Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna stronie masz jeszczze cos takiego:
"Jaki jest prawidłowy przyrost hormonu HCG w przeciągu 48 godzin?
W około 85% przypadkach prawidłowo rozwijających się ciąż hormon HCG podwoi się po 48-72 h. Idealnie jeśli hormon HCG podwoi się po 48 godzinach od pierwszego badania." Ale jest midzy 48-72 wiec jest czas -
nick nieaktualny
-
W sobotę chyba nie będę miała gdzie zrobić badania, bo jadę do rodziców. Zrobię w poniedziałek. Musze trochę wyluzować, od kad test wyszedł pozytywnie jestem kłębek nerwów, tak bardzo boje się kolejnego poronienia. Dziś jak odebrałam wynik to cała drogę ryczałam jak głupia, byłam pewna że przyrost jest zdecydowanie za niski.
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też chciałabym mieć tą pewność, że Wszystko będzie dobrze i doczekam się swojego maleństwa. Niestety przez wcześniejsze Doświadczenia podchodzę do wszystkiego z dystansem
Ale bardzo się ciesze, że macie ten spokój i pewność
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiadomo na 100%, ale to chyba "tylko" polip w macicy. Za ok 2 tygodnie histeroskopia i ona wszystko wyjasni. Pierwszego dnia @ mam sie zgloscic, zeby ustalic dokladna date zabiegu.
No i okazalo sie, ze mialam owulacje i to wtedy kiedy myslalam i z tego jajnika, ktory czulam, a endo ma 1,4 cm, ale ze wzgledu na ten polip i tak nic z tego, bo on moze powodowac "wyrzucanie" zarodka z macicy.[/url] -
nick nieaktualnyNooo ale owulka byla, endomendy nie ma, wiec.... pozbywasz sie polipa i zachodzisz W sumie chyba nie tak zle ale znow przesuwa sie szansa na dziecko... Ale mam nadzieje z po usuniecia tego badziewia juz nic wiecej nie wyskoczy i do kona roku wszystkie bedziecie w ciazy, jak wrozka Ciri mowi
-
Fiona88 wrote:Nie wiadomo na 100%, ale to chyba "tylko" polip w macicy. Za ok 2 tygodnie histeroskopia i ona wszystko wyjasni. Pierwszego dnia @ mam sie zgloscic, zeby ustalic dokladna date zabiegu.
No i okazalo sie, ze mialam owulacje i to wtedy kiedy myslalam i z tego jajnika, ktory czulam, a endo ma 1,4 cm, ale ze wzgledu na ten polip i tak nic z tego, bo on moze powodowac "wyrzucanie" zarodka z macicy.
Fiona miałaś jakieś objawy z tytułu tego polipa?Zołz83 lubi tę wiadomość