Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Morelia lytalas o monitoring/USG. Nie miałam gdzieś od roku.
W poniedziałek pojade na te badanie Ca125 (marker nowotworowy) i z wynikiem mam iść do lekarza.
Wtedy pewnie będę mieć USG.
Następne jak zostaną mi dwie tabnletki w blistrze czyli za ok 17 dni, no i potem pewnie będzie mi robił monitoring jak mu powiem ze chce ciaze
Juz kiedyś miałam
U mnie to chyba torbiel czynnościowa krwotoczna ale pewna nie jestem.
Ale dziwne trochę jest to ze do tej pory nie mam żadnego plemienia, krwawienia itp. Przeważnie 3-4 tabletka i zaczynalam plamic.
Ciąże raczej wykluczam bo endo ma 4mm.
Aha a Julka to chyba nie ospa. Jutro pojdziemy do lekarza i się wypytamy.
Ciri ja nie wiem co Ci poradzić, ale chyba jakiś lekarz to byloby najlepsze wyjście.
Maleńkie dzieci i ciężarne tez budzą we mnie nutke zazdrości. Zwłaszcza ze większość to wpadki u mnie w otoczeniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 19:15
-
Ciągle brakuje mi czasu na wpadanie tutaj. Rano szybko, jeśli zdążę wpisuję tempkę i cały dzień z głowy
Co do wiesiołka, ja podobnie jak Morella, brałam Oeparol, ale potem przerzuciłam się na tańszy z firmy Gal chyba. Teraz w ogóle nie brałam, a śluz rozciągał się na kilkanaście cm
Jutro idę na badania - aż drżę, jakie TSH mi wyjdzie, progesteron i prolaktyna... No i mam nadzieję, że w dobry dzień cyklu zrobię, bo w sumie pewności co do owu nie mam...
Ciri trzymam kciuki za udany weekend i "pakiet" jakiego życzyła Ci Morellka
Morella, Mkl kciukam za odliczanie do zieloności
Fiona, za Twoją betę też trzymam kciuki. Jeszcze nie wszystko stracone, a widziałam wykres, gdzie temp. pnie się i pnie!
-
nick nieaktualnyWróciłam i jestem zdołowana ilością stron, które naprodukowałyście Trochę nadrobiłam.
Mama, dziwne to trochę że torbiel naprodukowała tyle HCG. 227 to trochę mało na pęcherzyk w macicy, więc dlatego mogło go nie być. Jednym słowem, wszystkiego można się spodziewać. Chyba powtórzyłabym USG.
Fiona, a może poszukaj Primrose Oil i zobacz ile kosztuje? Może nie będzie ci potrzebny
Ciri, udanego wyjazdu. Może G skoczy libido, zwłaszcza jak trochę wypijecie..
Ja w tym cyklu łykam wiesiołka i nie kupiłam jeszcze testów owu, a wczoraj śluz był mocno rozciągliwy i po tym wiesiołku było go bardzo dużo. Test był negatywny. Jutro kupię nową paczkę. Dziś wraca małż, to idealnie bo wyposzczony będzie po 4 dniach beze mnie
Ja mam o dziwo bardzo niską prolaktynę, a to chyba też nie jest dobrze... -
nick nieaktualny
-
Musze się wam wyzalic bo eksploduje....
Wracam właśnie ze szpitala od przyszłej niedoszlej szwagier... Od szwagra usłyszałam ze matka nie zostanę to chociaż jako ciotka się spełnię
... Normalnie nie wiedziałam co ze sobą zrobić. A od męża ze mam się nie udzielać nie pytać o nic świeżej mamusi i nie 'radzic' bo doświadczenia nie mam i pewnie mieć nie będę.... Normalnie piszczec mi się chce z żalu.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAż muszę się udzielić. Gryzeluś przełykaj to, nie przejmuj jeszcze wszyscy zobaczą będziesz miała bobo i będziesz najlepszą mamą i będą Ci zazdroscili. Ty masz swój cel i uda Ci się. Wiem, że to przykre słyszeć takie słowa od najbliższych, ale jesteś silna babka!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gryzelka współczuję. Słowa potrafią strasznie zranić. Mam nadzieję że wróci to do niego ze zdwojoną siłą
-
nick nieaktualny
-
gryzelka wrote:Nie jestem silna... Nawet płakać nie mam siły...
Jedyne o czym teraz marze to spakować się i uciec jak najdalej od ludzi...
Dobranoc
Az nie moge uwierzyc, ze cos takiego padlo z ust tych ludzi, a szczegolnie Twojego meza... Jak on mogl? On powinien byc osoba, ktora najbardziej Cie wspiera. Trzymaj sie Kochana - my wszystkie wierzymy, ze i Tobie dane bedzie zostac mama :*[/url] -
ciri22 wrote:Nie uwierzycie termometr sie popsul wszystko przeciwko mnie.
Ciri, a moze to znaki? Wczesniejsza owulka, wczoraj zaspalas, a dzis sie termometr popsul?
Dzis moj termin @. Temperatura dalej wysoko, choc pewnie to "dzieki" dupkowi. Czuje sie troche okresowo, ale nie zapowiada sie, ze przyjdzie. Juz chce niedziele...
A jutro trzymajcie kciuki, bo ide na rozmowe o prace - pierwsza tutaj za granica[/url] -
Gryzelka, trzymaj się! Też nie rozumiem jak najbliższa osoba może okazać całkowity brak wsparcia i czułości! Przede wszystkim nie bierz tego do siebie, bo w ciążę na pewno zajdziesz! I to szybciej, niż wszystkim się wydaje :* Jeszcze im będzie głupio!
-
nick nieaktualny