Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
aha to dziwne:/. przeciez skierowanie na nfz dziala w kazdej placowce nfz...
moj za to caly wrzesien go nie edzie i l4 dal mi tylko do 16 wrzesnia a pozniej kazal sie zapisac do kogos innego po l4 do 1 pazdziernika, bo wtedy mam dopiero u nbiego wizyte na nfz... ale na szczescie w pazdzierniku planuje tez jechac na wizyte do katowic do kliniki w ktorej chce rodzic wiec dokladnie mi zbada mala bo ten moj to ani serca nie badal... tak generalnie srednio zadowolona jestem ale co zrobic juz teraz nie bede wydziwiac -
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:aha to dziwne:/. przeciez skierowanie na nfz dziala w kazdej placowce nfz...
Chyba o sprzet chodzilo albo o uprawnienia, bo to wiesz skierowanie na prenatalne, ale tak naprawde nie wiadomo czy tylko podejrzec malucha czy zeby sprawdzic ta szanse na choroby genetyczne (ja teoretycznie nie mam refundowane ale czytalam przypadki ze lekarze na nfz daja wlasnie takie skierowania tez bez przyczyny:P) nie wiem o co chodzi ale z mama stwierdzilysmy ze nie bede juz isc gdzies indziej bo to bez sensu skoro jutro prywatne u lekarza z bardzo dobrymi opiniami. -
nick nieaktualnyteraz ten moj prowadzacy sie zmienil i jest juz spoko, z dwoch ostatnioch wizyt bylam zadowolona jak przed ciaza, minus jest taki ze oni w tej placowce nie robia usg ciazy i dostaje skierowania do innych placowek... i taj jezdze od jednej do drugiej...
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:Magdziulla a ktory to cykl staran??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 10:58
-
nick nieaktualnyAaaaaaa wlasnie byla poczta, dwa dni temu zamowilam ksiazke z Bajkami z 1971 roku, standardowe bajki niestandardowo napisane (nie przeslodzone z humorem i w ogole) okazalo sie ze pierwodruk jest z 1697 ROKU!!!
Ja to jestem walnieta, nic tylko ksiazki dla dzieci kupuje Nic innego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Klaudia a masz jakąś diagnozę?
Ciri zazdroszczę, ja jestem maniak książkowy:) a stare to już ekstra!
A powiem Ci ze za ta ksiazke dalam 15zl z przesylka -
ciri to troche do bai, ze nie ma usg w gabinecie... ja jeszcze nie mialam wizyty bez usg;p i chyba sobie nie wyobrazam zeby lekarz nie zrobil sie upewnic ze z mala wszystko ok, jakis taki bojok jestem
Magdziullka to spokojnie sie starajcie najgorsza jest presja ze juz chcecie,niech to bedzie tylko i wylacznie Wasza p[rzyjemnosc a napewno sie uda u nas sexidelko bylo tez nad ranem w ostatnim cyklu bo moj gdzies wyczytal, ze wtedy sa wieksze szanse albo mi tak wmawial :X -
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:ciri to troche do bai, ze nie ma usg w gabinecie... ja jeszcze nie mialam wizyty bez usg;p i chyba sobie nie wyobrazam zeby lekarz nie zrobil sie upewnic ze z mala wszystko ok, jakis taki bojok jestem
Magdziullka to spokojnie sie starajcie najgorsza jest presja ze juz chcecie,niech to bedzie tylko i wylacznie Wasza p[rzyjemnosc a napewno sie uda u nas sexidelko bylo tez nad ranem w ostatnim cyklu bo moj gdzies wyczytal, ze wtedy sa wieksze szanse albo mi tak wmawial :X
Wiesz w taj mojej przychodni jest niby usg ale jakos nie robia, znaczy wiem ze jak kolezanka przyszla z krwawieniem z drog rodnych to otworzyli sale i ten gosciu jej zrobil usg bez wysylania gdziekolwiek czyli sie da, ale podejrzewam ze moze nfz im za to nie placi czy cos jak nie ma skierowania -
Magdziulla wrote:Klaudia a masz jakąś diagnozę?
Ciri zazdroszczę, ja jestem maniak książkowy:) a stare to już ekstra!
jedynie tsh troche kulalo ale mam juz leki
ciri22 wrote:Klaudia a moze u Ciebie to tez za czesto? Bo Wy to chyba czasem kilka razy dziennie, a moze wy z tych co wlasnie lepiej abstynencja 2-3 dni i potem pyk? Kazda z nas jest inna i najlepiej chyba wszystkie metody wyprobowac
znowu testy owu pozytywne mi wychodza, wczoraj i dzis a przedwczoraj prawie pozytyw i nie wiem kurde bede szla na bete i szybko do gina jakby co mysle ze przydalaby mi sie jakas luteina czy cos i ze wtedy bylby sukces -
nick nieaktualny
-
nie nie badalismy bo zaczepilam sie o te tsh narazie. najgorsze jest to ze moje przeczucia czesto gesto sie sprawdzaja no ale przeciez jakbym poszla do ina i powiedziala dej mi lutke albo dupka to stwierdzi ze sie wymadrzam:D
-
nick nieaktualnyWiadomo Ale zobaczymy trzeba probowac, ja kurde tez niecierpliwa bestia jestem i zalozylam sobie ze czerwiec jest stratny ze w lipcu robie badania swoje a potem badania G przynajmiej testosteronu zeby sprawdzic czemu ma niskie libido i po zrobieniu progesteronu w czerwcu zapisalam sie do gina na konsultacje na 10 sierpnia, 3 dni pozniej dzwonilam bo test byl pozytywny. W sumie to tak sie ciesze ze tak wyszlo z drugiej strony zmusi mojego teraz do zrobienia jakis badan to jakas katastrofa....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny