Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduj sie co ci tam powiedzą. Czasem w terminie miesiączki kobiety krwawią, ale z dzieckiem nic się nie dzieje. I tak caly pierwszy trynestr. Trzymam kciuki
-
Kofeinka dawaj.znac!
Ciri jak tam?
Ja myśle ze jestem tuz po owu upojna noc byla bo i moje libido i mojego meza siegalo zenitu maz nawet nie wie ze bylo owu postanowilam go nie informować zeby nie mial spiny;)AnnaKliwijska, Fiolet742 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKofeinka moim zdaniem Baronowa ma racje to by bylo co do dnia krwawienie w termonie @. Podejrzewam ze jesli tak szybku ustalo po luteinie to ze tak wlasnie moglo byc ze organizm zglupial. Moja mama tak orzez 3 ciaze miala i zawsze jej tylko usg robili i nic nie podawali wiec mam nadzieje ze to tylko to...
Noo Klaudia to czekamy na efekty. i bardzo dobrze najlepiej chlopa nie informowac i isc na zywiol ;p
U mnie lepiej od wczoraj jem i mam parcie na kiszone ;p
Ale za to od 3 godzin mam taka hustawke nastrojow pms razy 1000. Bym mojego G zabila za byle gowno.. Stoje i placze albo tupie nogami jakbym miala 2 lata... Masakra.i najchotniej bym wszystkie naczynia stlukla bo trzeba je zmywac ;p najgorsze jest to ze z seksundy na seksunde mi sie zmienia a teraz jest katastrofa bo chce jakis dobry film obejrzec i nie wjem co. Najlepiej cos czego nie widzialam... -
AnnaKliwijska wrote:Od 3,5 do 6 roku zycia gips na obu nogach od pachwin do kostek ze wzgledu na "chorobe", ktora dopada zwykle chlopcow. - co to za "choroba"?
AnnaKliwijska to choroba perthes'a lub inaczej jalowa martwic kosci biodrowej.
Kofeinka najwzniejsze, ze krawienie ustalo. Teraz jestes pod opieka lekarzy i na pewno wszystko bedzie dobrze!kofeinka lubi tę wiadomość
[/url] -
Kofeinka trzymaj się! Też czytałam o krwawieniach w czasie okresu.
Swoją drogą ciekawe,co moj organizm by myślał w tym temacie, jak ja nie mam regularnych okresów. Mam nadzieję, że nie będzie myślał, że to czas okresu i w ogóle nie będize żadnego krwawienia. Do konca ciąży.
Ja już w domu po wizycie tygodniowej w domu rodzinnym, ufff, jak dobrze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:I co tam Kofeinka?
a ja dziś miałam piękną kreseczkę na teście owu i podziałali my;) i jestem dobrej myśli! Chyba tym razem zajdę!
ja tez wlasnie mysle ze tym razem zajde wiec jest nas 2! to jest szczegolny cykl i musi sie udac. ja dzisiaj robie owu test bo dopiero przyjda ale jest juz chyba po owu
Kasiu ja rowniez gratuluje i ponawiam pytanie MagdyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 10:23
-
nick nieaktualnySpoko. Kasia wczoraj ja tak mialam bylo wszystko ok a z minuty na minute to zaczalam ryczec tupac nogami, jak 2 latka co jej lizaka zabrali i mialam ochote zbic wszystkie naczynia bo G prosil bym pozmywala. Ryczenie i awantura przez 2 godziny. Ja nie wiem jak on ze mna wytrzymuje... Chyba mnie mega kocha
-
nick nieaktualnyNoo to ja tez, najpierw mialam tak przed terminem @ i tak trzymalo ze 3 tygodnie potem przeszlo i widze ze znow sie zaczyna wczoraj juz bylo lepiej poszlismy do sklepu i mowi do mnie nie zabieraj koszyka a ja jak sie na niego wydarlam to wszyscy na mnie jak na wariatke... Az czlowiekowi glupio ale to silniejsze od Ciebie i nie zastanawiasz sie co robisz.
-
hahahaha to tak jak ja ostatnio rozmawialam z nim przez tel bo byl w szpitalua ja pojechalam na zakupy i cos tam do mnie na zarty tylko nie przewal calej kasy jezus ciri jak zaczelam krzyczec do telefgonu az sie4 spocilam hahah i wtedy to mnie gowno obchodzilo ze ktos patrzy doskonale Cie rozumiem heheh
-
nick nieaktualny