Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje się i ja , ufffff, co za dzień!
Jestem okazem zdrowia - badania perfekcyjne, macica prima sort, zarodeczek jak ta lala :D:D:D:D Ma 2,42 cm, serducho puka szybko - 9 padziernika mam to duże USG. Niesamowite, zaczyna już wyglądać jak człowieczek :D:D:D:D
D-dawna, ciri22, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wyglada na to, ze po prostu kolejne bedziesz miala to 2 z trzech obowiazkowych, w 20 tygodniu. Ale Ty prowadzisz na NFZ? To pewnie dlatego. I w sumie dobrze, choć chęć podglądania jest bardzo duża.
Ja miałam pierwszą wizytę trzy tygodnie temu, dziś drugą (na obu USG) i teraz za 3 tygodnie mam to duże USG i 1,5 tygodnia po dużym wizytę u gina (Ale nie wiem czy też będzie robił USG, może póxniej się mniej robi? choć peniwe tak na pół prywatnie niekoniecznie).
Kurde, znowu mnie to serce zastanawia, jak zpaytalam, to powiedzial tylko, ze szybko bije i wszytko ok, w karcie nabazgrał coś, co trudno rozszyfrować, ale wyglada na 124. A Ty Ciri dużo wczesniej mialas 169? Hmmm, no ale nic. Powiedział, że ok, to ok. Dodał jeszcze, ze powinno być wszystko ok na dużym USG, bo jakby coś było nie tak, to coś tam coś tam już by było widać.