X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to ja mam takie same objawy po jedzieniu, wywala mi pepek nie moge oddychac i ledwo chodze, czuje sie jak kulka z kula do kregli w biodrach. tylko po zebrach nie kopie bo w ogole rzadko jej sie zdarza gdzies wysoko uderzyc.

• Iriss Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale lepiej jak dzieci fikają po brzuchu, bo jak za długo jest cisza to zaraz się chce aby chociaż raz kopnął ;P

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo to prawda, tylko wkurza mnie z nie chce sie troche przemieszczac.. Za bardzo lubi te moje biodra a brzuch mam tak duzy ze naprawde ma miejsce zeby sobie znalezc inna miejscowke

• Martka89 Autorytet

Wysłany: 26 października 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wam tez twardnieje brzuch? Trzyma tak z pol minuty i przechodzi, jest takie nieprzyjemne. Nie wiem czy to normalne, a nie chce latać z każda pierdoła do lekarza...

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalne, ale ja tak nie mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, beta 0.1 ale już nie poniżej czyli coś być może tam się tworzyło, ale nie dalo rady. W kazdym razie mogę śmiało robić MR :)

Piszę z tel bo tak mnie prawa strona głowy boli, że nie mogę otworzyć prawej powieki. Ale pójdę do dra w połowie cyklu i pokażę mu to wszystko, żeby sprawdzić czy ten cykl będzie owulacyjny czy nie :) i wymusze na nim zastrzyk na pękanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OK :) To mam nadzieje ze jak najszybciej Cie zaleje i spokojnie rozpocznieszz kolejny cykl juz czysta:) To kiedy na MR?
    A i idz spac zeby glowaa przestala bolec :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się zdaje że to był taki okres po prostu :) więc mogę odliczać dni do owulacji hehe.

MR w środę koło 18.30.

Próbowałam ale to jest potworny bol w miejscu gdzie mialam udar. Wzielam srodki na rozrzedzenie krwi, szybkodzialajace i p.zapalne. Może to coś da, bo nie uśmiecha mi sie na SOR.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo to odzywaj sie czy wszystko ok i odpoczywaj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Po dużej ilości środków na rozrzedzenie krwi i leków przeciwbólowych nieustający ból od 12 h minął w nocy. Jestem już spokojna, choć przyznam że byłam nieźle przestraszona opadającą powieką. Powiem o tym pani dr, do której idę dziś.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedz powiedz koniecznie. A orzy okazji nie dostalas okresu jak juz ta krew rozrzedzilas? ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niet. Już po okresie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ;) ja dzis wykorzystalam pierwszy raz chlopa zeby poszedl po zachcianke. Chcialo mi sie bulki z serem zoltym i pomidorem i kakao oczywiscir sera nie bylo i pomidora. I poszedl ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, hhahhah. Mój rano mi poszedł po kawę bo nie było :D
    I w ogóle bidoczek dziś zestresowany był, bo miał przeprowadzać szkolenie dla serwisów komputerowych.

Mam intensywny ten tydzień, i już mi się nie chce kurde... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj po kawetez by poszedl bo bez kawy on nie funkcjonuje ;p
    Noo to trzymamy kciuki za szkolenie ;)

Wiesz mnie tez sie nie chce... I to baaardzo... Zaraz siadam do papierow

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze zobaczyłam przed chwilą, że muszę jechać jutro przed MR do Lux Med i podstemplować zgodę na pokrycie kosztów badania bo inaczej będę musiała płacić. No co za zgroza. Najpierw praca, potem szpital, potem jeszcze ten Lux Med i na końcu MR. Chyba się zasiepię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam miec wszystko na raz do zrobienia... Bleeee.. noo ale co zrobic?

A jak u mamy? masz jakies wiesci?

Klaudia kciuki za obrone :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama wychodzi w pt. Wtedy ma też CT jamy brzusznej i miednicy. Dostaje kroplówki na zbicie tego wodobrzusza i zobaczą czy ta woda będzie schodzić, czy trzeba ją spuścić. Waży 12 kg więcej niż przed wodobrzuszem :/ Więcej będę wiedziała jutro, bo dziś do niej pojadę. A wieczorem mam wizytę o 19.15.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh ale nie wiadomo co i jak i z czego to? Noo nic dawaj znac jak sie czegos dowiesz bo jestem bardzo ciakawa czy tylko objawy beda leczyc czy cos znajda...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mają spuszczać wodę i oddać ją do badania.

‹‹ 594 595 596 597 598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ