Październikowe starania
-
WIADOMOŚĆ
-
firanki na duszę wrote:Clostibegyt - do zastymulowania owulacji, a pregnyl to zastrzyk który podaje się po tym, jak na usg jest widoczny pęcherzyk odpowiednich rozmiarów, żeby ładnie pękł
Dzięki dziewczyny!
Za Was też trzymam kciuki
próbowała kiedyś któraś z Was takiej terapii??
Ja w tym cyklu miałam takie zestawienie -
firanki na duszę wrote:Clostibegyt - do zastymulowania owulacji, a pregnyl to zastrzyk który podaje się po tym, jak na usg jest widoczny pęcherzyk odpowiednich rozmiarów, żeby ładnie pękł
Dzięki dziewczyny!
Za Was też trzymam kciuki
próbowała kiedyś któraś z Was takiej terapii??
dzięki, ciekawe czy mnie to nie długo nie czeka - powiem Wam , że ja już sobie wszystkie choroby przypisuje ;/
Na razie mam potwierdzoną tylko tą wys, prolaktynę
muszę być dobrejjj myśli. u mnie dziś pojawił się śluz więc może jest nadzieja na owu, ale test jeszcze dziś negatywny. -
jestem po kilkudniowej przerwie . teraz bede czesciej bo za mna juz 2 dni imprezy urodzinowej córci. Któraś zafasolkowała ? tyle naskrobałyście że nie jestem w stanie nadrobić ja do 26.10 biore luteine a 27.10 testuje . jestem ciekawa czy jakbym zrobila wczesniej beta hcg to czy mi by ewentualna ciaze wykryła jeśli jestem tydzien po owulacji. złapała mnie grypa plus wymioty i boje się wziąć jakieś silniejsze leki .
-
Morwa wrote:Firanki fajny zestaw leków coś czuje ze w kolejnym cyklu będziemy gratulowac Tobie fasoleczki albo dwóch fasoleczek ☺ ja tu się zastana jak namówić lekarzach by sama taki zestaw dostac☺ na razie wyludzilam tylko dupka na te plamienia przed @.
a nie myślałaś żeby zmienić gina?
Mój od razu po poronieniu powiedział, że jeśli w ciągu 3 cykli się nie uda, to działamy ostro
no i zaczęliśmy -
Cześć dziewczyny:) Wpadłam napisać Wam miłego dnia i zbieram się do wyjścia.
Mnie rano dobiła temperatura, wygląda na to, że mam cykl bezowulacyjny I teraz nie wiem czy to przypadek, bo przecież czasami może być, czy to przez zioła czy może złą dawkę euthyroxu (to możliwe?). Mam w domu duphason i zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze ze 3 dni i nie wziąć go na wywołanie, bo wiadomo ile taki cykl będzie trwał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 07:36
-
Triss przykro mi z powodu @, ale dobrze, że możesz zacząć od nowa, jakieś nowe postanowienia na ten cykl?
Może, chociaż śluz mam taki jak zawsze po owulce, dlatgo poczekam jeszcze te trzy dni na skok (to i tak na wyrost) i zobaczymy. Niby mogłabym do niego zadzwonić, ale co on mi powie przez telefon...