X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jupi termometr zaczal dzialac jak przestalam go potrzebowac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry!
    Gryzelka, tule mocno:*
    Ciri, Twoj termometr ma dlugi weekend i olal sprawe.
    A mnie wykres wkurwil bo przesunal termin owu znow:( dlaczego on tak robi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak on mógł tak powiedzieć? Może z zazdrości palnał taką przykrość.

Ciri, wiesz mniej więcej jakie masz cykle to dasz radę wyliczyć. Za parę dni wracasz i możesz dalej mierzyć nowym sprzętem.

Fiona, powodzenia na rozmowie!

Morella, bo zaznaczyłas 2 plusy w testach owu a on wyznacza owu dzień po pozytywie. Odznacz ten drugi to się powinno cofnąć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 08:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa tylko wiesz moglam miec juz owulke a moglam nie miec. To jest t cykl po odstawieniu tabletek i mialam tak 24,28.38.37 dni i rownie dobrze owulacja mogla juz byc albo moze dopiero byc ;p

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze wlasnie to jest sposob zeby sie udalo? nie wiedziec ?:)

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy przy zagniezdzeniu zawsze powinien byc skok tempki, ktos sie orientuje?

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, raczej spadek a pozniej spektakularny skok;)
    Choc widzialam wykresy bez spadku i skokow, a ciąża byla:)

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre dziewczyny mają jednodniowy spadek, inne skok, a jeszcze inne niczego takiego nie odnotowują ;)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdeeee, teraz juz pewna nie jestem czy mialam owu. Niby testy pozytywne i czulam wszystko, ale wlasnie zobaczylam na bieliźnie rozciagliwy sluz. I chuj bombki strzelil z idealnym cyklem, wykresem itepe. Nie mam u rodzicow testow owu:(

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Kurdeeee, teraz juz pewna nie jestem czy mialam owu. Niby testy pozytywne i czulam wszystko, ale wlasnie zobaczylam na bieliźnie rozciagliwy sluz. I chuj bombki strzelil z idealnym cyklem, wykresem itepe. Nie mam u rodzicow testow owu:(

Morella był skok i różnica temperatur, więc owu pewnie była ;)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:

To po prostu wykorystaj meza i zaszalejcie, bo kto wie co moze byc;) Zobacz ja wedlug owu mialam owulke w polowie cyklu i na to by wskazywaly temperatury, a na monitoringu owulka potwierdzona dopiero ok 20 dc.

Doszukuje sie w tym swoim wykresie nie wiadomo czego, bo sie nie moge doczekac niedzieli/poniedzialku i stad to moje pytanie o skok przy zagniezdzeniu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A glupie to wszystko. Ide szukac balona do wina;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgwalce chlopa, zeby nie bylo. Z tym, ze teraz nie czuje nic a poprzednio, przy pozytywnych testach bolal mnie jajnik, podbrzusze i bylam pewna, ze to owulacja. No coz, trzeba czekac. Buziaki kochane!
    Fionus, bedzie plusior na becie:)

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Zgwalce chlopa, zeby nie bylo. Z tym, ze teraz nie czuje nic a poprzednio, przy pozytywnych testach bolal mnie jajnik, podbrzusze i bylam pewna, ze to owulacja. No coz, trzeba czekac. Buziaki kochane!
    Fionus, bedzie plusior na becie:)

Ale tak na wszelki wypadek go zgwalc ;)

Chcialabym, chciala Kochana...

• pati87 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,

u mnie to nie wiem nadal czy owu byla, niby system mi ja wyznaczyl, ale od wczoraj mam temp 36,8 tj o 1 kreske wiecej niz maxymalna sprzed niby owu, nastawiam sie ze ten cykl byl bez owu :(

jeszcze mnie szlak trafia, bo wczoraj dowiedzialam sie ze byla mojego meza jest w ciazy, i to w dodatku ona jest alkoholiczka pijaca nawet mimo tego ze jest w ciazy to pije codziennie i pali (moj maz sie z nia rozstal przez nałog alko)

pytam sie gdzie jest Bóg?
    gdzie jest sprawiedliwosc na swiecie

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morelu pewnie miałaś owu wtedy, a śluz Ci obrodził przez wiesiołka,a nawet jeśli nie to gwałcisz chłopa i gotowe. Od nadmiaru owu głowa nie boli, gorzej jakby w ogóle nie było.
    Fionka bardzo, bardzo Ci współczuję, bo pewnie przezywasz teraz katusze. Trzymam kciuki uda się jak jie teraz to w nast cyklu!
    ja właśnie siedzę w długiej kolejce na badania. W końcu postanowiłam zrobić Lh, FSH, prolaktyne i estradiol. Z tym pójdę do gin a potem zobaczymy. Ale czuję mocno, że to jednak endo.
    Pati87 nie ma sprawiedliwości dlatego porownywanie do innych nie ma sensu, można się tylko załamać.
    a takie matki, ktore piją i palą to bym ... Aż brak słów:/

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati współczuję. Patrząc na taką patologię też zastanawiam się, gdzie jest sprawiedliwość...

Maroella gwałć! Jak możesz, to korzystaj ;) Mój ma zazwyczaj blokadę psychiczną, jak mu mówię, że od dzisiaj są TE dni, to jak na złość nie ma wtedy ochoty i trza się napocić, żeby go ruszyć.

Fiona dalej trzymam kciuki :)

Ja dzisiaj po badaniach, o dziwo nie zemdlałam :P W poniedziałek wyniki... Stresuję się tym TSH

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aej dziewczyny moze ktorejs sie przyda :)

http://www.nasz-bocian.pl/node/51808
    darmowe badania nasienia :)

Styczniowa27, kofeinka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Styczniowa27 Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochana :* Dzięki Tobie właśnie zapisałam mego K. na darmowe badanie :*****

Ania_84 lubi tę wiadomość

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niema sprawy jak tylko mam jakies namiary to zaraz wrzucam :) bo mozan skorzystac :)
    warto wejsc tez na bociana i zajrzecw zakladke kliniki promocej bo czesto sa np darmowe badania AMH :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 69 70 71 72 73 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ