Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo tak jak pisalam na fajnych babeczkach, mnie gin po tabletkach dal pol roku a potem powiedzial ze bedziemy sie badac, nie wiem jakby to bylo jakbym nie zaszla ale sam fakt ze powiedzial pol roku juz dla mnie fajnie zabrzmial szczegolnie ze wiekszosc wlasnie mowi ze rok szczegolnie w takim wieku...
-
My się kochaliśmy codziennie albo nawet po kilka razy w tym cyklu (w dni płodne). Więc chyba naprawdę nie ma reguły.
Ja też wychodzę z założenia, że trzeba się badać wcześniej. Lekarce, która przepisała mi metformine trochę naściemniałam z długością starań, właśnie ze względu na to, że przeciez badanie nie zaszkodzi, a moze pomoc. No, jedyne co, to moze kogos wpedzic w zle samopoczucie psychiczne, poczuć jeszcze większą presję. Ale też skraca czas w razie czego. My tak robiliśmy i bardzo to polecam, bo wie sie na czym sie stoi i co mozna robic.
A Dziewczyny, ja na dzień dobry dostałam dodatkowe obowiązki i podwyżkę do nich... Oczywiście to jest zajebiste, ale będzie dodatkowy stres, jak przyjdzie powiedzieć o ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeja Dziewuszki! Jutro idę oglądać mieszkanka, jedno zapowiada się ekstra i może się w końcu zdecyduję
jakby to się mogło wszystko pięknie ułożyć...
Baronowa dziś mam ten dzień, w którym myślę, że musiało się udać
Jeżeli 7dpo wypada mi niedzielę to progesteron lepiej zrobić w 6 czy 8 dniu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKomorka jajowa zyje 12 do 24 godzin, ale tak srednio 12, lekarz jak widzi plyn raczej nie jest wstanie stwierdzic czy owulacja miala miejsce godzine temu czy kilka godzin temu bo u kazdej kobiety inaczej plyn sie wchlania z inna predkoscia. Jesli dochodzi do stosunku plemniki potrzebuja ok 6 godzin zeby byc zdolne do zaplodniania, czyli jesli dzis bylas u gina i mowi ze po owulacji to nie wie tak naprawde kiedy ona byla wiec jesli miala miejsce godzine temu i teraz dojdzie do seksu to moze zostac jeszcze zaplodniona.
Oczywiscie to teoria... -
bardzo ciekawe jest to co napisałaś, nie miałam pojęcia o tym, dzięki:) ale mi chodzi o to czy teraz starania mają sens, u gina byłam o 16.30, nie chcę zaprzepaścić tych starań które były w tym miesiącu a z drugiej strony jesteśmy już trochę zmęczenie, dlatego pytam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny