Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniqe,droga moniqe
Liwia poczęła się w pierwszym miesiąc starań. W sumie to nawet nie. Po prostu mówię pewnej nocy nocy do męża,że może by spróbować. No i można powiedziec ze nawet nie zdążyłam się starać bo od razu się udało.
Mam 36 lat,teraz staramy się o drugie od tego cyklu.
Wcześniej nie było warunków. Mieszkaliśmy w kawalerce 20m2 bez kuchni tylko z aneksem,nie oszukujmy się w 4 osoby na takim metrażu to nie bardzo fajne warunki.
Pracuje w ośrodku pomocy społecznej,z wykształcenia jestem położna środowiskową.
Liwia urodziła się w noc sylwestrową -
nick nieaktualny
-
Super fajnie ze się udało wam tak od razu zaskoczyć i to jeszcze urodzinki w sylwestra mam nadzieję że szybko uda się począć rodzeństwo dla Liwii możesz liczyć na nasze wsparcie który to twój dzień cyklu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 13:48
-
nick nieaktualnyA nie widziałam w miniaturze i myślałam, że nie masz:). A fazę lutealną masz 14 dni? Masz jakieś objawy okresowe?
Trzymam za Ciebie kciuki, wytrzymaj.
Ja już chyba nigdy nie zatestuje przed terminem @. Za dużo mnie kosztuje oglądanie jednej kreski albo dwóch, z których nic nie wynika.
Ja wg testów owu mam 10dpo, ale raczej na nic się nie nastawiam.
Witaj Mariola, obyś nie musiała długo z Nami zostawać -
No dziewczyny jutro testuje mam nadzieje ze taki smutny dzien bedzie dla mnie szczęśliwym
Na wkladce dzisiaj na nocce byla malenka jasno czerwona plamka. Tampona zalozylam ale nic sie nierozkrecilo do teraz. Ból miesiaczkowy jest ale tylko czasami szyjka wysoko skierowana do kregoslupa.Trzymajcie kciuki ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 17:36
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję za miłe przyjęcie:)
Bardzo doceniam to,że udalo mi się szybko z Liwka.
Jak pracowałam jeszcze jako położna zdałam sobie sprawę ile lat czasem się kobiety starają.
Jedna Pani po 16 latach starań doczekała się bliźniaków:) jak bylam u niej po porodzie to obie płakałyśmy. Ona opowiadając ta historię staraniowa, ja dlatego że udało się.moniqe lubi tę wiadomość
-
No i niestety zaczynam 16 cykl starań jest @Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
Domcia tule. Ja tez mysle nad testem dzis jednak bo 1. Mam równa temp mimo ze sporo wczoraj wypilam mierzylam o innej porze do tego jestem chora 2 mezq ma jutro i we wtorek nie być a wolalabym zeby jednak byl...
-
Klaudia N. u ciebie czuc zielono trzymam kciuki za II :-*Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyDomciu,hsg bardzo często przepycha jajowody, nawet jak lekarz powie ze są niedrożne.
U nad na oddziale,bardzo dużo kobiet właśnie mówiło ze odwlekały badania bo bały się bólu itp aż zrobiły i lądowały na porodówce!
Naprawdę!
Domcia23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny