Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO i mam punkt zaczepienia, moj tesc ma 55lat i bardzo postepujaca osteoporoze, gdyby G mial lepszy z nim kontakt moglby wypytac o seks, bo niedobor testosteronu wplywa na osteoporoze, jesli on mial takie problemy jak G moze to byc dziedziczne.
CO prawda sa inne jeszcze czynniki, on jest alkoholikiem ale nie takim dno dno dno, i pali papierosy, ale za to mial prace fizyczna wiec powinno to jakos zniwelowac nie powinien w wieku 50 lat miec kosci jak 80 latek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 18:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri i Morel na 100% wypadniecie z wątku, nie ma siły:) już czekam na Wasze gorące relacje:).
Do mnie zawitała @ chwilę się posmuciłam, ale generalnie cieszę się, że nie było obsuwy więc mam jeszcze jeden msc starań. W piątek idę na badania to chyba będzie odpowiedni dzień - Ciri oprócz tych, które wymieniłaś myslisz, że warto dorzucić testosteron?
Mam jeszcze do Was pytanie techniczne wiecie może czy lekarz na zaświadczeniu o ciąży do pracy wstawia datę ostatniej msc jako dzień rozpoczęcia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj ma chwilowo spokój;)
W poniedzialek po seksie stwierdzil, ze musze mu dac urlop bo czuje sie pusty w srodku. No i dalam mu spokoj, wczoraj nic, a dzis rano zaczął gderac, ze czas skonczyc z tym urlopemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 19:09
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Moj ma chwilowo spokój;)
W poniedzialek po seksie stwierdzil, ze musze mu dac urlop bo czuje sie pusty w srodku. No i dalam mu spokoj, wczoraj nic, a dzis rano zaczął gderac, ze czas skonczyc z tym urlopem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny