Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Prywatnie chodzimy. I watpie zeby nas naciagali. Powiedzial ze chyba tylko inseminacja. Za slabe wyniki ma.Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Hej, ja wtorkowo jestem zabiegana, to mój najgorszy dzień w tygodniu. Po wtorku to już prawie weekend ;p
Klaudia, ja też nie mialam jakoś super dużo śluzu i do tej pory nie mam niewiadomo jakiej ilości, ale naturalnie więcej niż np. w czasie płodnym (i on trochę inny jest).
Też jestem ciekawa, co się dzieje z Ciri, mam nadzieję, że wszystko OK. Ktoś widział ją w innych wątkach? -
Z powodu wysokich leukocytow mnie zatrzymali, robią posiewu z wszelkich możliwych dziur, powiedział ze jeśli wyklucza drogi rodem i moczowego to mam być spokojna. Prawdopodobnie mój organizm nie radził sobie z przeziębieniem. Najważniejsze że Franio zdrowy!
moniqe lubi tę wiadomość
-
Jakoś głupio mi o tym pisać po fali tak smutnych wpisów, ale może oderwę Wasze myśli.
Idę dziś do fryzjera, od początku siernia się nie farbowałam i teoretycznie idę się ufarbować ja kzawsze na jasny blond. Ale odrosty juz mam dość spore, przypomniał mi się mój naturalny kolor i przyznam, że tak trochę kusi mnie, żeby zrobić COS, zeby hodowac naturalsy. Najlepiej pewnie byloby pofarbowac calosc na ciemniejszy kolor, ale nie wiem jak w ciazy wlosy zareaguja i to pewnie nie takie proste na blond wlosach. Hmmm, zobaczymy, co powie fryzjer. A Wy co radzicie? -
nick nieaktualnyHej,
Ja też nosiłam blond i drażnił mnie notoryczny przymus farbowania. Zrobiłam sobie ciemną miedź i jestem bardzo zadowolona. Odrostów tak nie widać. Zrobiłabym ciemniejsze, będziesz miała spokój. Daj znać PO
Mną się nie przejmujcie absolutnie. Ja dałam radę.
Gdzie Ciri?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 18:18
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej!
Dzień dobry wszystkim
Ufarbowałam włosy na ciemniejsze, moja mama padnie, bo tego nie lubi. J się podoba, ja mam różne momenty. Teraz czeka mnie ten nikomfortowy moment w pracy, gdy wszyscy beda odkrywczo zauwazac i sztucznie chwalic
Jedynie dzieci beda szczere ;p
Niepokoje sie, co z Ciri? -
no własniie co z Ciri?
a wiecie ze ja tez mam w planach zmiane koloru? od 17 roku zycia mam czarne, czyli juz ho ho 8 lat i pomyslalam o powrocie do mniej wiecej naturalnych kasztanowych, to bedzie troche ciezkie ale sprobuje, jak sie nie spodoba to walne czarny znowu. podobaja mi sie takie mocne rude tez albo nawet czerwone:D -
Cześć wszystkim:) Dawno mnie tu nie było...dużo pracy i w między czasie wycieczka do Rzymu:) Co u mnie?? A no miałam cykl bezowulacyjny;( Miałam dwie temperatury wyższe i następne tak niskie (36,10 36,20), że zgłupiałam;( Cycki nie bolały więc wniosek jeden- nie ma owulacji, teraz mam niby @ która przyszła w miarę w terminie ale jest tak słaba, że szkoda gadać... miałam kilka plam krwi i to wszystko, ale chyba tak jest w cyklu bezowulacyjnym?? Ciekawa jestem czy teraz będę miała normalny cykl.
Czy ktoś zafasolkował w między czasie?? -
hej dziewcyny mnie dawno nie bylo duzo sie dzialo... po naszym slubie 25 pazdziernika wyladowalam w szpitalu bo po weselu krwawilam, okazalo sie ze to czop szyka calkowicie gladzona na ponadd palec, skurcze mialam niereguralne... udalo sie opanowac i zatrzymac akcje poroodowa, wyszlam w sobote pod warunkiemm lezenia, jutro mam wizyte u swoego lekarza w katowicach zobaczymy czy sie cos dzieeje wiece czy stanelo w miejscu, chcialabym jeszcze ze 2 tygodnie przechoddzic ale zobaczymy jak bedzie...
a co tam u Was??nie ogarne zeby nadrobic wszystko -
O, cześć Dziewczny!
Kasia, ale emocje, dobrze,ze udało się zapanować, trzymam kciuki za chociaż te dwa tygodnie!
Mkl, możliwe, że bezowulacyjny, to prawda. Mam nadzieje,ze kolejny bedzie za to jak marzenie.
Czy ktoś ma jakieś wieści o Ciri?
Wczoraj w pracy pierwsza uczennica zauwazyla moj brzuszek (mimo luznych ubran) i zapytala czy bede rodzic dziecko. Ciekawe, ze przeszla od razu do finału calej ciazy -
hej
oto wyniki meza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0f586e0f4f96.jpg
PRoboem z lepkoscia i uplynnieniem, wlasnie ono moze byc powodem braku ciazy -
Hejka, ja juz miałam wychodzić aż tu nagle lekarz stwierdził ze twardnienia macicy o których pisze 3/4 dziewczyn na forum jest absolutnie niedopuszczalne. Rozpisał mi kroplówki z magnezem do pon albo nawet do wtorku...leukocyty ładnie spadły bo z 24 tys do 12 tys. Każdy co innego mowi...