Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
emi2016 wrote:Hej dziewczyny ! Byłam dziś u gina, moje jajowody drożne, nasienie męża super, ale z owulacją kiepsko. Dostałam clo i po monitoringu w 10 dc pregnyl na pęknięcie... Trzymajcie kciukiMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi2016 wrote:Hej dziewczyny ! Byłam dziś u gina, moje jajowody drożne, nasienie męża super, ale z owulacją kiepsko. Dostałam clo i po monitoringu w 10 dc pregnyl na pęknięcie... Trzymajcie kciuki
emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za wsparcie Mam nadzieję, że październik będzie dla nas wszystkich owocny Tekst na transparent boski !!!!
Brała już któraś z Was clo ? I czy jest tutaj może jakaś staraczka z cukrzycą ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 12:32
-
nick nieaktualnyemi2016 wrote:Dzięki za wsparcie Mam nadzieję, że październik będzie dla nas wszystkich owocny Tekst na transparent boski !!!!
Brała już któraś z Was clo ? I czy jest tutaj może jakaś staraczka z cukrzycą ?
Ja od marca do maja (w którym sie udało) brałam clo i teraz od pazdziernika bede brać znowu jeśli masz jakieś pytania to słucham -
To i ja z rana napiszę, że trzymam kciuki za Was WSZYSTKIE tu obecne... no i za siebie samą przy okazji
Za oknem niby ładnie, ale jesień czuć w kościach, z resztą chyba się zaziębiłam...
I liczę, że owulacja przyjdzie w weekend, bo planujemy mini wyjazd, więc warunki byłyby sprzyjające... Skoro wczoraj pęcherzyk miał 14 mm - to może akurat się uda wstrzelić Robię testy owu, sprawdzają się u mnie, do tego śluz który po naturalnych wspomagaczach jest całkiem całkiem, może się wreszcie uda!emi2016, bulkaasia, zubii, Oktawka lubią tę wiadomość
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
emi2016 wrote:Dzięki za wsparcie Mam nadzieję, że październik będzie dla nas wszystkich owocny Tekst na transparent boski !!!!
Brała już któraś z Was clo ? I czy jest tutaj może jakaś staraczka z cukrzycą ?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Teraz popatrzałam do kalendarza i niestety nie uda mi się umówić przed owu do gina. Trudno. Jak nie wyjdzie to pójdę w następnym cs. W tym bede robić testu owu. A kto wie, może się teraz uda ?
A powiedzcie jeszcze co myślicie o ćwiczeniach podczas starań? Pewnie już był gdzieś ten temat ale nie potrafię znaleźć.
Ćwiczyć czy nie ćwiczyć?
-
malka wrote:Teraz popatrzałam do kalendarza i niestety nie uda mi się umówić przed owu do gina. Trudno. Jak nie wyjdzie to pójdę w następnym cs. W tym bede robić testu owu. A kto wie, może się teraz uda ?
A powiedzcie jeszcze co myślicie o ćwiczeniach podczas starań? Pewnie już był gdzieś ten temat ale nie potrafię znaleźć.
Ćwiczyć czy nie ćwiczyć?
Ja ćwiczę cały czas, nie przestaje ale akurat u mnie to już nałóg.
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja nie ćwiczę ale to przez poronienie za bardzo sie boje...
Agniechaaaa u Ciebie to trochę inna sytuacja. Też bym się bala. Ale może jakieś lekkie ćwiczenia w Twoim wypadku byłyby ok. np basen. Bo na pewno odpada jakiś hardcore.