Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri nie wiadomo jeszcze czy to na pewno nie endometrioza - dopiero zabieg to wyjasni, ale jednak bedzie lepiej jesli sie okaze, ze jej nie ma
Byc moze to jest przyczyna niepowodzen, ale nie wybiegajmy w przyszlosc. Przynajmniej mam teraz na co czekac
Mkl tego nie wiem. Nie pytalam czy daje on jakies objawy, ale mysle, ze tak i te bole brzucha i przedwczesne plamienie przed @ to od tego wlasnie. Gin powiedziala, ze polip moze "wypychaс" zarodek jako intruza choc sam nim jest.[/url] -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:e tam ja mysle ze nic nie znajda a co do czasu mnie sie strasznie dluzy ostatni tydzien i cos czuje ze teraz juz coraz wolniej bedzie...
Oby Kochana, oby, bo mi juz wystarczy atrakcji
Mi na odwrot - czas przecieka przez palce.[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Mamuśki i Staraczki.
U mnie skoczyło do 37,05 i mam mega ciężkie i wielkie cycole.
Ale jeszcze ma czas, żeby spaść.
A teraz wstaję dopiero, koncert był świetny tylko mnie zmroziło. A teraz lecę wspierać męża w badaniach, choć o dziwo nie wygląda na zestresowanego.
A najlepsza wiadomość dnia dzisiejszego to to, że zaczynam urlop:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:13
-
nick nieaktualnyOOOOOOO Magdziulla URLOP!!!
Fajnie ze koncert sie udal A kiedy wyniki meza?
Co do temperaturki moze nie spadni
Klaudia u Ciebie tez nie jest jeszcze nic przesadzone
Pogoda w Wawie PASKUDNA! ale teknilam za nia
Jutro jade ogladac z mama i z G wozki Musze naszykowac liste
Dzis moja nerka chyba lepiej, wczoraj mimo zakazow ja troche wygrzalam miejscow. Ale zobaczymy co bedzie dalej, przefiltruje ja woda i mam nadzieje ze tym razem ta woda dojdzie do nerek a nie tylko do zoladka
W planie na dzis przeczytac wreszcie jakas ksiazke, wieczorem zakupy i chyba ROSOL ugotuje I moze klasyczny polski objad schabowe z ziemniakami do tego (u mnie sie nie je dwoch dan ale jakos mnie naszlo wiec w weekend bede wiecej jadla mam nadzieje ze rosolek uspokoi zoladek)
EDIT: Klaudia czytalam ze Twoj facet nie chce isc na razie na badania? Moj tez nie chcial, i mam nadzieje ze tak jak nam nie bedzie wam to potrzebne Ale jesli okaze sie ze jednak tak to zaatakuj znow za jakies 1-2 cykle z nimi to jednak trzeba stooopniowo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2015, 09:42
-
Nie nie Ciri, nie powiedzial ze nie chce, powiedzialam mu tylko o nich i nic w sumie nie powiedzial ani tak ani nie, poprosilam zeby to przemyslal, nie wiem jak ja to napisalam ze tak wszystkie zrozumialy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiedzę sobie w poczekalni czekam na męża. Nie wiem kiedy będą wyniki. Jak będą to pomożecie w rozszyfrowaniu?
Ciri u Nas też fatalna pogoda, ale ja się cieszę, bo naprawdę dawno nie padało.
U mnie też nigdy nie było dwu daniowych obiadów, a u teściów zawsze. Mi to nie służy, zawsze po wizycie u nich jestem ociężała.
Ciri co będziesz czytała? Ja właśniekończę Lot nad kukułczym gniazdem -
nick nieaktualnyNoo ja nie pomoge z nasieniem bo w ogole sie na tym nie zmam Ale moze Anna pomoze w tym
Noo a u mnie juz sloneczko troche wyszlo chyba juz nie pada, ale jest fajnie wreszcie jakas inna pogoda upaly byly zabojcze.
Noo u mnie tez dwudaniowe to za duzo, ale rosol ma to do siebie ze najadasz sie nim na max godzine, i jak jest rosol to pozniej jest drugie danie (przynajmniej w domu rodzinym tak mi sie to kojarzylo ) A ze mam na rosol ochote to wiesz rosol mozna zjesc pote przerwka kolo godzinki i drugie danie, nigdy jedno po drugim
A ja czytam jakas fantastyke dla nastolatek Dostalam od siostry do przeczytania "Błękitny Księżyc" juz 6 raz zaczynam ale ze siostra kazala przeczytac poniewaz "ten durny jednorożec to cala ty" To co trzeba w koncu zobaczyc co w nim jej przypadlo do gustu
A ja "Lotu" nie czytalam a film pierwszy raz ogladalam jakis ROK TEMU! Nagle sobie uswiadmilam ze taki klasyk a jakos mnie ominal... ;/ -
Klaudia N. wrote:Nie nie Ciri, nie powiedzial ze nie chce, powiedzialam mu tylko o nich i nic w sumie nie powiedzial ani tak ani nie, poprosilam zeby to przemyslal, nie wiem jak ja to napisalam ze tak wszystkie zrozumialy
Magdziulla pomogęciri22 lubi tę wiadomość
-
Część wszystkim:) u mnie dziś 28 dzien cyklu, @ zawsze dostaje w 26-27 dniu, jak narazie cisza, przy badaniu szyjki nie mam śluzu zabarwionego na brązowo czy na czerwono, w zeszłym cyklu też przyszła@ później ale miałam brązowe plamienia a teraz nic, ech niech już przyjdzie bo czekanie mnie denerwuje, brak objawów uciążliwych oraz okresowych, czuje się jak bym była już po miesiaczce, nic kompletnie nie czuje.
-
hej mamuski,
ciri co tam jak sie czujesz??
ja na wolnym kompletnie nie mam na nic czasu tak mi leci, ze szoook )
bede sie zabierala za ogarnianie ubranek dla malej ale to leci 26 tydzien.. kiedy to zlecialo mala si tak wierci, ze mi brzuch juz skacze
a w srode ide robic znowu badanie moczu, mam nadzieje, ze po tym antybiotyku juz bedzie ok moja siostra ma takie same wyniki moczu i powiefzial jej lekarz ze swiadczy to o ostrym i przewleklym zapaleniu pecherza -
nick nieaktualny
-
mkl wrote:Część wszystkim:) u mnie dziś 28 dzien cyklu, @ zawsze dostaje w 26-27 dniu, jak narazie cisza, przy badaniu szyjki nie mam śluzu zabarwionego na brązowo czy na czerwono, w zeszłym cyklu też przyszła@ później ale miałam brązowe plamienia a teraz nic, ech niech już przyjdzie bo czekanie mnie denerwuje, brak objawów uciążliwych oraz okresowych, czuje się jak bym była już po miesiaczce, nic kompletnie nie czuje.