Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Albo szybko sie dowiesz bo juz po wszystkim
Dostalam wczoraj ta pierwsza paczke ciuchow i moze byc tak ze nic z tego cora moja nie zalozy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Czemu nie ?
Zasrtanawiam sie jeszcze jak duze moze byc dziecko...
Ja sie urodzilam 52cm i 2800g a G 4,5kg i cos ponad 60cm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 09:45
-
ciri22 wrote:Baronowa na jaki rozmiar ciuchy dla noworodka kupowalas? Najprawdopodobniej wyjdzie tak ze i tak bede musiala kupic ciuchy dla dziecka ;/
Teraz nie pamiętam ile młody miał, ale chyba 58. On szybko przeszedł na te większe i nosil te rozmiar wieksze -
nick nieaktualnyNoo wlasnie strasznie mnie drazni ta rozmiarowka miesieczna Kazde dziecko jest inne, wole taka centymetrowa... Śpiworek kupilam 62cm mam nadzieje ze bedzie ok na te 2/3 miesiace i teraz zastanawiam si nad ciuchami, jeszcze nie kupuje ale szukam jakis paczek fajnych z ciuchami.. przeraza mnie ilosc rozu....
-
napisala ze okaze sie czy CC czy SN jak bedzie rodzic, czyli podejrzewam ze zacznie natuiralnie a jak nie da rady to CC
na watku testujemy na koniec stycznia jedna urodzila dzis w nocy:) -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo wlasnie strasznie mnie drazni ta rozmiarowka miesieczna Kazde dziecko jest inne, wole taka centymetrowa... Śpiworek kupilam 62cm mam nadzieje ze bedzie ok na te 2/3 miesiace i teraz zastanawiam si nad ciuchami, jeszcze nie kupuje ale szukam jakis paczek fajnych z ciuchami.. przeraza mnie ilosc rozu....
-
nick nieaktualnyWlasnie tak go kupilam po konsultacji z mama (co prawda dalam za niego 20zl ) Ale teraz sie zastanawiam czy nie lepiej bylo wziac 68. Noo ale mam nadzieje ze po dziadkach i po mnie dziecko bedzie male, znaczy mam nadzieje ze tak z max 56cm bedzie mialo, bo jakby mialo byc takie jak G to ja sie zastanawiam gdzie taka mala Ciri jak ja zmiesci to dziecko...
-
nick nieaktualnyHaha G nie jest jedynakiem Ale jego siostra byla mniejsza, powiedzmy normalnych rozmiarow moja ciotka za to dwojke urodzila sama jest przecietnego wzrostu niecala 170 urodzila sie tez jakas normalna chyba 3,5kg a jej facet ma ze 2 metry rodzil sie wielki tez ponad 4kg a ich dzieci jedno 2700 i 53cm a drugie 3200 i cos 55cm bo po dziadkach male wiec tez mam taka nadzieje ze duze moje nie bedzie...
-
ciri22 wrote:Fajnie
A juz dostala cos na wywolanie? Bo tak czytalam ze juz 42 tydzien.
nie bo ma skurcze od wczoraj wieczora i miala cala noc i caly dzien wczoraj ja brzuch bolal bardzo okresowo -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Kurde, albo mi niedobrze, albo chce mi sie kupę. Uroczo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A kiedy jedziecie? Wczesniej jakos wyjezdzacie?
Przyszedl mi ten spiworek i tak patrze taki duzy on sie wydaje
A i czapeczke POMARANCZOWA dostalam w gratisie
jedziemy w piatek ale jeszcze nie wiem o ktorej dokladnie, raczej po poludniu