X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem! Likeeeeeeend!!!!
    Po dzisiejszym dniu jestem niezywa.
    Jajnik znow czulam, oby to bylo to...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dzis i wczoraj troche dokuczaly jestem w sciekla mimo ze jutro wyjade...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, mialysmy owu w tym samym dniu;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslisz? ja to nie wiem... zobaczymy jak temperatura w najblizszych dniach

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takbto poki co wyglada:) oby tak bylo bo z seksem trafilabys idealnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde jaki seks? GWALT :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam gadasz. Seks z zaskoczenia;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i mam punkt zaczepienia, moj tesc ma 55lat i bardzo postepujaca osteoporoze, gdyby G mial lepszy z nim kontakt moglby wypytac o seks, bo niedobor testosteronu wplywa na osteoporoze, jesli on mial takie problemy jak G moze to byc dziedziczne.
    CO prawda sa inne jeszcze czynniki, on jest alkoholikiem ale nie takim dno dno dno, i pali papierosy, ale za to mial prace fizyczna wiec powinno to jakos zniwelowac nie powinien w wieku 50 lat miec kosci jak 80 latek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 18:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musicie zrobic badania. Gdybanie nie pomoze.
    A ja jak glupia ciesze sie z tego, ze owu wyznaczyl mi owulacje wtedy, gdy faktycznie byla. I niestety na chwile przed testem będę juz pewnie nakrecona. A od jytra jade z luteina

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri i Morel na 100% wypadniecie z wątku, nie ma siły:) już czekam na Wasze gorące relacje:).
    Do mnie zawitała @ chwilę się posmuciłam, ale generalnie cieszę się, że nie było obsuwy więc mam jeszcze jeden msc starań. W piątek idę na badania to chyba będzie odpowiedni dzień - Ciri oprócz tych, które wymieniłaś myslisz, że warto dorzucić testosteron?
    Mam jeszcze do Was pytanie techniczne wiecie może czy lekarz na zaświadczeniu o ciąży do pracy wstawia datę ostatniej msc jako dzień rozpoczęcia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula, tulam:*
    Niwy cykl i nowe przyjemnosci mezem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojecia jak to jest z zaswiadczeniami.
    Moj nie chce robic badan bo dzis przyszla maca i menMag... Ale go w poniedzialek wyciagne jesli byla owulacja to ka zrobie progestero jego na badanka tez wezme.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze bierz się za niego. Na dłuższą metę takie sytuacje są tak frustrujace, że mogą zniszczyć najlepszy związek. A tak chłopa naprawisz będzie fasol i będzie sielana:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Magdziula, tulam:*
    Niwy cykl i nowe przyjemnosci mezem:)
    Dzięki Morelu:) teraz tylko muszę męża ściągać w dni kluczowe chyba, że szczęśliwie wypadnie owu w weekend. I robię większą pake z sklepstarania.pl.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ma chwilowo spokój;)
    W poniedzialek po seksie stwierdzil, ze musze mu dac urlop bo czuje sie pusty w srodku. No i dalam mu spokoj, wczoraj nic, a dzis rano zaczął gderac, ze czas skonczyc z tym urlopem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 19:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Moj ma chwilowo spokój;)
    W poniedzialek po seksie stwierdzil, ze musze mu dac urlop bo czuje sie pusty w srodku. No i dalam mu spokoj, wczoraj nic, a dzis rano zaczął gderac, ze czas skonczyc z tym urlopem
    A to napaleniec;);) Mój wraca po tygodniu "stęskniony" a tu czerwono. Ale na pocieszenie kupiłam dziś truskawy i chcę zrobić z nimi pierożkipierożki mniam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo, to chociaz tak meza uglaskasz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja to wczoraj sie pocieszalam truskawkami ze smietana i cukrem

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro Misiowi zrobie koktajl z truskawek:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurwil mnie ten moj i moze sie skonczyc tak ze nigdzie nie pojedziemy. Wrrrr

‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ