X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj musialam zmierzyć temp o 5 bo sie obudzilam i nie moglam spać i nie wiem na ile jest wiarygodna ale olewam to. Chyba w ogole przestane mierzyć temp brac leki itd poki tej tarczycy nie opanuje

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze to wymowka, by nie byc sam na sam i bys nie nalegala na seks? Kurde, Ciri, strasznie boli mnie ta Twoja sytuacja:( zzylam sie jakos z mieszkankami tego forum i przezywam wszystko:(
    Sila go bierz na badania. A ta maca ponoc faktycznie dziala cuda, ale po jakichs trzech miesiacach stosowania

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    Ja dzisiaj musialam zmierzyć temp o 5 bo sie obudzilam i nie moglam spać i nie wiem na ile jest wiarygodna ale olewam to. Chyba w ogole przestane mierzyć temp brac leki itd poki tej tarczycy nie opanuje

Klaudia, tarczyce zbijesz szybciorem:) jeslu w tym cyklu nie zajde to tez ide na badania bo jakos tak czuje, ze u mnie tsh moze byc wyższe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem. Po prsotu to jego przyjaciel a jedziemy w okolice miejsca ich zamieszkania i zeby na grilla wpadli. A ja nie chce z nimi i jeszcze do tego to ciezarna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie masz lekko:(
    Ja jeszcze nie mam tej fazy, gdzie czuje zniechecenie do ciezarnych, ciesze sie z kazda kolezanka, ktora jest w ciąży. No ale to mi pewnie minie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się póki co cieszę z innych ciężarnych, ale też zbiera mnie na płacz w dziwnych momentach związanych z dziećmi typu reklamy/filmiki, gdy ktoś opowiada o słuchaniu serduszka, ubranka w sklepie nie działa to na mnie dobrze.
    Ciri mi też się nasuwa, że on może to robić specjalnie. A jak u Was jest z poczuciem wzajemnej atrakcyjności, może coś się zmieniło, wypaliło?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze nie mam porownania bo problemy mamy od dluszego czasu jesli chodzi o sfere erotyczna, przy nim zawsze czuje sie piekna, do dopra prawie zawsze, bo wlasnie czasem jesli chodzi o seks mam poczucie ze wlasnie go nie krece... ale nie wiem... nie chce nawet teraz o tym myslec... Dobija mnie to...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem to nie chodzi o Twoja atrakcyjnosc lub jej brak. Wierz mi, ja nie jestem atrakcyjna, nam duze cycki, moglabym schudnac z 10 kg, jestem raczej zwalista a moj ciagle sie slini i dobiera do mnie.
    Twoj facet ma niski poziom hormonow i dlatego libido jest znikome. Musi to skonsultowac z lekarzem bo ( wybacz, ze to powiem), ale zwiazek wam sie rozpadnie. Bez seksu i spelnienia bedzie rosla frustracja i zniechecenie.
    Bardzo mi szkida, i troche wkyrzylam sie, gdy napusalas, ze on nie chce sie zbadac. Sila go zaciagnij.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz sila to tez nie jest dobre wyjscie, chodzi o to zeby on pokazal ze mu zalezy na tym zwiazku, ja mu juz powiedzialam co i jak.
    Ja mam przyklad moich rodzicow, ojciec w pozwie rozwodowym podal powod za mala ilosc seksu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ale jesli Twoj G. odczuwa niechec do seksu, to ciężko mu bedzie udowadniac seksem, ze mu na Tobie zalezy:/. Pewnie zrobi wszystko inne, ale przymuszanie sie do seksu wywola efekt odwrotny.
    Lipa straszna. No miejmy nadzieję, ze ta maca i witaminki pomogą. Z tym, ze badanie trochę bardziej pewne by bylo.

Wzielam luteine. Obrzydlistwo. Teraz pewnie bede miala ciazowe objawy przez ten progesteron.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A glowa dzis mnie napie*****. Albo zmiana pogody idzie, albo juz nie wiem vo to:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ciri, ale jesli Twoj G. odczuwa niechec do seksu, to ciężko mu bedzie udowadniac seksem, ze mu na Tobie zalezy:/. Pewnie zrobi wszystko inne, ale przymuszanie sie do seksu wywola efekt odwrotny.
    Lipa straszna. No miejmy nadzieję, ze ta maca i witaminki pomogą. Z tym, ze badanie trochę bardziej pewne by bylo.

Wzielam luteine. Obrzydlistwo. Teraz pewnie bede miala ciazowe objawy przez ten progesteron.
    Ja nie mowie ze przymuszanie sie do seksu ale zeby badania zrobic, o to mi chodzilo, seks tu nie jest wazny tylko jego zdrowie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa, to pardon, zle zrozumialam:)
    I tak, masz racje. Powinien pokazać, ze mu zalezy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja zaproponowalam zeby jesli mialam owulacje zeby poniedzialek ze mna pojechal rano do laboratorium i zrobil badania, on ze po co i w ogole, co zrobi to juz zalezy od niego...

Morelka a Twoj Misiek juz byl na konsultacji u lekarza? Jakie badania bedzie mial robione?czy na razie nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 10:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazali sie wstrzymac, jako ze do tej pory nie bylo dokladnego celowania w owulke. Ten cykl jest pierwszy, kiedy seks byl dzien przed i w dniu owu. Jesli nie wyjdzie pozytyw, kazali przyjść i wowczas zrobia badania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to spoczko ;) chociaz wiadomo ze czasem wyniki sa dobre a celowanie w owulacje wcale nie pomaga. Ale miejmy nadzieje ze bedzie + a jak nie to ze wyniki beda dobre ;) choc ja zawsze mowie jeszcze ze nawet jesli zle to niech beda takie do naprawy :D
    Tak jak z moim jesli zle wyniki to wole zeby to byla wada fizyczna niz psychoczna bo latwiej ja naprawic ;p kurde tak mi smutno ale w sumie jak o tym doglebnie mysle to wcale taka zalamana nie jestem. Moze dlatego ze z nim naprawde mi dobrze i zrobie w koncu wszystko zeby to sie nie rozpadlo przez tama blahostke

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    dawno mnie nie było... bo tak jak powiedziałam na początku cyklu zluzowałam i już nie przesiaduję na forum (choć czasem zaglądam).
    Cieszę się urlopem i piękną pogodą ;) i choć w domu, to też daję radę bo wymyślam sobie różne zajęcia i atrakcje ;)

Mąż się nie orientuje w którym dniu cyklu jestem i co i jak ;) nic mu nie wspominam ani słowem,m a test owu wczoraj robiłam po kryjomu ;) taka mała partyzantka była he he
    Jak na razie wszytko ok, to mąż inicjuje sex, ja inicjatywy nie podejmuję żadnej ;)
    Choć zauważyłam, że on nie zluzował do końca w temacie poczęcia, bo powiedział któregoś dnia, że jeśli w czerwcu się nie uda, to on w lipcu jedzie na badanie nasienia...
    d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny z dseka ostatnio malo bywam na forum ale niestety praca mnie dopada ;)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Praca bleee. A ja nadal w wawie jeszcze nie wujechalismy.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no niestety wąłsna dzialanosc = praca tez w długie weeekndy ;)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 66 67 68 69 70 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ