Październik-Walczymy dalej ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArashe wrote:Parenka robiłaś dziś test czy już nie robisz?
albo od razu na betę Mam tak, że jak idę robić będę, to dostaję okres przed wynikamiArashe, Marietka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alexandra88 wrote:Nikodema - ja już po testach, wczoraj wyszedł negatywny, ale @ na razie nie przyszła. Ty kiedy dokładnie będziesz testować ?
Mam zamiar zatestować w sobotę... Jeszcze tyle czasu
Który to był dc u Ciebie? -
aeiouy, Arashe - nie straszcie mnie bliźniakami! Kiedyś mi się marzyły, ale jak sobie teraz pomyślę, że miałabym wskoczyć na tak głęboką wodę, to mam ciary! Chociaż na pewno wolałabym od razu dwójkę niż żadne...
A Wy chciałybyście bliźniaki?
Siedzę właśnie cała w stresie... Żona brata mojego męża właśnie rodzi, 7h próbowała naturalnie, ale dzidziuś tracił tętno i robią jej cesarkę. Nie odzywają się od ponad godzinyparenka lubi tę wiadomość
-
Ja przyjmę każdą ilość dzieciaczków - bliźniaki też (jak pisałam marzyła mi się czwórka
Kurcze, te porody, co? Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko poszło szczęślwie! Daj znać Nikodemka co z nimi, jak już będziesz coś wiedzieć.
parenka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
nick nieaktualny
-
Parenka - jeżeli @ nie przyjdzie jutro to chyba pójdę na bete - będzie bardziej wiarygodna i będę wiedziała co i jak.
Nikodema - u mnie był 14 dpo - a dzień cyklu z tego co patrze to 35 (miałam dość późno owulację w tym cyklu i krótszy poprzedni cykl). Dziwnie mnie trochę ten 35 dzień, po zazwyczaj cykle mam 31-32 dniowe. A jeżeli chodzi o bliźniaki to mogłabym mieć - z jednej strony ciężej na początku, ale z drugiej dwójka od razu odchowana i powodzenia dla bratowej - daj znać jak będziesz coś wiedziećparenka lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualnybliźniaki - to marzenie!
Aleksandra, ja też mam taki zamiar na jutro/po jutrze Trzymam kciuki, żeby nasze okresy nie przyszły i pojawiły się cudne cyferki na becie oczywiście szanse marne, ale nadal wierzę w cud październikowyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 12:56
-
Juz wiem, dzidzius jest na swiecie! wszystko sie dobrze skonczylo, 3,5 kg. Wiecie jaki jest moral z jej historii? Jesli lekarz prowadzacy doradza cesarke, trzeba go posluchac. Ona uparla sie na porod naturalny, bo twierdzila, ze "cesarka to nie porod tylko operacja" i musiala przejsc przez horror.
Dziewczyny, mam tydzien do okresu, a strasznie bola mnie sutki i pojawil sie moj typowy PMS... Wlasnie jade pociagiem i placze, sama nie wiem czemu. Zaczynam tracic nadzieje...parenka, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Juz wiem, dzidzius jest na swiecie! wszystko sie dobrze skonczylo, 3,5 kg. Wiecie jaki jest moral z jej historii? Jesli lekarz prowadzacy doradza cesarke, trzeba go posluchac. Ona uparla sie na porod naturalny, bo twierdzila, ze "cesarka to nie porod tylko operacja" i musiala przejsc przez horror.
Dziewczyny, mam tydzien do okresu, a strasznie bola mnie sutki i pojawil sie moj typowy PMS... Wlasnie jade pociagiem i placze, sama nie wiem czemu. Zaczynam tracic nadzieje...
-
Nikodemka, przestań płakać - my też będziemy mamami!! Głowa do góry:) Jak pisze parenka: uspokój się i uśmiechnij sięStarania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
parenka wrote:bliźniaki - to marzenie!
Aleksandra, ja też mam taki zamiar na jutro/po jutrze Trzymam kciuki, żeby nasze okresy nie przyszły i pojawiły się cudne cyferki na becie oczywiście szanse marne, ale nadal wierzę w cud październikowy
Ja też trzymam kciuki za brak naszych okresów zawsze jakaś szansa jest, chociaż mam wrażenie że to jednak spóźniająca się @. Ale najbardziej dziwi mnie brak żadnych objawów i długość tego cyklu ...
Nikodemka - czasem warto się wypłakać, też tak czasem mam że płacze i później lżej mi się robi ale ważne żeby później podejść podchodzić do starań z uśmiechemPCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNuch wrote:Moj cykl mial teraz 33 dni. Zero objawów, nic i nagle @ sie pojawil ;(
a tak w ogóle, dobrze że jest, teraz nastawiaj się na owocną owulkę i będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 14:16
Alexandra88, Nuch, aeiouy, aeiouy lubią tę wiadomość
-
parenka wrote:właśnie dlatego latam w pracy do toalety jak nienormalna "może już przyszedł"
a tak w ogóle, dobrze że jest, teraz nastawiaj się na owocną owulkę i będzie dobrze
Heheh ja też tak mam, że do łazienki biegamPCOS ??
Cienkie endometrium
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia198808 wrote:Nuch
Wlasnie mam to samo,zalala mnie @ dzis rano moj facet to idiota-powiedzial ze to moja wina,ze poronilam na pewno,nie mam sily to chyba koniec
A nawet jak to była ciąża biochemiczna - to znaczy, ze teraz szanse są większe na ciąże. Trzymajcie sie! Tutaj najważniejsze cierpliwość i chęci! Ściskam