Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNajlepsze jest to ze jak tylko sade wsadzil to spala wiec od razu cyknal fotke i sprawdzi ten kark i kosc nosowa. Spala z nogami po turecku i z reka na genitaliach jak mama... A potem smiechem ja obudzilam i to co zaczela wyprawiac jal sie rozpychac normalnie cwiczenia. Moj G stal z bananem i nie mogl uwierzyc ze ona ma tylko 6.6cm i ze widac kazdy paluszek z osobna... Mega... Noo i potwierdzil moje przypuszczenia ze pewnke baba choc nie chciala sie pokazac bo pepowine miala miedzy nogami ale potem posladki pokazal wiec mowi ze na szybko to dla niego baba ale wiadomo ze to tak na 80 procent wiec zeby nie malowac jeszcze pokoju na rozowo ;p
AnnaKliwijska, KASIAG24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, hej.
Klaudia ja niestety tak do fryzur nie mam sprawdzonej. Mam do obcinania. A z fryzurami nie mam takiej żebym się podpisała, miałam jedna, ale wyjechała, a ja ostatnio chodzę na wesela na prosto, jakoś wymyślne fryzury to nie mój styl. Niestety Ci nie pomogę, ale mogę popytać kolezanki?
Ciri mega! Nie wiedziałam, że w tak wczesnym stadium tyle widać! Ekstra, wywąchałyśmy Ci tą dziewczynę
Ja jestem w trakcie szukania/kupowania mieszkania i to jest dla mnie mega stres i chciałabym mieć to już z głowy. Ale przynajmniej zajmuję tym myśli, chociaż dalej jestem w przeświadczeniu, że się udało. -
nick nieaktualnyWidac wszystko naprawde i jednak teraz sadze ze warto znalezc lekarza chociaz do usg ktory ma dobry sprzet zaplacisz te dwa razy (bo my jeszcze na polowkowe chcemy isc do niego) ale doswiadczenie nie z tej ziemy. Dziewczyny gdzies wrzucaly zdjecia na nfz to tam nic nie widac a nawet prywatnie to tak srednio moje zdjecia jednak w porownaniu z nimi sa mega a za wizyte 40min z rozmowa i badaniem i usg takim 15minut na pewno (szybko w miare bo do znadanq faldu karkowego byla na poczatku idealnie ulozona wiec nadanie w ciagu 2 minut zrobik reszta to nasze tylko podgladanie jej bo zaczela skakac ;p) nie zaplacilam jakos duzo ale naczekalam sie prawie 2 godziny obsuwy ale jak do niego weszlam mialam poczucie ze w 100% mimo onsuwu sie mna zajal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 07:27
-
A propos fryzur: zdradze Wam, ze swego czasu prowadziłam bloga z fryzurami i sobie dorabiałam czesaniem. Własnie nie obcinaniem czy farbowaniem, ale czasaniem. I całkiem nieźle mi to wychodziło, odzywali się do mnie nawet jakiś fryzjerzy, zeby wciągnąć do zespołu swojego, ale z Krakowa, z którym nic mnie nie łączy. Ale kilka miesięcy temu straciłam zapał i jakos po prostu przestałam czesać. Szkoda.
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co, ja nie wiem cyz mnie ta presja zarabiania na tym właśnie nie pokonała. Bo dopoki sobie czesalam od czasu do czasu, to było ok. A jak tak zaczelo sie robic coraz powazniej, to nagle dupa. Moze podswiadomie stchorzylam.
Jakbyscie mialy chec przejrzec, to tutaj moje prace (i przy okazji mnóstwo mojej twarzy, więc się ujawniam ): oncebeauties.blogspot.comKlaudia N. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna piekne te fryzurki Ci wychodzily:)
Tesciu znowu wczoraj gadal o tym ze w ciazy jestem a tesciowa mi sie przygladala dziwnie. myslalam ze mowil tak bo byl troche wciety i ze o tym zapomni nawet a jednak nie... moze w poniedzialek sie dowiem czy cos w tym jest;)AnnaKliwijska lubi tę wiadomość
-
ciri gratuluje!!!!!!!! u nas tez byla na 80% dziewczynka i tak zostala do tej pory )) mi sie na ostatnim usg plakac chcialo wlaczyl nam 4d tak pieknie widac buziaczka podobna do mojego jest kazdy tak mowi jak pokazujemy plytke, jednak to fajna pamiatka zapis na dvd
i tak myslalam ostatnio o poorodzie i wiem, ze juak urodze i dadza mi ja to sie porycze ze szczescia bo juz teraz mi sie plakac chce jak o tym pomysle haha
no i zaczyna sie piekny okres bo juz tak kopie, ze moj jak trzyma reke to czuje kopniaczki :_) jeszcze troche i bedzie widac jak brzuch faluje, nie moge sie doczekac ale to leci dziewczyny :* za niedlugo bedziemy opisywaly jak sobie radzimy z maluszkami ile maja miesiecy itd )))
Anna a Ty jak tam ?? jak sie czujesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA zalezy moja ciotka sie dwa razy pomylila, moja mama za to od razu jej dobrze wrozyla, ona sama tez 3 dzieci i ani razu sie nie pomylila A ja zawsze chlopca chciala a nawet dwoch a jak zaszlam od razu wiedzialam ze baba... nie wiem, jeszcze brak objawow jeszcze zero czegokolwiek a wiedzialam ze baba niesamowite, nie moge o niej myslec bo mi sie ze szczescia plakac chce, jeszcze nie zeszly emocje z wczoraj, na te stopy moge patrzec godzinami....
-
Gratulacje ciri sliczne zdjecia co tam u Was dziewczyny? dawno mnie tu nie byłoDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(