Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niunqa, niestety, zwłaszcza ja się wyniosło z domu: żeby nie było wpadki, trzeba się zabezpieczać,itp. Człowiek czuje się nieswojo jak porzuca antykoncepcję :p No nic, trzeba się wyluzować w końcu Jutro chyba zacznę sobie projekt, który chodził mi po głowie jakiś czas a teraz to będzie idealne zajęcie.
Widziałam, że u Ciebie poważna sytuacja... Trzymam kciuki, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
I mam pytanie (kompletna zmiana tematu na małe pierdoły ), bo kilka miesięcy temu zmieniłam cyferkę z przodu na 3 i obiecałam sobie kiedyś, że jak znajdę siwy włos to się farbuję (do tej pory byłam zadowolona z mojego naturalnego) i wydaje mi się, że to już czas. Myślicie, że to może zaszkodzić ewentualnej fasoli?Buziaki i miłego starania się :* -
Cześć SurfGirl
Spoko, farbuj się - ja się - na ja sny blond - farbowałam właśnie tuż po zapłodnieniu (ni wiedziałam,że jestem w ciąży), potem po raz kolejny po 2,5 miesiącach
Myślę, że to, że nie czujecie napinki, to plus dla Was. Niestety w czasie starań nawet po dwóch miesiącach nieudanych starań można zacząć się frustrować. Wam życze, żebyście byli tymi szczęściarzami, którzy zachodzą przy pierwszym razie
Klaudia, ja jestem w polowei 18 tygodnia,a jeszcze nie wiem, kto u mnie siedzi. Na prenatalnym nic nie mowili, chwile potem mialam rutynowe badanie,ale nie podglądał, sprwdzil tylko serduszko. Kolejna wizyte mam za 1,5 tygodnia, więc być może wtedy dopiero się dowiemy, a jak nie, to za 2,5 połówkowe. -
nick nieaktualnySurfGirl wrote:Niunqa, niestety, zwłaszcza ja się wyniosło z domu: żeby nie było wpadki, trzeba się zabezpieczać,itp. Człowiek czuje się nieswojo jak porzuca antykoncepcję :p No nic, trzeba się wyluzować w końcu Jutro chyba zacznę sobie projekt, który chodził mi po głowie jakiś czas a teraz to będzie idealne zajęcie.
Widziałam, że u Ciebie poważna sytuacja... Trzymam kciuki, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
U mnie niestety tak, ale nie zamierzam rezygnować. Najważniejsze jest wsparcie.
Co do włosów, to nie dajmy się zwariować. Dużo kobiet nawet nie wie, że jest w ciąży i żyje zupełnie normalnie do momentu pozytywnych testów. Ja w tym mc mam naturals i postanowiłam nie testować aż do dnia @. A że ciężko to postanowienie utrzymać w mocy, to omijam Rossman, Super Pharm i apteki, żeby mnie nie kusiło. W tamtym miesiącu jak miałam inseminację, to zużyłam od cholery testów co było głupie i już nawet powiewało obsesją. Teraz zamówiłam na allegro Pre Test i przyjdzie za kilka dni Wcześniej nie mam zamiaru używać.SurfGirl lubi tę wiadomość
-
A co do farbowania to sprawdzę ceny w salonie, który mi się podoba tak wizualnie, ale może poczekam do wyjazdu do Polski, bo w mojej malutkiej mieścinie na mojej ulicy jest taka fajna, zdolna babka i zrobi mi włosy duuuużo taniej niż tu, i może lepiej...Buziaki i miłego starania się :*
-
nick nieaktualnyA u mnie srednio, powoli chyba tak jak Baronowa zmywam sie z tego forum, umiera nam watek a ja jakos nie mam ochoty nawet na pisanie....
Pociesza mnie ze moj kalendarz pokazal ze juz dziecko mialo by wielkie szanse przezycia jakby sie teraz urodzilo noo i jeszcze 3 tygodnie do 3 trymestru
a tu jak ktos chce zobaczyc jak mloda harcuje
https://youtu.be/FM1K4-nClfcWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 17:56
-
Cześć dziewczyny.
Mialam dzisiaj robione HSG. Bylo super nic nie bolalo. Mialam taki odlot po zastrzyku ze nic mnie nieobchodzilo uwielbiam mojego lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:12
moniqe lubi tę wiadomość
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Lekarz mi tylko powiedzial tyle ze jeden jest idealny a drugi nie. Ale jeszcze przyjdzie i mi wszystko powie.
moniqe lubi tę wiadomość
Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
Juz jestem w domu. Wyszlam tak szybko bo nie moglam tam lezec dluzej dobrze sie czuje:-) mowil ze sa drozne i jest dobrze. jeden jest idealnie drozny a drugi byl troche zapchany ale kontrast przeszedl i jest ok wypis i wynik w środę dzisiaj l4 a jutro praca.
I zapomnialam lekarza zapytac ile dni nie mozemy sie kochacWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 12:58
moniqe lubi tę wiadomość
Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
Dzieki za miłe słowa ❤
moniqe lubi tę wiadomość
Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
Dzięki AnnaKliwijska :-*
Tylko jak z tym kochaniem sie teraz? Czy naprawde w grudniu jeszcze mam uwazac na te promieniowanie? Chyba ze go zle zrozumialamDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI