Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri, mam zamiar się umówić w przyszłym tygodniu.
I są nowe niestety, bo nie było żadnej torbieli ani zbierania się płynu w jednym miejscu. Pogorszyło się. Od neurologa będzie zależało, co dalej ze staraniami Doszłam do wniosku, że powiem prawdę szefowej i po prostu wezmę parę dni wolnego.
Byłam u mamy. Wyjdzie dopiero w pon bo wtedy ma być wynik tomografii. Już się trochę oswoiła z tym wszystkim i zaczęła myśleć jasno. Odbarczanie wodobrzusza przenieśli na jutro. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaa ja już nc totalnie nie rozumiem z tego mojego cyklu najpierw nie wiadomo kiedy ovu potem jak już coś się rozjaśniło to teraz ociupinka krwi u ujścia szyjki a to niby dopiero 8dpo faza lutealna wynosi umnie 12-13 dni śluz mnie zalewa oczywiście kremowy lekko brązowy ale jak na okres t chyba troche za wcześnie całkiem się coś pochrzaniło w tych moich cyklach... chyba mam niezłe zawirowania hormonalne od nowa:/ apetyt mam taki że konia z kopytami bym zjadła a moje ulubione dania mi wogole nie smakują śmierdzą mi z daleka
Wiem że nic mi na to nie poradzicie ale musze wylać te gorzkie żale bo wiem że mnie tu zrozumiecie -
Klaudia napewno nie lekarz mówił że to byłby cud zresztą już mi sie objawy okresowe rozkręcają tylko dziwi mnie to że tak wcześnie ale może widocznie owu była wcześniej ... eh sama nie wiem co cykl to inaczej ale ten to już przerósł samego siebie nawet testować niebędę a jak tam u Ciebie kiedy testujesz? bo wykresik masz bardzo ładny 3 mam mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 00:34
Sówka_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny