Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymkl wrote:mam problem z kupieniem prezentu na chrzest, będę chrzestną, już za tydzień w niedziele, rodzice chrześni są bogaci, mają wszystko, dosłownie, każdą jedną zabawkę, nianie elektroniczną, chodziki, foteliki, wszystko! danie pieniędzy też odpada bo i po co?? grawerów, medalików też nie chce, bo to chyba raczej na komunie, przecież dziecko nie będzie nosiło medalika z chrztu??
Nie wiem u mnie w rodzinie wlasnie medaliki sie dawalo, ja mam i to jedyna zlota rzecz i jak mi pasuje zloto do czegos to zakladam, moj brat nosi medalik z chrztu, na komunie u mnie sie takich rzeczy nie daje. Teraz modne sa srebrne lyzeczki (ze niby hipoalergiczne) ale ja tego akurat nie rozumiem. -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja mam fazę 15 dni, a dziś 10/11 dpo.
ale dalej myślę, że jakby miało być było, chociaż wiadomo nadzieja jest.
Mkl a Ty na pewno masz wszystko zbadane, bo długo się staracie.
Ja mysle ze to zalezy od zagniezdzenia a to nie wiem od czego zalezy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 10:04
-
Magdziulla tak wszystko, drożność jajowodów, monitoringi cykli, wszystkie hormony, badanie nasienia rozrzeżone, nie mam niepokojących objawów z niczym, cykle mam regularne, bezbolesne, żadnych zrostów, nadżerek, endometrium dobrej grubości, nie ma się czego przyczepić...
być może są jakieś rzadkie badania których nie robiłam ale ja już chyba nie mam na to siły... -
ciri22 wrote:Ja mam fl 14 i wyszlo w 10dpo i mysle ze by wyszlo wczesniej skoro gruba krecha byla w 10 dpo...
Ja mysle ze to zalezy od zagniezdzenia a to nie wiem od czego zalezy...
masz rację, ale jak mam faze lutealną 11 dni to musi się zagnieździć przez 11 dniem, jeśli ktoś ma dłuższa fazę zarodek ma więcej czasu -
nick nieaktualnymkl wrote:masz rację, ale jak mam faze lutealną 11 dni to musi się zagnieździć przez 11 dniem, jeśli ktoś ma dłuższa fazę zarodek ma więcej czasu
-
ciri22 wrote:O KLAUDIA!!!!
Zobacz we wrzesniu jest pula badan do rozdania w wawie, moze jakby wam sie udalo na bezplatne dostac to wyszloby wam taniej dojechac do wawy jakims tlk czy czyms innym na baddania niz wykupywac pakiet
http://www.nasz-bocian.pl/node/51808
a tu sobie sprawdzaj czy jakies promocje sa:
http://www.nasz-bocian.pl/promocje%20w%20klinikach
dopiero teraz doczytalam o tym wrzesniu -
mkl wrote:Magdziulla tak wszystko, drożność jajowodów, monitoringi cykli, wszystkie hormony, badanie nasienia rozrzeżone, nie mam niepokojących objawów z niczym, cykle mam regularne, bezbolesne, żadnych zrostów, nadżerek, endometrium dobrej grubości, nie ma się czego przyczepić...
być może są jakieś rzadkie badania których nie robiłam ale ja już chyba nie mam na to siły... -
ciri22 wrote:dlatego czasem podaja sztucznie progesteron przy tak krotkiej fl jesli dlugo sie nie zachodzi, poniewaz po prostu organizm ma za krotki czas na zagniezdzenie, wiele pamietnikow czytalam gdzie wszystko bylo ok fl 12 dni a dostawaly progesteron na wydluzenie cyklu mimo ze poziom w 7dpo jest ok...
ja mam duży progesteron, około 45 czegos tam, myślisz że można mi go dać mimo że jest go tak dużo?? -
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Odstaw cukier i gluten. Spróbuj
Gluten to białko obecne w nasionach pszenicy, żyta, jęczmienia i owsa. Najcześciej znajdziemy go w wędlinach, mięsie mielonym, pasztetach, parówkach, nadziewanej czekoladzie, cukierkach, śmietannie, jogurtach, serkach, deserach i lekach, zawiera go nawet piwo.
paranoja, to co ja mam niby jeść????nieee, to chyba nie dla mnie, raczej skłonie się ku inseminacji...
wiem że dla dzidzi powinnam spróbować ale nawet nie wiem czy brak glutenu cos da.. -
mkl wrote:Gluten to białko obecne w nasionach pszenicy, żyta, jęczmienia i owsa. Najcześciej znajdziemy go w wędlinach, mięsie mielonym, pasztetach, parówkach, nadziewanej czekoladzie, cukierkach, śmietannie, jogurtach, serkach, deserach i lekach, zawiera go nawet piwo.
paranoja, to co ja mam niby jeść????nieee, to chyba nie dla mnie, raczej skłonie się ku inseminacji...
wiem że dla dzidzi powinnam spróbować ale nawet nie wiem czy brak glutenu cos da..
Nietolerancja glutenu objawia się częstymi wzdęciami, bólami brzucha, biegunkami. Często jednak te objawy są mało nasilone.
nigdy nie miałam tego typu objawów -
Mkl mi dalo.
Jadłam warzywa zamiast kanapek wafle ryżowe kukurydziane.
Zamiast makaronu makaron ryżowy
Zero białego cukru i nagle die udalo.
W cyklu z synkiem tez bylam na diecie aniston. Zero cukru prawie wcale glutenu i zaszlam w pierwszym cyklu.
Teraz dieta i niepokalanek. Wino w pierwszej części i migdaly. W drugiej troche alkoholu i duzo arbuza który rozrzedza krew.
Nie wiem czy dieta pomogla. Ale może akurat. -
Nie namawam jakos bardzo. Bo nie mam pewności ze to zadzialalo. Ale może warto się pomęczyć 3 tygodnie;)
Mięso wędliny jajka jadlam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgolnie jak sprawdzilam na kalkulatorze na fioletowej to w normie sie trzymasz nie jest nawet ponizej a do minimum jeszcze Ci bardzo daleko
Masz 80% przyrostu, napisane ze w normie i ciaza rozwija sie prawidlowoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 12:06