Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie nadal plamienie. Na podpasce nic nie miałam przez noc, jest tylko w środku. Nie ma, że tak powiem, skrzepów jeszcze. No ale czuję się jak z krzyża zdjęta. Chyba jeszcze nie mogę zaznaczyć nowego cyklu. Myślę, że dziś się rozkręci na dobre, Odwołam jeszcze raz rezonans, bo nie mam sił na to iść.
-
nick nieaktualnyI tak fajnie ze macie usg mnie czeka we wtorek i znow zeby dowiedziec sie czy wszystko oj bede musiala czekac 2 miesiace ;p
Ja jestem wkurzona bo szukam dla siebie spodni ciazowych i nigdzie nie ma modelu ktory mi sie podoba w moim rozmiarze. Znaczy szukam dwoch par. Jedne to ogrodniczki a drugie to spodnie bez pasa takie z gumkami po bokach. I albo sa bardzo male albo bardzo duze. A te co mam w brzuchu juz fajnie sie trzymaja ale tylek i nogi mi schudly i mega mi wisza wiec moze pod koniec ciazy je zaloze a jak nie to maja metke wiec moze tez odsprzedam albo oddam gdzies dalej...
Co do G wynasni sie w ten weekend bo sie umowil na rybki.
Niunqa a szczalas dzis czy olalas? -
nick nieaktualnyA tak w ogole coraz wiecej ciazowych mam objawow takich ze czuje sie ciazowo. Poza brzuchem ktory rosnie czuje czuje ze jest duzy, boli jak na @ rozciaga sie, pochwa boli nie mam miejsca na zoladek i pluca ciezko sie oddych ja caly czas malymi porcjami. Mloda mega skacze co sprawia ze bol w podbrzuszu jest coraz wiekszy. Wczoraj bylam juz tak zdesperowana ze myslalam ze wezme nospe. Co zjem to pepek mi wywala na wierz. Narzady sie przesuwaja a serce popierdziela caly czas. Ogolnie czasem sie boje co bedzie dalej... Zaraz 6 miesiac a jeszcze 3/4 przede mna...
Patrzylam kiedy donoszona ciaza to juz 12 lutego a termin mam na 4 marca... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Aha, noo jestem ciekawa mam nadzieje gdzes tam w srodku ze to tylo plamienie w terminie @
Tego jest sporo na papierze, więc raczej okres moim zdaniem. Dziewczyny z inseminacji też mi mówią, że mam iść na betę, Tylko, że ja nie widzę sensu. Iść na betę, wywalić 46 zł przy okresie i obejrzeć negatywny wynik...I tak jestem uziemiona do 14 w pracy. -
nick nieaktualny
-
no właśnie ja bym poszła mimo wszystko, a co jeśli okaze sie ze jednak bedzie na plus? myśle ze jezeli jest opcja uratowania ciazy, to ii 3289 zl jest warte. Ale zrobisz jak uważasz:) być może też bym miała takie myśli, ale biorac pod uwage ciemniejaca kreske naprawde bym sie zastanawiała, przy torbieli takie kreski chyba nie wychodza..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:Tego jest sporo na papierze, więc raczej okres moim zdaniem. Dziewczyny z inseminacji też mi mówią, że mam iść na betę, Tylko, że ja nie widzę sensu. Iść na betę, wywalić 46 zł przy okresie i obejrzeć negatywny wynik...I tak jestem uziemiona do 14 w pracy.
-
nick nieaktualnyMartka, mam już okres. Miałam dziś jechać do kliniki, gdyby się nie rozbujało, ale już się rozbujało.
Zrobiłam betę, tak jak kazał mi lekarz a nawet kilka dni później, niż chciał bo uważałam, że to za wcześnie. Przy wyniku negatywnym kazał odstawić luteinę. Dziś zrobiłam test i wyszło jedno wielkie gówno widoczne pod światło, a w moczu miałam krew, więc test wygląda jak z horroru. Zaznaczyłam nowy cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:15
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Hahaha noo nie zle a gdzie Ty sie tak spieszysz? do pracy i tak mozesz isc w pizamie nie umyta i w ogole najlepiej nago
Hahhah
Ja zawsze wstaję wcześniej, bo jeszcze robię kawę i na spokojnie dopiero siadam. Już tak mam, że budzik dzwoni a ja od razu na równe nogi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny