Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
emi2016 wrote:Hej dziewczyny ! Byłam dziś u gina, moje jajowody drożne, nasienie męża super, ale z owulacją kiepsko. Dostałam clo i po monitoringu w 10 dc pregnyl na pęknięcie... Trzymajcie kciukiMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemi2016 wrote:Hej dziewczyny ! Byłam dziś u gina, moje jajowody drożne, nasienie męża super, ale z owulacją kiepsko. Dostałam clo i po monitoringu w 10 dc pregnyl na pęknięcie... Trzymajcie kciuki
emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za wsparcie
Mam nadzieję, że październik będzie dla nas wszystkich owocny
Tekst na transparent boski !!!!
Brała już któraś z Was clo ? I czy jest tutaj może jakaś staraczka z cukrzycą ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 12:32
-
nick nieaktualnyemi2016 wrote:Dzięki za wsparcie
Brała już któraś z Was clo ? I czy jest tutaj może jakaś staraczka z cukrzycą ?
Ja od marca do maja (w którym sie udało) brałam clo i teraz od pazdziernika bede brać znowujeśli masz jakieś pytania to słucham
-
To i ja z rana napiszę, że trzymam kciuki za Was WSZYSTKIE tu obecne... no i za siebie samą przy okazji
Za oknem niby ładnie, ale jesień czuć w kościach, z resztą chyba się zaziębiłam...
I liczę, że owulacja przyjdzie w weekend, bo planujemy mini wyjazd, więc warunki byłyby sprzyjające...Skoro wczoraj pęcherzyk miał 14 mm - to może akurat się uda wstrzelić
Robię testy owu, sprawdzają się u mnie, do tego śluz który po naturalnych wspomagaczach jest całkiem całkiem, może się wreszcie uda!
emi2016, bulkaasia, zubii, Oktawka lubią tę wiadomość
Starania od 2016, niska rezerwa jajnikowa, kiepska morfologia, 2x CB, 3x IUI...
07/2018 ICSI + transfer, 2 mroziaki -
emi2016 wrote:Dzięki za wsparcie
Brała już któraś z Was clo ? I czy jest tutaj może jakaś staraczka z cukrzycą ?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Teraz popatrzałam do kalendarza i niestety nie uda mi się umówić przed owu do gina. Trudno. Jak nie wyjdzie to pójdę w następnym cs. W tym bede robić testu owu. A kto wie, może się teraz uda ?
A powiedzcie jeszcze co myślicie o ćwiczeniach podczas starań? Pewnie już był gdzieś ten temat ale nie potrafię znaleźć.
Ćwiczyć czy nie ćwiczyć?
-
malka wrote:Teraz popatrzałam do kalendarza i niestety nie uda mi się umówić przed owu do gina. Trudno. Jak nie wyjdzie to pójdę w następnym cs. W tym bede robić testu owu. A kto wie, może się teraz uda ?
A powiedzcie jeszcze co myślicie o ćwiczeniach podczas starań? Pewnie już był gdzieś ten temat ale nie potrafię znaleźć.
Ćwiczyć czy nie ćwiczyć?
Ja ćwiczę cały czas, nie przestajeale akurat u mnie to już nałóg.
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja nie ćwiczę ale to przez poronienie za bardzo sie boje...
Agniechaaaa u Ciebie to trochę inna sytuacja. Też bym się bala. Ale może jakieś lekkie ćwiczenia w Twoim wypadku byłyby ok. np basen. Bo na pewno odpada jakiś hardcore.