Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Klaudia, trzymam kciuki
Mama nie ma nowotworu, ale ma marskość wątroby w ostatnim stadium. Nie nadaje się do przeszczepu niestety. Zostaje tylko leczenie doraźne i próba utrzymania takiego stanu jak jest Nie wiem ile jej zostało. Może pół roku, a może 5 lat. Sporo o tym rozmawiamy i jakoś to ogarnęłyśmy, ale jestem mega przygnębiona.
Ze swoją torbielą w głowie umówiłam się na pon. Od środy wzięłam urlop bo nie wyrabiam. Muszę odpocząć i zebrać siły na następny miesiąc. W październiku ciągle mam uwagi w pracy, a zależy mi żeby było dobrze. -
Czesc dziewuszki.
Tak piszecie o HSG ze szybko się zachodzi po tym zabiegu. U nas moze byc troche dluzej. Maz ma bardzo slabe nasienie.Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Domi ale kiedy masz hsg? Jak zacznie Twój man brac suplementy to do czasu kiedy będziesz po zabiegu beda lepsze wyniki!
Domcia23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam ze jakos to na spokojnie przyjelam. Nie dociera do mnie jeszcze. Rozmawialam dzis z dr. Cala watroba jest zajęta, ani jeden plat nie ocalał. Mama ma jeszcze guzek w opłucnej ale to podobno bez znaczenia, bo to jakiś stara zwapniala pozostałość po infekcji. I torbiel na jajniku. Chcą to przebadac. Nie umieją powiedzieć jakie sa rokowania.
Ciezko sie skupic na czymkolwiek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:53
-
Wcale sie nie dziwie tez bym nie umiala
Ciri czemu sie nie odzywa? I reszta dziewczyn tez cos ucichla.
Mam pytanie do zaciazonych odnośnie sluzu wiem ze Ciri nie miala w ogole a jak reszta? Ja od kilku dni sie czuje jakbym miala płodne bo mam sluzu dosyc sporo i rozciagliwy/wodnisty. Na bank od 3 dni tak mam nie wiem czy nie dluzej nie zaznaczalam na wykresie bo mi sie przerywana linia robiła i mnie denerwowalo -
Klaudia ja mialam przez prawie tydzien wodnisty sluz az do dzis kiedy moje plamienie zdecydowanie przewyzsza ilosc wodnistego sluzu. wedlug mnie OF pomylil sie o 2 dni co do owu a jutro bedzie pewnie okres poraz kolejny wychodzi na to ze moja druga faza ma 13 dni nie sugeruj sie tym sluzem bo to roznie z nim bywa to nie jest pewny objaw lepiej sie nie nakrecac
-
nick nieaktualny
-
moniqe wrote:Domcia ale jakos leczycie tych żolnierzy ?? co lekarz mówi da rade to naprawić ?
A HSG mam 16 listopada.Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
moniqe wrote:Domcia ale jakos leczycie tych żolnierzy ?? co lekarz mówi da rade to naprawić ?Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI