Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Niu, ja tez mysle,ze lepiej wziac wolne w piatek , jak bedzie wiecej wiadomo. Trzymaj sie!
Czekoladowa - mam nadzieje,ze teraz sie uda, ale jesli nie, to nauczka na przyszlosc - testowac w dniu spodziewanej miesiaczki.
Polozna przypadla mi do gustu, taka spokojna, mysle,ze dla mnie to dobre. Wiekszosc wizyty przepisywala sobie badania, ktore mialam. Poprosila,zebym zrobila kolejne: cytomegalie, ft3 i ft4 i na czystość pochwy.
Posłuchałyśmy serducha (jaki to piekny dzwięk, galopujący konik).
Porozmawiałyśmy skąd pomysł na poród domowy, ona poopowiadała o minusach takiego rozwiazania (bo plusy znałam) - ale głównie logistyczne, zwiazane z tym,ze czesc badan dziecka bedziemy musieli zrobic sami, bo tak to bylyby robione w szpitalu. Ale to tam luzik Teraz spotkamy sie jakos w grudniu.ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona nazwała to urządzenie chyba "udetka" lub coś takiego. Taki mikrofonik podłączony do pudełka ;p Posmarowała tym samym żelem, co usg i przyłożyła do brzuchola. Stwierdziła, że na razie mam malutko macice wysuniętą (widać reszta brzucha to flaki ) póki co.
To musi być fascynujące, odkrywać podobieństwa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny