Październik-Walczymy dalej ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaZnadzieja wrote:nasze aniołki bd zawsze z nami . niech tylko tam im bd dobrze . ja zajmuje się mała od siostry mojego serce mi się kraja mała ma problemu skórne i z pepkiem problemy odpadl zrobil się strup odpadl strup i wielka rana . byliśmy w szpitalu dostała maści i tak trza co chwilę ja myc dupke i wszystko smarować zmieniać opatrunki . wygląda to źle ale mała jest bardzo spokojna tak tuli się w moje piersi ą mi leca łzy. ta to zaraz ucieka jak widzi krew. A ja mam zrobione kursy pielęgniarskie i certyfikaty pflege więc dużo takich rzeczy już widzialam . może maluska pomoze mi dojść do siebie05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
Lucy nie tylko Ty tak masz i prawdopodobnie to całkiem normalne. Ja także mam zdrowa córeczkę, moje oczko w głowie, a i tak pragnę kolejnego dziecka, rodzeństwa dla małej. Z drugiej strony okropnie boję się ciąży i codziennie czekając na test stresuje się tak, że aż mi niedobrze. Za 2 tygodnie miałabym rodzic dziecko, jakby wszystko poszło dobrze poprzednim razem. A teraz zwykle testowanie za parę dni sprawia, że o niczym innym nie mogę myśleć. Dziś nawet malowalam pokój małej, by się wyłączyć. Czad oczekiwania dluuuuzy się okropnie, jak Wy dziewczyny to wytrzymujecie?
Semi powodzenia
-
nick nieaktualny
-
Szłam iść głowę myć, patrzę leży test jeszcze jeden, to zrobiłam i zaczęłam głowę myć, myślałam se ze i tak wyjdzie negatywny, patrzę, a tu pozytywny.. dzisiaj jest 12dpo, 13 dni po zastrzyku, jutro zrobię jeszcze raz i na betę pójdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 19:15
Karolcia89, Nuch, aeiouy, Alexandra88, Arashe lubią tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:Szłam iść głowę myć, patrzę leży test jeszcze jeden, to zrobiłam i zaczęłam głowę myć, myślałam se ze i tak wyjdzie negatywny, patrzę, a tu pozytywny.. dzisiaj jest 12dpo, 13 dni po zastrzyku, jutro zrobię jeszcze raz i na betę pójdę
Ojaaa! Ale super, gartuluję!!!Meluśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczeta
Do sedna, okres spozniony juz 5 dni, cykle mam 30-31 jedniowe. Czuje sie ok, wczoraj na zmiane tylko kluly mnie oba jajniki, piersi mnie nie bola w ogole, za to codziennie mam duzo bialego sluzu. Boje sie testowac, zeby znow nie plakac, ale z doswiadczenia moze poczekam do konca tygodnia.parenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meluśka wrote:Szłam iść głowę myć, patrzę leży test jeszcze jeden, to zrobiłam i zaczęłam głowę myć, myślałam se ze i tak wyjdzie negatywny, patrzę, a tu pozytywny.. dzisiaj jest 12dpo, 13 dni po zastrzyku, jutro zrobię jeszcze raz i na betę pójdę
Trzymam kciuki )) daj znać jutro
Ja tez czekam na testowanie - dzisiaj jest 8dpo, ale mam przeczucia że test będzie jednak znowu negatywny...parenka lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualnyAlexandra88 wrote:Trzymam kciuki )) daj znać jutro
Ja tez czekam na testowanie - dzisiaj jest 8dpo, ale mam przeczucia że test będzie jednak znowu negatywny...
Ty jak się czujesz? Kiedy testy?
-
nick nieaktualny
-
parenka wrote:Ja też mam 8dpo, Olu. Czuję się senna i przeziębiona i troszkę brzuszek boli. Ale to słabe objawy, takie jak i przed @
Ty jak się czujesz? Kiedy testy?
Myślałam żeby przetestować koło 12 dpo, czyli w piątek, ale nie wiem czy to nie za wcześnie. A Ty kiedy masz zamiar testować ?
Na razie nie mam żadnych objawów na @, ale w sumie miałam poprzedni cykl krótki (28 dni), zazwyczaj mam cykle 31-32 dniowe, więc też nie wiem kiedy tak na prawdę zrobić test.parenka lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualnyAlexandra88 wrote:Myślałam żeby przetestować koło 12 dpo, czyli w piątek, ale nie wiem czy to nie za wcześnie. A Ty kiedy masz zamiar testować ?
Na razie nie mam żadnych objawów na @, ale w sumie miałam poprzedni cykl krótki (28 dni), zazwyczaj mam cykle 31-32 dniowe, więc też nie wiem kiedy tak na prawdę zrobić test.
Myślę, że 12 dzień to najwcześniej kiedy może być cień cienia. Więc dobry pomysł. A ja myślę, może poczekać do poniedziałku. Żeby nie psuć sobie weekendu chociaż i tak mało wierzę, ale bede smutna