Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo ja mam wrazenie ze ona juz wszystko przerobila Na swieta dostala gre planszowa ale zrecznosciowke to troche pograla, lego friends to nie dla niej bo to dla dzieciakow kreatywne zestawy to wlasnie teraz miala te gumki co do byly modne, i kilka innych rzeczy ale raczej nalezy do tych ze cos tam sama albo z mama piecze, gotuje i dekoruje wiec wlasnie w ta strone sie sklaniam ku kreatywnym jaki rzeczom ale jak to jeszcze w to nie weszlam nie wiem co teraz modne znalazlam krosno do robienia etui na telefon, czy tablet, z violetty torebke do wlasnej dekoracji... nooo i nie wiem w ogole co
-
Bon do h&m? Ze juz niby taka duza;)
,
Albo srebrne kolczyki
Albo bransoletka z charmsemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 21:46
-
nick nieaktualnynoo bizuterii nie chcemy bo lubi gubic (jej mama wiecznie marudzi ze cos gubi z bizuteri a do tego tylko zloto wchodzi w gre bo dostaje uczulen wiec nie wydole ) a ciuchow nie bo ma od groma i mieszka "na wsi" wiec wiesz mama jej nas zabieje ze tera musi specjalnie do wawy jechac zeby mloda zakupy zrobila
bozesz czemu to tyle lat minelo i tak sie pozmienialo mnie tam rajcowaly takie proste rzeczy -
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:Pytalas jej mamy co chce? Mama wie najlepiej w końcu to jej mówi jak.cos chce;)
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:boze to straszne, a ja komorke pierwsza mialam w 3 klasie gimnazjum na spolke z siostra, z domu mi nie wolno bylo jej wynosi a nokia 3310 to przy tym nowosc byla ;P
Nie dostanie teraz, ale umie moja obsługiwać. Jakby mi sie cos stalo jest w stanie zadzwonic po pomoc -
Miałam podobną rozkminę w lutym,bo właśnie chciałam coś tej 8 latce kupić, bo na klika dni do nas przyjeżdzała z rodzicami no i chciałam,zeby coś od nas miala, jakieś pierdoły. Więc to nie musiał być duży prezent, miałam łatwiej, bo po prostu kupilam jakies wypasione markery i kredki, zeszyt z violetta i książkę z zagadkami. A i tak właśnie najwięcej czasu spędzała nad swoim tabletem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Ja miała na studiach....
Nie dostanie teraz, ale umie moja obsługiwać. Jakby mi sie cos stalo jest w stanie zadzwonic po pomoc -
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:Miałam podobną rozkminę w lutym,bo właśnie chciałam coś tej 8 latce kupić, bo na klika dni do nas przyjeżdzała z rodzicami no i chciałam,zeby coś od nas miala, jakieś pierdoły. Więc to nie musiał być duży prezent, miałam łatwiej, bo po prostu kupilam jakies wypasione markery i kredki, zeszyt z violetta i książkę z zagadkami. A i tak właśnie najwięcej czasu spędzała nad swoim tabletem
-
Trudno ze rzuci. Spróbuj znaleźć cos żeby ja zainteresowalo. Wiem ze są takie książki ze na koniec strony musisz zdecydowac i wtedy możesz iść do innej strony albo do kolejnej i za każdym razem możesz to czytac inaczej.
Albo jakis zestaw do nauki rysowania
Albo pamiętnik
Albo przepisnik skoro lubi gotowac to niech juz zbiera swoje przepisy -
ciri22 wrote:teraz to dzieci nie trzeba uczyc, one same jakos to rozkminiaja Pamietam jak pol rocznemu Adasiowi komokre pokazalysmy to nauczyl sie ja odblokowywac po 2 dniach
-
Albo "zniszcz ten dziennik"? U mnie w gimnazjum z tym szaleli, ale to chyba stosunkowo uniwersalne.
Ja Ewie kupiłam taką grubą książkę z łamigówkami, miała zajęcie, ale rodzice się też cieszyli, bo to ćwiczyło umiejętności matematyczne i logicznego myślenia. -
nick nieaktualnyNooo co do pamietnika, to ma razem ze znikajacym dlugopisem ten Violetty dosc nowy zakup,
przepiski tez ma bo sie chwalila
Ksiazka mnie zainteresowalas, choc ja wiem ze sama mialam ochote za taki prezent zabic
Szukam jeszcze czegos kreatywnego, ja to lubilam wlasnie takie co moglam sama sobie wykonac cos, np torebke, etui czy tez ozdobic koralikami, flaamastrami, czy inne takie kreatywne rzeczy, a w sumie to teraz w dobie kompa i neta To nie wiem jak to dziala... -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Baronowa a nie masz pewnie pojecia jak sie moze nazywac ta ksiazka albo jak ja znalazc? Bo nie moge znalezc
A zniszcz ten dziennik mnie drażni koszmarnie. Fizycznie mnie boli jak moje dziecko rzuca ksiazka -
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/11215/ksiega-labiryntu
Poczytaj i zobacz w komentarzach może tam będą ciekawe tytuły