Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW ogole to zaczyna mi sie chyba okres, wiec zrezygnowałam z bety. Jest plamienie i na pewno się rozkręci.
Domcia, ja płaciłam 900zl.
Martka, ale pekly 2 dominujace a lacznie mialam 7.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 14:56
-
Niunqa ja tu rzadko piszę, ale cały czas trzymam mocno kciuki i z całego serca życzę Ci, aby ta ciemniejąca kreska oznaczała ciążę
P.S plamienie nic nei znaczy... ale rozumiem Cię, że nei chcesz się nastawiać.
Domcia, no to się wykosztowaliście, ale cóż wydatki przy pragnieniu dziecka, za Was też mocno trzymam kciuki, oby pomyślnie i szybko wszystko się wyjaśniło i pojawiła się II
Wiecie co, u mnie jutro studniówka będzie równo 100 dni do wyznaczonego terminuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 15:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Niunqa i Iriss
Wiec jestem umowiona na 16 listopada na drożność jajowodow
Ale jak mi robił USG cos tam chyba wypatrzyl i mówi "a moze ciąża bedzie?" myslalam ze z fotela spadne i mowie ze raczej nie ma szans jak do tej pory sie nie udalo to teraz tez nie a on ze teraz jak robimy te wszytkie badania i latamy tam i tam to moze cos sie odblokowalo.
Matko nie chcialabym wykrakac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 15:31
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Domcia23 wrote:Dzieki Niunqa i Iriss
Wiec jestem umowiona na 16 listopada na drożność jajowodow
Ale jak mi robił USG cos tam chyba wypatrzyl i mówi "a moze ciąża bedzie?" myslalam ze z fotela spadne i mowie ze raczej nie ma szans jak do tej pory sie nie udalo to teraz tez nie a on ze teraz jak robimy te wszytkie badania i latamy tam i tam to moze cos sie odblokowalo.
Matko nie chcialabym wykrakac. -
nick nieaktualny
-
Martka89 wrote:A w której jesteś fazie cyklu?Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Niunqa co za emocje. Żeby nie nakręcać to tylko powiem, że trzymam kciuki, ale jestem bardzo dobrej myśli!
Domcia a te wszystkie badania itp są u Was potrzebne? Duże koszta.
Profesor nam wypisuje na kartkach jakie badania mamy zrobic. I jak narazie dobrze nam idzie
A koszta masakryczne. Na szczescie za sprawdzenie droznosci jajowodow nic nie będę płacić.Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
I dowiedzialam sie dzisiaj jak mi robil USG ze mam macice dworozna. Nie wiem czy to dobrze czy zle?Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomcia23 wrote:I dowiedzialam sie dzisiaj jak mi robil USG ze mam macice dworozna. Nie wiem czy to dobrze czy zle?
-
nick nieaktualnyNiunqa wrote:Jutro ma sie okazać czy jest dzidziuś z serduszkiem, bo dr nie widział cialka żółtego.
U mnie nadal plamienie. Jeszcze nic nie ma na podpasce ale tylko kwestia czasu. Jasna krew z dużą ilością śluzu, wiec na bank @. -
ciri22 wrote:ale powiedzial Ci ze to moze stanowic jedyny poblem z zaplodnieniem? Ale musi to zostac potwierdzone alr jak zrobia Ci droznosc jajnikow to tez beda miali pelen obraz macicy.Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Aleście wczoraj popisały. Niu, bardzo ciekawam, czy to rzeczywiście rozkręcający się okres, bo wczorajsza kreska była duuuużo wyraźniejsza.
Domcia, współczuję wydawtków, mam nadzieję, żę nie pójdą na marne!
Ciri, też bym się wkurzyła, że nie powiedział, ale mam nadzieję, że wyjaśniliście sobie sprawę.
Wczoraj mialam intensywny dzień, bo wywiadówka i potem lekarz. Ubrałam się na wywiadówkę tak fajnie, było ślciznie widać brzuszek, no ale musiałam się przebrać, bo rodzice szkolni i koledzy i kolezanki jeszcze nie wiedzą. I troche mnei to wkurza, ze do szkoly musze pomykać w luźnych swetrach.
U lkearza wszystko w idealnym porządku. Liczyliśmy trochę, że możę powie coś na temat płci, ale on zbadał mnie głównie ginekologicznie, a USG zrobił dosłownie przez 5 sekund, zeby sprawdzić serduszko.
Kolejna wizyta za 5 tygodni, więc dopiero wtedy dowiem się co i jak z płcią. Mam nadzieje ;)A jesli nie, to pewnie tuż po niej będzie połówkowe.