Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ech ciri widzę ze u Ciebie humor taki jak u mnie. Zdolowala mnie ta tarczyca. Wiem ze niby nic ale juz jakieś co najmniej 8 miesiecy zmarnowane. Wiedzialam ze cos jest nie tak...
-
nick nieaktualnyFiona a co to za objawy? Kiedy powinnaś dostać@? Ciągle trzymam za Ciebie kciuki! Tylko postaraj się podejść do tego na luzie, żebyś się w razie czego nie załamała. Myśl już o nowym cyklu, a w razie pozytywu będzie świetna niespodzianka:)
Żebyś sobie stresem krzywdy nie zrobiła, tak jak ja kiedyś. -
Magdziulla wrote:Fiona a co to za objawy? Kiedy powinnaś dostać@? Ciągle trzymam za Ciebie kciuki! Tylko postaraj się podejść do tego na luzie, żebyś się w razie czego nie załamała. Myśl już o nowym cyklu, a w razie pozytywu będzie świetna niespodzianka:)
Żebyś sobie stresem krzywdy nie zrobiła, tak jak ja kiedyś.
Tempka znow odrobine w gore poszla, pojawil sie gesty, grudkowaty bialy sluz, piersi zaczynaja bolec, no i co jakis czas czuje takie jakby ciagniecie w dole brzucha, a nie bol taki jak zwykle przed @. A ja powinnam teoretycznie dostac jutro, ale ze przedluzylam branie dupka to pewnie i @ sie opozni.
Wiesz co ja juz sie nastawilam na negatyw po ten wczorajszej becie i ta niedzielna bedzie pewnie tylko tego potwierdzeniem.
W nastepnym cyklu musze pomyslec o czyms na sluz, bo plodnego to ja w ogole nie mam i moze w tym jest problem, bo po stymulacji pecherzyki rosna, pekaja i jest owulka, ale moze plemniki nie maja odpowiednich warunkow, zeby dotrzec tam gdzie trzeba...[/url] -
nick nieaktualnyPowiem Ci,że jakbym czytała o sobie. Oczywiście trzymam kciuki, żeby w Twoim przypadku było inaczej. Mi też przed @ pojawił się śluz i strasznie dziwnie mnie na dole ciągnęło po prawej stronie. I nie wiem czemu w tym cyklu nie mogłam zaobserwować śluzu płodnego zawsze mam go dużo.
podobno cuda na to działa wiesiołek, ja zamierzam się zaopatrzyć.
Mam oogromną nadzieję, że będziesz miała dużą niespodziankę -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Powiem Ci,że jakbym czytała o sobie. Oczywiście trzymam kciuki, żeby w Twoim przypadku było inaczej. Mi też przed @ pojawił się śluz i strasznie dziwnie mnie na dole ciągnęło po prawej stronie. I nie wiem czemu w tym cyklu nie mogłam zaobserwować śluzu płodnego zawsze mam go dużo.
podobno cuda na to działa wiesiołek, ja zamierzam się zaopatrzyć.
Mam oogromną nadzieję, że będziesz miała dużą niespodziankę
Dlatego pomimo tych obajwow staram sie nie nastawiac na pozytywne zakonczenie, bo te objawy sa subiektywne
Ja jestem za granica i nie moge znalezc tutaj tego wiesiolka, wiec chyba siemie lniane mi zostaje, bo ono tez podobno na sluz wplywa.[/url] -
nick nieaktualnyI dużo pij wody, ostatecznie możesz też kupić ten żel conceive ja w tym msc nie zdążyłam zamówić i trochę żałuję, ale dziś zamawiam.
Ciri jak żywioł w tym msc to żywioł, jak się miało udać to się udało, zawsze możesz strzelić test owu dla pewności. A w zywiole prędzej się uda niż wszystko planując. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry! U mnie tempka ladnie rosnie, ale owu przesunelo owulke o jeden dzien.
Fiona, trzymam kciuki!!! Wiesiolek jest mega. Mi sluz plynal po udach. Jesli chcesz, to wyśle Ci opakowanie, gdziekolwiek tam jestes:) trzeba sie wspierac:)
Ciri, ja mysle, ze przez to olewanie cos jednak pyknie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Magdziula, jak tam pierogi?
On by zjadł wszystko z truskawkami, może zrobię jakieś niecne doświadczenie.
Morel powiedz mi gdzież ten cud wiesiołka kupiłaś, jakiej to firmy, w jakiej postaci, bo chcę bezczelnie ściągnąć. -
nick nieaktualnyNoo olewam kurde w tamtym miesiacu wszystko skrupulatnie jeszcze przed budzikiem sie budzilam a teraz nawet nie wiem czy dzwonil i go wylaczylam czy nie dzwonil ;p totalnie mam to w dupie tylko jak pomysle o tym progesteronie to sie stresuje. Ale jelsi owu byla jutro bedzie 4 dzien po wiec bedzie wiadomo jesli zmierze temperature.
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Och żebyś widziała tę radość i umorsaną twarz:)
On by zjadł wszystko z truskawkami, może zrobię jakieś niecne doświadczenie.
Morel powiedz mi gdzież ten cud wiesiołka kupiłaś, jakiej to firmy, w jakiej postaci, bo chcę bezczelnie ściągnąć.
Kupilam w aptece Oeparol. Tylko on ma rozne rodzaje wiec musisz powiedzieć, ze chcesz czysty wiesiolek, bez zadnych witamin na wlosy, skore czy paznokcie:) bralam trzy razy dziennie po 2 kapsulki do owulacji. Naprawde pomoglo:) moj maz byl w szoku, ze tak slisko i mokro mam:) -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo olewam kurde w tamtym miesiacu wszystko skrupulatnie jeszcze przed budzikiem sie budzilam a teraz nawet nie wiem czy dzwonil i go wylaczylam czy nie dzwonil ;p totalnie mam to w dupie tylko jak pomysle o tym progesteronie to sie stresuje. Ale jelsi owu byla jutro bedzie 4 dzien po wiec bedzie wiadomo jesli zmierze temperature.
Ja mam dipuero drugi cykl z temperaturami, z czego ten cykl jest z konkretnym termometrem. Poki co, ciesze sie tym wykresem ale pewnie za jakis czas tez sie wkurze i oleje sprawe.
Zaczynam dzis brac luteine. -
nick nieaktualny