Październik-Walczymy dalej ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArashe wrote:Miejmy nadzieję, że Wasze @ nie przyjdą i te spóźnienia na coś się zdadzą. Myśmy z moją Kruszynką posypały do 10. Szok 5 dzień cyklu, jeszcze z 10 do ovu.
Ale dziś pogoda...Alexandra88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka - jeżeli ma Cię to uspokoić to pewnie testuj ale bolące sutki to chyba dobry objaw.
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Czytałam, też że np dziewczyny miały testy negatywne a w ciąży były. Ciekawe na czym polega magia tych testów.
parenka lubi tę wiadomość
PCOS ??
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualnyAlexandra88 wrote:Czytałam, też że np dziewczyny miały testy negatywne a w ciąży były. Ciekawe na czym polega magia tych testów.
Lekarzy mówią że to rzadkie, ale możliwe.
Ja myślę, może chodzi o mocz.. Może ten ktoś za dużo płynów piję. Ja np. uwielbiam przed snem walnąć 1 litr herbatki Czasem nie zasnę, póki nie rozgrzeję się herbatką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 10:45
Alexandra88 lubi tę wiadomość
-
parenka wrote:Czytałam też że były dziewczyny, którym w żadnym terminie nie wyszło, a ciąża się rozwijała dobrze.
Lekarzy mówią że to rzadkie, ale możliwe.
Ja myślę, może chodzi o mocz.. Może ten ktoś za dużo płynów piję. Ja np. uwielbiam przed snem walnąć 1 litr herbatki Czasem nie zasnę, póki nie rozgrzeję się herbatką.
Parenka ja mam tak samo - bez wypicia herbaty przed spaniem nie zasnę
JA kupiłam testy owu i ciążowe przez allegro i już więcej takich nie kupie - porównywałam kiedyś test owu z rossmana i ten z allegro i wiecie że z rossmana pokazał owu a z allegro nawet cienia ...PCOS ??
Cienkie endometrium
nick nieaktualny
-
Alexandra88 wrote:Parenka ja mam tak samo - bez wypicia herbaty przed spaniem nie zasnę
JA kupiłam testy owu i ciążowe przez allegro i już więcej takich nie kupie - porównywałam kiedyś test owu z rossmana i ten z allegro i wiecie że z rossmana pokazał owu a z allegro nawet cienia ...
O to to! Miałam to samo. Kupiłam te popularne z allegro, 50 sztuk w paczce. Nie pokazywały zupełnie nic, więc porównałam je z tymi z Rossmana z domowego labolatorium, a tam dwie krechy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybiegałam biegałam do toalety z tym sprawdzaniem, póki mi się nie zaczął śluz podobny do płodnego: jak białko.
nigdy tak nie miałam. ale juz poczytałam, że może być i we wczesnej ciąży i przed okresem, kiedy szyjka się odtyka więc jak zawsze objawy do dupyAlexandra88 lubi tę wiadomość
-
Parenka - te wszytskie objawy @ to jak na ciąże (ból piersi, śluz itp.), ja postanowiłam jak do jutra jej nie będzie rano idę na bete i będę wiedziała co i jak, bo takie czekanie to mnie do szału doprowadzi
parenka lubi tę wiadomość
PCOS ??
Cienkie endometrium
parenka wrote:biegałam biegałam do toalety z tym sprawdzaniem, póki mi się nie zaczął śluz podobny do płodnego: jak białko.
nigdy tak nie miałam. ale juz poczytałam, że może być i we wczesnej ciąży i przed okresem, kiedy szyjka się odtyka więc jak zawsze objawy do dupy
To wkurzające, że właściwie wszystkie "objawy" są takie same i we wczesnej ciąży i przed okresem I weź tu się nie nakręcaj!
Ja mam lepki biały śluz, a szyjka jest półtwarda, wysoko i zamknięta. To pewnie znaczy to samo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Parenka - wiesz mi jak nie przyjdzie @ to z pewnością nie zaśpisz
Ja to mam zawsze problem z tą szyjką jak to spr, ale wiem wiem praktyka czyni mistrzaparenka lubi tę wiadomość
PCOS ??
Cienkie endometrium
Ale też nic nie znaczy, ja mam śluz cały cykl, z czego w 2 polowie po płodnych mam kremowy, szyjka twarda i wysoko, czyli zupełnie jak ten który opisują jako wczesny objaw ciąży. A tej nie ma ;P można się tylko niepotrzebnie nakręcić.
Co do nowego wątku to jeszcze poczekajmy, do listopada jeszcze trochę czasu poza tym listopad mi się kojarzy z prawdopodobnym terminem porodu, i nie wiem czy to dobrze ;P