Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak on mógł tak powiedzieć? Może z zazdrości palnał taką przykrość.
Ciri, wiesz mniej więcej jakie masz cykle to dasz radę wyliczyć. Za parę dni wracasz i możesz dalej mierzyć nowym sprzętem.
Fiona, powodzenia na rozmowie!
Morella, bo zaznaczyłas 2 plusy w testach owu a on wyznacza owu dzień po pozytywie. Odznacz ten drugi to się powinno cofnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 08:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Kurdeeee, teraz juz pewna nie jestem czy mialam owu. Niby testy pozytywne i czulam wszystko, ale wlasnie zobaczylam na bieliźnie rozciagliwy sluz. I chuj bombki strzelil z idealnym cyklem, wykresem itepe. Nie mam u rodzicow testow owu:(
Morella był skok i różnica temperatur, więc owu pewnie była
-
Morella wrote:Kurdeeee, teraz juz pewna nie jestem czy mialam owu. Niby testy pozytywne i czulam wszystko, ale wlasnie zobaczylam na bieliźnie rozciagliwy sluz. I chuj bombki strzelil z idealnym cyklem, wykresem itepe. Nie mam u rodzicow testow owu:(
To po prostu wykorystaj meza i zaszalejcie, bo kto wie co moze byc;) Zobacz ja wedlug owu mialam owulke w polowie cyklu i na to by wskazywaly temperatury, a na monitoringu owulka potwierdzona dopiero ok 20 dc.
Doszukuje sie w tym swoim wykresie nie wiadomo czego, bo sie nie moge doczekac niedzieli/poniedzialku i stad to moje pytanie o skok przy zagniezdzeniu[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Zgwalce chlopa, zeby nie bylo. Z tym, ze teraz nie czuje nic a poprzednio, przy pozytywnych testach bolal mnie jajnik, podbrzusze i bylam pewna, ze to owulacja. No coz, trzeba czekac. Buziaki kochane!
Fionus, bedzie plusior na becie:)
Ale tak na wszelki wypadek go zgwalc
Chcialabym, chciala Kochana...[/url] -
hej dziewczyny,
u mnie to nie wiem nadal czy owu byla, niby system mi ja wyznaczyl, ale od wczoraj mam temp 36,8 tj o 1 kreske wiecej niz maxymalna sprzed niby owu, nastawiam sie ze ten cykl byl bez owu
jeszcze mnie szlak trafia, bo wczoraj dowiedzialam sie ze byla mojego meza jest w ciazy, i to w dodatku ona jest alkoholiczka pijaca nawet mimo tego ze jest w ciazy to pije codziennie i pali (moj maz sie z nia rozstal przez nałog alko)
pytam sie gdzie jest Bóg?
gdzie jest sprawiedliwosc na swiecie -
nick nieaktualnyMorelu pewnie miałaś owu wtedy, a śluz Ci obrodził przez wiesiołka,a nawet jeśli nie to gwałcisz chłopa i gotowe. Od nadmiaru owu głowa nie boli, gorzej jakby w ogóle nie było.
Fionka bardzo, bardzo Ci współczuję, bo pewnie przezywasz teraz katusze. Trzymam kciuki uda się jak jie teraz to w nast cyklu!
ja właśnie siedzę w długiej kolejce na badania. W końcu postanowiłam zrobić Lh, FSH, prolaktyne i estradiol. Z tym pójdę do gin a potem zobaczymy. Ale czuję mocno, że to jednak endo.
Pati87 nie ma sprawiedliwości dlatego porownywanie do innych nie ma sensu, można się tylko załamać.
a takie matki, ktore piją i palą to bym ... Aż brak słów:/ -
Pati współczuję. Patrząc na taką patologię też zastanawiam się, gdzie jest sprawiedliwość...
Maroella gwałć! Jak możesz, to korzystaj Mój ma zazwyczaj blokadę psychiczną, jak mu mówię, że od dzisiaj są TE dni, to jak na złość nie ma wtedy ochoty i trza się napocić, żeby go ruszyć.
Fiona dalej trzymam kciuki
Ja dzisiaj po badaniach, o dziwo nie zemdlałam W poniedziałek wyniki... Stresuję się tym TSH
-
aej dziewczyny moze ktorejs sie przyda
http://www.nasz-bocian.pl/node/51808
darmowe badania nasieniaStyczniowa27, kofeinka lubią tę wiadomość
-
niema sprawy jak tylko mam jakies namiary to zaraz wrzucam bo mozan skorzystac
warto wejsc tez na bociana i zajrzecw zakladke kliniki promocej bo czesto sa np darmowe badania AMH