Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciri nawet nie wiesz jakbym sie cieszyla gdyby w weekend nie przyszla maplica a w poniedziałek beta by wyszła. Szczerze mówiąc mam chwilowy dołek... te starania sa chyba nie na moje sily
Przepraszam jezeli uraze którąkolwiek zr staraczek ktore dluzej sie starają wiem ze takie marudzenie jest denerwujące ale musze komus sie wygadac. Maz srednio mnie rozumie w tym tym temacie niestety dobranoc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:19
-
nick nieaktualnyWiem... Ale jak to sie mowi na tym forum? Poki nie ma @ jest nadzieja. wiec ja nadal trzymam kciuki zeby ten cykl Ci zaskoczyl. Pamietaj wazce test wyszedl jakos kilka dni po termini @ dopiero ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 21:30
-
AnnaKliwijska wrote:Klaudia, masz prawo czuć się rozczarowana, to prawie 9 miesięcy starań.
Dopoki nie będzie @ bede miec nadzieje ale nastawiam sie na nia bardziej niz jej brak -
nick nieaktualnyJa chyba słabo pocieszę, bo pewnie wkrótce sama się załamię.
No ale cóż jest jeszcze nadzieja po pierwsze, a po drugie kolejny cykl kolejna szansa, nastawisz się wtedy na badania, na tym się skupisz i na pewno się uda!ciri22, Domcia23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla spokojnie. Na drugim wątku mamy dziewczynę ktora dopiero w 12 dniu zobaczyła cień cienia i czekamy na bete;)
Fiona trzymam mocno kciuki -
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny, ale myślę, że jeśli ma być to będzie od razu. Powiem Wam, że chyba znoszę to wyjątkowo dobrze, bo widzę, że chyba mąż ma w tym zakresie kryzys. Obwinia siebie. I ciągle dopytuje gdzie ma pójść na badanie, bo mu powiedziałam, że w niektórych miejscach nie warto.
Fionka trzymam kciuki.
Baronowa pisz jak Twój mąż lepiej. -
nick nieaktualny
-
Hej. U mnie @ zawitala jak nigdy. Rano i na czas pierwszy raz tak. Za reszte trzymam mocno kciuki moze jeszcze cos dadzaDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Ja czekam na weekend zeby dostać ta malpe i miec święty spokój.
Madzia nie możesz sie poddac po pierwszym teście ja do bety caly czas wierzylam.
mysle ze ja dolecze moje tsh a w międzyczasie badania nasienia ale musze najpierw policzyć wydatki i sprawdzic co i jak. -
nick nieaktualnySzukaj moze znow jakas sie trafi promocja czy cos, dowiedz sie np czy u Ciebie w miescie czy gdzies w okolicach nie ma szansy na klinike bezplodnosci na nfz, Baronowa dostala skierowanie i tam idzie sie bez zapisu z ulicy, wiec moze tez cos takigo jest to zaoszczedzicie
-
Przy szpitalach z reguły sa takie poradnie czesta sa tam gin edno w jednym
Maz zdziwiony i zadowolony. Od razu znak zodiaku sprawdzal -
nick nieaktualny