Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJej nie wiem mnie nie korci testowanie. Ostatnio testowalam w 9dpo bo moj G sie uparl mialam wesele a do tego plamienie jak implantacyjne w 6dpo wiec moze by cos wyszlo a tak to nie mam parcia na testy.... Ja sie w sumie ciesze bo omijaja mnie te nerwy...
A wiesz Klaudia ze jest duzo dziewczyn ktorym nawet w dniu spodziewanej @ nie wychodza testy dopiero na 2-3 dni pozniej wiec spokojnie przy czyms takim masz jeszcze 5 dni... -
Fiona spokojnie - zrób jak mówią dziewczyny, bo dobrze prawią i zobaczysz
Ciri, ja też wybieram się na badanie progesteronu i w zasadzie mogę to zrobić tylko w piątek, czyli właśnie (chyba) w 7dpo, bo potem znowu wyjeżdżam... Nie wiem, czy owu była, bo temp jakos spada dziwnie, a nie robiłam też testów. Jeśli się przesunęła, to zrobię za wcześnie i wynik będzie niemiarodajny...
Kaludia - 10dpo to jeszcze wcześnie, zaczekaj ze dwa dni i powtórz testWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 11:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki!!! Jak mnie tu dlugo nie bylo mialam kilka problemow a do tego ten cykl daje juz na straty bo moj P zlapal jakies chorobsko i nici ze staran... no nic zycze wszystkim powodzenia i trzymam mocno kciukasy aby wam sie udalo
-
Klaudia N. wrote:ja dzisiaj rano sie nie moglam powstrzymac i zrobilam test, 10ke, negatywny zadnych cieni. chyba znowu nic z tego, tak jak mowilam
moja znajoma zrobila test 17dpo (3dni po terminie @) nawet cienia nie bylo,
wiec myslala ze to moze przez stres w pracy @ sie jej spoznia,
ja wyslalam ja na bete 20dpo i wyszla okolo 6000 wiec 3dni wczesniej beta na pewno byla tez bardzo duza a na tescie nie bylo nawet cienia. -
no dlatego tez jeszcze sie nie zalamuje tylko wiecie jak to jest, takie myslenie skoro innym wychodzi to mi tez powinno ^^ raz wydaje mi sie ze nic z tego a drugim razem odwrotnie, nie ma co sluchac moich narzekan, dopoki nie przyjdzie @ (a kiedy laskawie bedzie chciala zawitac nie wiedza najstarsi gorale, powinna do 5 dni) jest nadzieja;)
-
Klaudia N. wrote:no dlatego tez jeszcze sie nie zalamuje tylko wiecie jak to jest, takie myslenie skoro innym wychodzi to mi tez powinno ^^ raz wydaje mi sie ze nic z tego a drugim razem odwrotnie, nie ma co sluchac moich narzekan, dopoki nie przyjdzie @ (a kiedy laskawie bedzie chciala zawitac nie wiedza najstarsi gorale, powinna do 5 dni) jest nadzieja;)
Klaudia ja od poczatku tego cyklu mialam wewnetrzne przeczucie, ze sie uda wlasnie teraz i nie odpszczalo mnieono az do dzis kiedy zrobilam ta bete i wyszlo, ze najpewniej nic z tego, a moje przeczucia to zwykle mrzonki.
Nie powiem, ze odzyskalam nadzieje, po decyzji, ze przedluzam branie dupka, ale moze? Kazda z nas ma nadzieje do samego konca, czyli az nie przyjdzie @ nawet jesli testy wychodza negatywne...[/url] -
albo i nie ma nadziei.. pochwalilam sie dziewczynom na innym watku ze mam wyniki krwi w normie, dowiedzialam sie ze tsh mam o za wysokie zeby zajsc, powinno byc 1,5 max 2,0 ja mam 3,990 czyli prawie 4. fak!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:no dlatego tez jeszcze sie nie zalamuje tylko wiecie jak to jest, takie myslenie skoro innym wychodzi to mi tez powinno ^^ raz wydaje mi sie ze nic z tego a drugim razem odwrotnie, nie ma co sluchac moich narzekan, dopoki nie przyjdzie @ (a kiedy laskawie bedzie chciala zawitac nie wiedza najstarsi gorale, powinna do 5 dni) jest nadzieja;)