Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane, beta 0.1 ale już nie poniżej czyli coś być może tam się tworzyło, ale nie dalo rady. W kazdym razie mogę śmiało robić MR
Piszę z tel bo tak mnie prawa strona głowy boli, że nie mogę otworzyć prawej powieki. Ale pójdę do dra w połowie cyklu i pokażę mu to wszystko, żeby sprawdzić czy ten cykl będzie owulacyjny czy nie i wymusze na nim zastrzyk na pękanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie się zdaje że to był taki okres po prostu więc mogę odliczać dni do owulacji hehe.
MR w środę koło 18.30.
Próbowałam ale to jest potworny bol w miejscu gdzie mialam udar. Wzielam srodki na rozrzedzenie krwi, szybkodzialajace i p.zapalne. Może to coś da, bo nie uśmiecha mi sie na SOR. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze zobaczyłam przed chwilą, że muszę jechać jutro przed MR do Lux Med i podstemplować zgodę na pokrycie kosztów badania bo inaczej będę musiała płacić. No co za zgroza. Najpierw praca, potem szpital, potem jeszcze ten Lux Med i na końcu MR. Chyba się zasiepię.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama wychodzi w pt. Wtedy ma też CT jamy brzusznej i miednicy. Dostaje kroplówki na zbicie tego wodobrzusza i zobaczą czy ta woda będzie schodzić, czy trzeba ją spuścić. Waży 12 kg więcej niż przed wodobrzuszem Więcej będę wiedziała jutro, bo dziś do niej pojadę. A wieczorem mam wizytę o 19.15.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny