Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie - 2 grudnia mam połówkowe i mam nadzieję, że dziecko ustawi się odpowiednio, żeby dało się zobaczyć. No i że wszystko w porządku własnie z łóżyskami itp. W tę środę idę do gina po 5 tygodniach dopiero (kazał przyjść po 4,ale nie pasowały mi terminy wizyt) i jutro robię właśnie morfologię, więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Bo samopoczucie bardzo dobre i spokojnie dałabym radę dalej pracować (choć na wolniejszych obrotach). A u Ciebie chłopiec, prawda?
-
Witam wpadłam z informacją
Melduję iż dnia dzisiejszego robiąc test ciążowy zobaczyłam II kreseczki
Teraz czekam na wynik bety, w piątek mam wizytę u lekarza. Nie zaznaczam nigdzie ciąży bo boję się, że może coś być nie tak...
Pozdrawiammoniqe, AnnaKliwijska lubią tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia! -
Cześć wszystkim...dawno mnie tu nie było.....no nic, nie będę się usprawiedliwiać.
W tym cyklu mam słabe nadzieję co do zakończenia gdyż jedyny seks był 2 dni przed owulacją ( oczywiście było ich więcej ale nie w okolicy owulacji..ech:/). Czy jest szansa?? Nie wiem..
W piątek jadę do kliniki Gameta w Gdyni do doktora Czecha, wizyta 180zł więc nie tak strasznie, wezmę wszystkie badania...jak zacznę mu opowiadać co i jak to chyba z 30 min będzie trwało moje gadanie... chce również zapytać się o inseminację, jak on to widzi i jeśli będzie na TAK to myślę że nawet w grudniu podejdziemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 10:52
-
Ja już po wizycie w Gamecie w Gdyni, mąż musi zrobić jeszcze raz badanie nasienia bo lekarz chce mieć wyniki z tamtejszego laboratorium ( mąż robił badanie 1,5 roku temu), a ja mam zrobić rezerwę jajnikową, i zrobiłam od razu, za tydzień wyniki, 16 grudnia wizyta następna, generalnie lekarz powiedział że i tak trzeba będzie zrobić inseminację, nie ma na co czekać bo szukanie przyczyny może trochę zająć (endometrioza, wrogość śluzu) i tak te dolegliwości prowadzą do inseminacji, no chyba że będę miała niską rezerwę to od razu in vitro, także czeka mnie tydzień czekania na ten wynik i wszystko będzie jasne. Lekarz określił że naturalnie mamy 3% szans gdyż 2,5 roku starania i jedna ciąża daje 3 procent.
Jeśli wyniki będą ok w styczniu inseminacja, koszt wizyty 180zł, kosz badania rezerwy 170zł, koszt badania nasienia 120zł.
Za tydzień dam znać jak wyniki rezerwy, mam nadzieję, że będzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 19:51
-
mkl czuje, ze jak zrobicie insemke czy tez in vitro na pewno sie uda:) ja mam jeszcze prawie 2 miesiace czekania, wtedy powtorka badan i moze tez za insemka bedziemy sie rozgladac.
-
czesc dziewczyny,jezeli jest tam ktokolwiek jutro testuje, trzymajcie kciuki prosze, bardzo zaczelam liczyc na ten cykl bo wykres jest inny niz zwykle:)
szkoda ze nie ma ciri, nie bedzie kto mial mi bobasa wstawic jezeli sie uda... no chyba ze jednak gdzies sobie tam jest -
U mnie temperatury też piękne... 3 grudnia wypada @,podczas badania szyjki brązowy śluz choć szyjka wysoko i twarda, pewnie znów @ się zbliża, cała nadzieja w mojej inseminacji, test dziś wyszedł negatywny także raczej nic z tego jak to 13dpo