Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w dalszym ciągu czekam na @, nie mam nadziei na nic wiecej, bo moja szyjka jest wyraźnie otwarta, wychodzi na to żę moja faza lutealna sie wydluzyla, w poprzednim cyklu trwała 16 dni a nie 11, i w tym cyklu tez sie na to zapowiada
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodobno to czy widac jakis zarodek zalezy od bety, musi byc iles tam zeby bylo widac,czasem u tych dziewczyn co przyrost jest w normie ale nizszy kilka dni dluzej moze to zajac, ja bym na Twoim miejscu dopiero na serducho poszla bo to najwazniejsze czy byje i jak.
-
AnnaKliwijska wrote:Nie no, zreszta w grudniu juz moze byc cos widac i bez sensu,zeby snuli domysly za moimi pleami. Ale no, po prostu sie peniam. Dobrze,ze to jeszcze poltora miesiaca ;p
W grudniu juz bedziesz mieć brzuch, lepiej chyba wcześniej powiedzieć. Poza tym sezon grypowo przeziebieniowy idzie, jak bedzie wysyp chorych dzieci to nawet profilaktycznie lekarz cię wyślę na zwolnienie z kodem b -
D. wrote:Ciri na Ciebie zawsze można liczyć :*
W piątek mam pierwsza wizytę u lekarza, jeśli wszystko będzie dobrze powinnam coś zobaczyć na USG -
W czwartek mam zamiar powtórzyć badanie jeszcze raz - mam nadzieje, że ostatni. Moja lekarka poleciła mi wizytę juz w następny piątek. Ja na szczęście mam wykupiony pakiet medyczny, dzięki czemu wizyty u lekarza, USG itd mam bezpłatne, dlatego nie będę sobie oszczedzała wizyt
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
mkl wrote:chciałam dodać że w poprzednim cyklu zażywałam witamine B6, ale się mi już skonńczyła, czy możliwe żeby aż tak szybko wydłużyła mi fazę lutealną??
a co do tego że po miesiącu mogło coś podziałać, to ja twierdzę, że tak. Czasmi organizmowi nie wiele trzeba, zeby zareagował na suplementacje, a czasem końskie dawki nic nie dają -
nick nieaktualny
-
Cześć
Nadal zaciskam kciuki za wszystkie oczekujące okresu i zaklinam, żeby się nie pojawił.
Na forum rówieśniczym dziewczyny wyjaśniły mi kwestię płacenia na macierzyńskim i ja byłam jakoś idiotycznie przekonana,ze bede milaa to 1000 zł od państwa, a okazuje sie,ze bede miala macierzynski od pensji ze szkoly, a ze ona wreszcie jest dla ludzi, wiec po prostu to zrobiło nasz wieczór wczorajszy :D:D:D -
nick nieaktualnyJej a czemu myslalas ze 1000zl? Ty przeciez normalnie ze sredniej z 12 miesiecy skladek.
Ja bede miala 1000zl dlatego mi sie oplaca teraz firme zakladac, bo na malym zusie wedlug wczesniejszych zasad bym dostala 17zl miesiecznie a teraz 1000.
Ja sie pochwale ze wozek wybrany Cena mnie tylko przeraza ale dzis go sprawdzajac w sklepie sie jeszcze bardziej zakochalam... szkoda ze nie mozna wziac do domu na miesiac i go wyprobowac tylko tak w ciemno trzeba kupowac