Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlasnie ja jak robilam fryz na inne wesele (caly 1 raz) to placilam 60 zl u babki na wsi a jak patrzylam na cenniki na stronach tych z lublina jezeli byly to mieli napisane 100-150 zl, sory za taka cene to ja sobie kupie cos fajnego. szczegolnie ze wlosy nie sa jakies bardzo dlugie tylko prawdopodobnie trzeba zaczac od prostowania
-
nick nieaktualnyJa mam krotkie wiec nie musze nic robic, ale ta babeczka co czesze jest w wieku mojej mamy, ona caly czas sie szkoli i uczy naprawde super widac ze idzie do przodu, i naprawde wie co mowi, moja mama ma mega cienkie wlosy i zawsze myslala ze proste tylko od wilgoci jej sie kreca a ta w ogole do niej ze ona ma krecone wlosy ale bardzo cieniutkie i zeby zamiast je prostowac zelami i innymi rzeczami zacznie dbac o te niby loki i nagle... zupelnie inny wlos jak dostaly odpowiednia odzywke odpowiednio sciete bo nie do prostych a do kreconych wlosow... a tylu fryzjerow i wszyscy ze proste i ze trzeba je inaczej scinac... A co do czesania to tez wszystko wlasnie zalezy ile pracy trzeba we wlosy wlozyc i co sie chce, wiadomo ze jak ktos ma do polowy plecow i przed upieciem trzeba je wyprostowac, ulozyc i potem jeszcze milion spinek (choc teraz juz takie fryzury sa nie modne) to wiecej placimy....
Ale w sumie widzialam te Twoje wlosy, i mnie sie wydaje ze jak wyprostujesz i ladnie je "odswiezysz" to bedzie gicior, teraz juz sie ludzie nie czesza na wesela -
no wlasnie wgg mnie te sztywne nalakierowane gniazda sa juz troche nudne:D bede farbowac za jakies 2 tyg, moze te proste troche zepne do tylu i walne kwiatka we wlosy.
w ogole moj tesc, ktory nigdy nic nie mowil o dzieciach naszych (w przeciwienstwie do tesciowej) mowi wczoraj Klaudia Ty nie dzwigaj bo ty w ciazy jestes. zastanawiam sie czy mial czuja:D -
nick nieaktualnyMnie to przez 3 cykle mowili ze jestem w ciazy a potem przez dwa nic i jak powiedzialam ze zaszlam to nagle zdziwo
Noo ja bylam w maju na weselu to sobie nie przypominam zeby ktos miala jakas misterna fryzure, raczej rozpuszczone albo wlasnie gdzies z tylu spiete zeby na oczy nie nachodzilo i tyle. -
Hej Hej wpadłam zajrzeć, czy tu jakieś szczęśliwe wieści
Ja się witam z kanapy, na której jestem od wtorku.... no dziś trochę więcej chodzę, ale mam wolne od pracy i prawdopodobnie skończy się na L4 już do końca... Bo w pon miałam plamienie, sytuacja opanowana, przyczyn brak (żadnych krwiaków, nadżerek, polipów, łożysko i szyjka ok...) ale lekarz dał znów luteinę, nospę (bo mam sporadycznie już twardnienia brzuszka) i mam wypoczywać, a o pracy kazał pomarzyć i mam zwolnić tempo, to tyle
-
nick nieaktualnyZ jednej strony fajnie z drugiej nudno U mnie sie brzuszek odzywa codziennie wieczorem Smyra mnie od srodka, mega dziwne uczucie nie boli nie ma skurczow ale takie dziewne zawsze po tej samej stronie, znaczy tak jakby miedzy jajnikiem a spojeniem lonowym, nie boli czy cos ale dziwacznie... Nie wiem czy to sie macica tak rozciaga ale w sumie to chyba inaczej czuc raczej nieprzyjemne, a to zawsze jak poloze dlon sie uspokaja wiec nie wiem... I czasem w pachwinach ciagnie, mam nadzieje ze szkrab sobie kica w srodku
-
No ja teraz to się tak nudzę... bo większość to leżę, część dnia przesypiam bo od tego leżenia się śpiąca robię , masakra. Ja swojego maluszka czuję codziennie wieczorem, jak sie kładę spać to czuję jak mi w brzuchu szaleje , jeszcze kopniaków nie czuję, ale brzuch mi wibruje i pyka że hej
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Klaudia N, ja byłam chyba w 8tc, i powiedziałam mamie w tajemnicy (ze względu na obawy nei chciałam rozpowiadać), na drugi dzień rozmawiam z mamą, a ta mówi, że ojciec się wypytywał, czy ja w ciąży nie jestem bo: zmienił mi sie głos, jakoś inaczej wyglądam.... Jedyny który zauważył jakąś zmianę hehe bo neiktórzy mówią, że do tej pory to nic się nie zmieniłam
Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina, też mam kolejną wizytę 16 i też się nie mogę doczekać ze względu na to serduszko. Ale też jakoś się uspokoiłam, nie martwi mnie to serduszko jakoś super, wytłumaczylam sobie, że muszę ufać lekarzowi i skoro powiedział, że ok to ok.
Ciri, my mamy prywatną opiekę medyczną w Medicover (hojny pracodawca J.). Mamy bardzo fajny pakiet i całe prowadzenie ciąży i wszystkie badania mam za darmo. Bardzo jesteśmy z tego zadowoleni, bo ja na pewno nie prowadziłabym ciąży na NFZ tylko prywatnie, więc bardzo dużo oszczędzamy w ten sposób.
U lekarza byłam pieprwszy raz - z listy lekarzy Medicover, którzy mieli wolne miejsca w terminie, który chciałam i patrzyłam na nich na znanylekarz, no i wybrałam takiego, który miał dobre opienie i pasował mi jego opis. Marek Śliwiński się nazywa, ale nie wiem czy przyjmuje gdzieś jeszcze.
A Ty Ciri nie mialas miec dzisiaj USG prenatalnego? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martka89 wrote:A jakie jest tętno? Mierzył ci tak wcześnie? Mo dopiero na ostatnim Usg zmierzył, wcześniej tylko mówił ze bije miarowo i w tempie.
Biorę się za szukanie położnej do prowadzenia ciąży u położnej. -
nick nieaktualnyNajprawdopodobniej baba krecila sie mega ale tez ladnie sie pokazala miala nozki po turecku zlozone potem zaczela kopac i sie wiercic lapami machala jej moj G aie nie poplakal ale banana na mordzie mial mega
AnnaKliwijska, D-dawna, KASIAG24 lubią tę wiadomość