczynka Ale jak bedzie chlopak to za nim sie przyzwyczaje do tej mysli to troche minie, najlepsze jest to ze zawsze chcialam chlopaka, a jak tylko wyszedl pozytyw usiadlam i mowie.... bedzie baba i tak mnie to trzyma caly czas przeczucie
-
nick nieaktualny
-
coz zrobie, bede musiala;p a tak serio to nie bylo z mysla o dziecku, chcialam na niebiesko kiedys bo lubie niebieski, ale przed samym slubem wziela mnei faza na fiolety i tak sobie pomalowalam:)
-
nick nieaktualny
-
Dzis udalo mi sie na chwile dostac do mojej pani doktor (tej u ktorej leczylam sie od poczatku, a ktora byla teraz na dlugim urlopie) powiedziala, ze mam nie robic zadnej operacji na razie. Tydzien przed @ (3.09) mam zrobic ponownie USG i z nim do niej przyjsc. Ona wielkie oczy zrobila jak powiedzialam, ze wynalezli u mnie endometrioze. Teraz znow w niepewnosci do 3 wrzesnia musze czekac...[/url]
-
nick nieaktualny
-
Ciri ona przegladala poprzednie USG, na ktorych rzeczywiscie nic nie ma... Zobaczymy co powie po tym usg i wizycie. Jakby co to przeniesiemy sie w inne miejsce choc ja wybralismy ze wzgledu na mega pozytywne opinie i rezultaty jej leczenia.
AnnaKliwijska sama nie wiem przez co jeszcze bede musiala przejsc i wlasnie ta niepewnosc jest najbardziej denerwujaca. Czekasz, ale nie wiadomo na co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 06:29
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej babeczki ))
ja wczoraj mialam 1 narzeczenski obiad po pracy ) moj sie postaral dobre jedzonko zrobil,uwielbiam jak jest taki kochany )) pozniej mialam kilka momentow, ze bym go zamordowala, ale na szczescie mi przeszlo
dzisiaj mamy polowkowe )) zaczynam miec stresa... nagramy sobie na plytke, zeby miec pamiatke:)
-
nick nieaktualny