Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane, czy wg was ten test jest pozytywny?
http://naforum.zapodaj.net/8800b851fdd9.jpg.html
Łykam wiesiołka w tym cyklu i też mnie śluz zalewa - bardzo rozciągliwy, typowo płodny. Czy to możliwe żeby wiesiołek mi skrócił cykl i przyspieszył owu? Cykle mam zawsze długie, a owu zazwyczaj w 19 dc.
Pati, takim się właśnie najczęściej udaje ...niestety...
-
Hej Dziewczyny Produkcja postów pełną parą Ja właśnie zjadłam ogromny talerz gołąbkó od Mamuni Ruszyć się nie mogę, a jeszcze z pieskiem muszę wyjść... Cały czas czekam na dobre wieści od Was, za wszystkie trzymam kciuki z całych sił.
alicjaaaa więc Ty też masz problem z igłami? Ja też zawsze mdleję, panikuję... Jak Ty nad sobą zapanowałaś? Muszę jakoś się przełamać, bo wiem że trochę tych badań mnie czeka... I tylko tego się boję, ale podołam
Aaaa i powiem jedno-kiedyś nie wiedziałam czym jest zgaga. Od pewnego czasu wiem aż zbyt dobrze... Takie uroki... Ale dla Fasolci przecierpię wszystko
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki jak weekendzik?, ja sie relaksuje u rodziców na wsi, zaraz idziemy grillować pomyślałam, że na chwilę wpadnę i napiszę Wam moje wyniki:
Prolaktyna: 12,47,
FSH: 4,33
LH: 4,04
Estradiol: 30,70
3dc.
Z tego co odczytuję wszystko w normie:)prawda?
Niuniqa jak masz śluz działaj!
Niezapominajka wiesz co ja bym dała za taką zgage, nawet najgorszą trzymajcie się dobrze tam z Fasolką -
Magdziulka wiem, wiem Ja też cieszę się jak głupia, że Fasolka tak się rozgościła Dlatego myślę, że i igły przebrnę raz-dwa, dla naszego Szkarba zrobię wszystko i już teraz kocham najbardziej na świecie Obyśmy lada moment wymieniały się "ciążowymi dolegliwościami" Przyjemnego grillowanka
-
niezapominajka_86 wrote:alicjaaaa więc Ty też masz problem z igłami? Ja też zawsze mdleję, panikuję... Jak Ty nad sobą zapanowałaś? Muszę jakoś się przełamać, bo wiem że trochę tych badań mnie czeka... I tylko tego się boję, ale podołam
Dzisiaj wstałam wcześniej, bo gdzieś dziewczyny pisały, że przed badaniem prolaktyny trzeba nie spać 3h, więc po 2,5 od pobudki poszłam dopiero do lab. Szybko, sprawnie i nawet mi się słabo nie zrobiło. Normalnie samo wkłuwanie przeżyję, ale potem..... zawroty głowy, kiedyś nawet zwymiotowałam :o
Także, to może być metoda Żeby nie lecieć na badania zaraz po wstaniu z łóżka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella, już niedługo.
Mój mąż odebrał wyniki nasienia. Opis: w normie. Ale martwi mnie morfologia jego plemników. Ma tylko 9.82% zdrowych a reszta jest uszkodzona, mimo że w ejakulacie jest ich bardzo duuużooo. 10 czerwca mamy lekarza, Zobaczymy co on powie. W końcu potrzebny jest tylko jeden...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy i tak mamy w planach podejście do inseminacji, więc mam nadzieję że to nie będzie przeszkodą.Tak czy siak - badania się bardzo poprawiły bo kiedyś było 10% ruchu postępowego a teraz jest ponad 50. I tak marzę o naturalsie Koszt tych wszystkich zabiegów mnie przeraża..
W tym miesiącu idę trochę na żywioł. Robię tylko testy owulacyjne, ale na nic się nie nastawiam. We wtorek czeka mnie dzień próbny w nowej pracy i skupiam się na tym. Poza tym z moim m postanowiliśmy zaszaleć i jutro jedziemy nad morze, tylko po to aby żona po 3 latach mogła się wygrzać na plaży przez 1 dzień. Tyle lat minęło, a my nadal się zachowujemy jak nowożeńcy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodejrzane Niech cie kłuje ile wlezie, jeśli to ma być TO
Myśle, że będzie Trzeba się wspierać i traktować po partnersku. Ja za mąż wyszłam bardzo młodo i ku zdziwieniu wszystkich 'bezdzietnie' ( każdy myślał, że wpadłam albo jestem nienormalna żeby brać ślub w wieku 21 lat) i nie żałuję... Znaliśmy się kilka miesięcy i doszliśmy do wniosku, że nie ma na co czekać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chyba dokladnie na tym to polega ja znam męża ponad 4 lata ale też ciagle mi go mało... ehhh dziś bóle jak na małpe czułam się dość dziwnie zmęczona i obolała i miałam 2 krople brązowego plamienia mma nadzieje że to nie na @ bo troche jeszcze z wcześnie dopiero 20 dzień cyklu i 8 dpo ...