Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:http://lubimyczytac.pl/ksiazka/11215/ksiega-labiryntu
Poczytaj i zobacz w komentarzach może tam będą ciekawe tytuły
Ale dzieki fajne to I fajniejsze od zniszcz ten dziennik, chyba jest "Książka pod tytułem"
Hmmm musze sie zastanowic, najgorsze ze kilka rzeczy sama bym sobie takie cos kupila jak ta Księga Labiryntu -
nick nieaktualny
-
Wlasnie obejrzalam ten filmik i sie poryczalam jak glupia:
http://niezwykle.pl/niezwykle/1,144981,18594403,niesamowita-niespodzianka.html
Nawet nie bede testowac w tym miesiacu, nie wiem co dalej ze mna bedzie, nie wiem/nie mam na co czekac...[/url] -
nick nieaktualnyDla mnie książka to też zawsze dobry pomysł albo jakaś kreatywna gra/planszówka dostosowana do wieku. My z Mojego strony zawsze kupowaliśmy tego typu.albo jakiś zestaw do hodowania kamieni, potem zajarał się malowaniem to było łatwiej, w każdym bądź razie zawsze coś rozwijającego, żeby "odkrył" co mu się podoba.
Fionka tulę Cię mocno, będzie dobrze. Nie wiem co to za filmik, bo piszę z tel w drodze do pracy, ale potem obejrzę. Kochana uda się Tobie i Nam wszystkim, bo to szczęśliwy wątek. -
nick nieaktualnyWlasnie ta ksiazka mega ale i to bym mogla kupic ale za malo czasu wszedzie jest niedostepna w tych duzych ksiegarniach i musialabym pobiegac po tych malych...
Planszowek to wypytalam jeszcze wczoraj to ma od groma.
Ale znalazlam mega zestawy do zrobienia wlasnoewcznie perfum (taki maly chemik typowo dla dziewczunki) czy tez blyszczykow lub lakierow do paznokci i chyba stane przy czyms takim... Kazda dziewczynka w jakims tam stopniu lubi sie pindrzyc i stroic (nawet taka chlopczyca jak ja os czasu do czasu lubilam) a tu musi to zrobic sama wiec juz jakis aspekt edukacyjny jest ;p -
nick nieaktualny
-
Fiona nawet nie wiem co ci napisac. Dokladam sie tylko z kciukami. Mam nadzieje ze wymysla o co chodzi
-
Ogólnie nadal bardzo dobrze, wczoraj pojawiły się lekkie mdłości i dziś od rana też, ale wszystko do opanowania. Dzisiaj mam pierwszą wizytę u gina, już się nie możemy doczekać! A wcześniej pierwszy dzień w pracy nowej, tzn. rada pedagogiczna. Więc dwa ważne wydarzenia.
A Ty jak tam?KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
hej mamuski.
mialam wczoraj wizyte z moim bylam wlaczyl nam 4 d, nasza cora to wstydnisia zakrywa sie raczkami i nie mozna ladnego zdjecia cykna c:P ale mamy na plytce przynjamniej ) wazy 590dag wiec chyba bedzie taka mala jak cora bo po urodzeniu wazyla 2930 aaa i gryzla pepowione
dalej mam bakterie w moczu... dostalam inny lek..
a dzisiaj mam wizyte z polozna:-))
Anna trzymam kciuki za wizyte :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytego nikt nie wie, tydzien temu bylam u nich ze skierowaniem bo przez tydzien nie moglam sie dodzwonic. wiec uslyszalam ze pan doktor jest na urlopie i ze ciezarne sa przyjmowane we wtorki bez zapisu (ogolnie lekarz tylko we wtorki przyjmuje.)
Poszlam wczoraj stanelam w kolejce (lekarz od 15 przyjmowal ja bylam 15:05 na miejscu a tam juz kolejka ze 40 ciezarnych) do rejestracji, podchodze a pani mowi do mnie ze musi isc do doktora zapytac czy w ogole mnie przyjmie bo z takim skierowanie to chyba nie do ich placowki... noo i rzeczywiscie powiedziala mi ze musze umowic do lekarza na drugim koncu warszawy. Z jednej strony dobrze sie stalo bo ja pomyslalam ze w tej kolejce musze stac to bym tam utknala na dlugo, z drugiej strony jak przeczytalam opinie o panu doktorze do ktorego dostalam teraz namiary stwierdzilam ze nawet nie bede sie tam fatygowac skoro jutro mam prywatna wizyte... -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Och jak ja Wam zazdroszczę. Mi tempka rośnie, więc owu pewnie było tak liczyłam i test pokazał na pon. Ale to nie pierwszy raz gdy "wstrzelam się" w owu, a z tego potem nic nie wynika.