X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadal plamienie. Na podpasce nic nie miałam przez noc, jest tylko w środku. Nie ma, że tak powiem, skrzepów jeszcze. No ale czuję się jak z krzyża zdjęta. Chyba jeszcze nie mogę zaznaczyć nowego cyklu. Myślę, że dziś się rozkręci na dobre, Odwołam jeszcze raz rezonans, bo nie mam sił na to iść.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak fajnie ze macie usg mnie czeka we wtorek i znow zeby dowiedziec sie czy wszystko oj bede musiala czekac 2 miesiace ;p

Ja jestem wkurzona bo szukam dla siebie spodni ciazowych i nigdzie nie ma modelu ktory mi sie podoba w moim rozmiarze. Znaczy szukam dwoch par. Jedne to ogrodniczki a drugie to spodnie bez pasa takie z gumkami po bokach. I albo sa bardzo male albo bardzo duze. A te co mam w brzuchu juz fajnie sie trzymaja ale tylek i nogi mi schudly i mega mi wisza wiec moze pod koniec ciazy je zaloze a jak nie to maja metke wiec moze tez odsprzedam albo oddam gdzies dalej...

Co do G wynasni sie w ten weekend bo sie umowil na rybki.

Niunqa a szczalas dzis czy olalas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole coraz wiecej ciazowych mam objawow takich ze czuje sie ciazowo. Poza brzuchem ktory rosnie czuje czuje ze jest duzy, boli jak na @ rozciaga sie, pochwa boli nie mam miejsca na zoladek i pluca ciezko sie oddych ja caly czas malymi porcjami. Mloda mega skacze co sprawia ze bol w podbrzuszu jest coraz wiekszy. Wczoraj bylam juz tak zdesperowana ze myslalam ze wezme nospe. Co zjem to pepek mi wywala na wierz. Narzady sie przesuwaja a serce popierdziela caly czas. Ogolnie czasem sie boje co bedzie dalej... Zaraz 6 miesiac a jeszcze 3/4 przede mna...
    Patrzylam kiedy donoszona ciaza to juz 12 lutego a termin mam na 4 marca...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie szczochałam dziś, bo nie mam testu i wczoraj już nie kupowałam, bo nie było po co. Ale może się jeszcze nakręcę i pójdę po jeden popołudniu o ile mnie kompletnie nie zaleje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, noo jestem ciekawa :D mam nadzieje gdzes tam w srodku ze to tylo plamienie w terminie @ :D

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa moze jednak pojdziesz na ta bete? Wiesz, tak w razie czego...

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Aha, noo jestem ciekawa :D mam nadzieje gdzes tam w srodku ze to tylo plamienie w terminie @ :D

Tego jest sporo na papierze, więc raczej okres moim zdaniem. Dziewczyny z inseminacji też mi mówią, że mam iść na betę, Tylko, że ja nie widzę sensu. Iść na betę, wywalić 46 zł przy okresie i obejrzeć negatywny wynik...I tak jestem uziemiona do 14 w pracy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekaj zobaczysz, jak sie dzis nie rozkreci to moze warto pojsc, w razie pozytywu zaaplikujesz sobie luteine i tyle

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ja bym poszła mimo wszystko, a co jeśli okaze sie ze jednak bedzie na plus? myśle ze jezeli jest opcja uratowania ciazy, to ii 3289 zl jest warte. Ale zrobisz jak uważasz:) być może też bym miała takie myśli, ale biorac pod uwage ciemniejaca kreske naprawde bym sie zastanawiała, przy torbieli takie kreski chyba nie wychodza..

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba się zaczyna na dobre. Zrobiłam test, ale tylko delikatna i dużo słabsza różowa kreska, więc nie ma co.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale robilas popoludniu a nie z porannego sikanca wiec wiesz....

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, ale rozbujało się i jest coraz więcej. Zaznaczyłam nowy cykl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda ze temperatury w tych ostatnich dniach nie mierzylas bo po nich by bylo wiadomo mniej wiecej co i jak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem ci, że kilka razy próbowałam ale ciągle mi to wylatuje z głowy i od razu się zrywam na budzik :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha :D noo nie zle a gdzie Ty sie tak spieszysz? do pracy i tak mozesz isc w pizamie nie umyta i w ogole najlepiej nago :D

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa wrote:
    Tego jest sporo na papierze, więc raczej okres moim zdaniem. Dziewczyny z inseminacji też mi mówią, że mam iść na betę, Tylko, że ja nie widzę sensu. Iść na betę, wywalić 46 zł przy okresie i obejrzeć negatywny wynik...I tak jestem uziemiona do 14 w pracy.
    A ty jestes w kontakcie z lekarzem który cię prowadzi? Bo moze to plamienie z niedoboru progesteronu i ciaza która mogłabyś stracić jesli nie włączysz natychmiast luteiny. Ja zrobiłam w 16dniu po owu test ciążowy i wyszedł duzo bledszy niz twój. Moze sie pospieszyłas za bardzo z ostatnia beta...ja bym interweniowała i to szybko.

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka, mam już okres. Miałam dziś jechać do kliniki, gdyby się nie rozbujało, ale już się rozbujało.

Zrobiłam betę, tak jak kazał mi lekarz a nawet kilka dni później, niż chciał bo uważałam, że to za wcześnie. Przy wyniku negatywnym kazał odstawić luteinę. Dziś zrobiłam test i wyszło jedno wielkie gówno widoczne pod światło, a w moczu miałam krew, więc test wygląda jak z horroru. Zaznaczyłam nowy cykl.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 13:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Hahaha :D noo nie zle a gdzie Ty sie tak spieszysz? do pracy i tak mozesz isc w pizamie nie umyta i w ogole najlepiej nago :D

Hahhah :D
    Ja zawsze wstaję wcześniej, bo jeszcze robię kawę i na spokojnie dopiero siadam. Już tak mam, że budzik dzwoni a ja od razu na równe nogi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja to 5 razy budzik przestawialam za nim wstalam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dziewczyny moze ktoras ma lub uzywa kubka do kawy do samochodu, ale wymagania, musi w miare dlugo (3-4godziny) trzymac ciepelko i miec podgrzewanie przez zapalniczke. Poszukuje na prezent swiateczny...

‹‹ 586 587 588 589 590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ