X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • *Natka* Koleżanka

Wysłany: 22 września 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 2 dzień @... w poprzednim cyklu po owulacji cały czas czułam jamnik i, śluz też jak by inny niż zawsze i co i duża nic...
    W tym cyklu nie nakręca się na nic :)

5cs
  • *Natka* Koleżanka

Wysłany: 22 września 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za literówki Ale na tel. pisze ;)

5cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    Agniechaaaa u Ciebie to trochę inna sytuacja. Też bym się bala. Ale może jakieś lekkie ćwiczenia w Twoim wypadku byłyby ok. np basen. Bo na pewno odpada jakiś hardcore.

A najgorsze ze od hormonów kg przybywa :( ale obiecałam sobie ze bede ćwiczyć na Polce i właśnie basen w 1polowoe cyklu a po ovu bede sie oszczędzać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A najgorsze ze od hormonów kg przybywa :( ale obiecałam sobie ze bede ćwiczyć na Polce i właśnie basen w 1polowoe cyklu a po ovu bede sie oszczędzać :)

Ja chetnie te zbedne twoje kilogramy wezme..mnie sie troche przyda :P

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balladyna26 wrote:
    Ja chetnie te zbedne twoje kilogramy wezme..mnie sie troche przyda :P

To ja chetnie oddam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    To ja chetnie oddam :D
    co najmniej 4 by mi sie przydały :P

• Chrumka Znajoma

Wysłany: 22 września 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 16:58

Cud :) rośnij Kruszynko <3
    16ud9jcgdo0f3zy6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balladyna26 wrote:
    co najmniej 4 by mi sie przydały :P

A ja mam tyle na zbyciu ale według tych wag co wyliczają to mam duzo wody w organizmie aaaaaa jak cieżko być kobietą

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja mam tyle na zbyciu ale według tych wag co wyliczają to mam duzo wody w organizmie aaaaaa jak cieżko być kobietą
    Mnie wychodzi niedowaga...a przytyc nie jest łatwo...i fakt kobiety nie maja łatwo

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chrumka wrote:
    Hej dziewczyny :) ja chodzę na basen. Jakbym zaszła w ciążę to też bym dalej chodziła, dla rozluźnienia mięśni i kondycji, no chyba że dopadła by mnie jakaś infekcja.
    Mi został tydzień do terminu @, ale nic nie czuję tak jak ostatnio, aby zaczęły mnie boleć piersi czy coś. Kiedyś to nie mogłam przed @ rąk podnosić. Najgorsze to ostatnie czekanie. Mam nadzieję, że wredna @ nie przyjdzie i będę mogła z Wami testować w październiku. Miłego wieczoru, te co mają owu niech działają ;)

Mowia ze nie powinno sie zbytnio rezygnowac ze stylu zycia przed ciazy..wiadomo ze nie mozna ze wszystkim przesadzac..wtedy trzeba zachowac umiar..Czekanie w tym wszysttkim jest najgorsze dni sie ciagna nie skonczonosc..i oby nie przyszła :)

• toto Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja trochę kilogramów przyjmę! ;)

Dziewczyny, ktora z Was bierze Duphaston po owulacji? I czy miałyście badany progesteron i na tej podstawie włączonego dupka? Ja sie obawiam ze mam za niski i stad te plamienia i w ogole...

Starania od 2016
    3x IUI
    2x biochemiczna
    -
    FET 09/2020 :(
    FET 10/2020 :(
    Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
    ET 05/2021 :( słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
    FET 09/2021 :(
    końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta?
  • Brychra Koleżanka

Wysłany: 22 września 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja biorę od poniedziałku czyli od 19 dnia cyklu przez 10 dni. Mam krótkie 24 dniowe cykle a owu 15 dc co oznacza za krótka 2 fazę. Dzisiaj zrobiłam progesteron żeby sprawdzić z ciekawości. Wynik w piątek.

Brychta
  • mycha89 Autorytet

Wysłany: 22 września 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oktawka wrote:
    Cześć dziewczyny !!!
    Ja zamierzam testować 02.10 !! Ale już normalnie mnie świerzbią aby już testować!!!
    Stosunek miałam 15.09 Owulacja prawdopodobnie 16/17 dc.
    Zawsze cykle mam regularne 30/31 dni
    JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC!!!!

a mozesz opisac daty:) ja miałam @6.09; bzyk 17.09 (12dc); owu myślałam że 20.09 (15dc) a dziś ewidentnie mnie napieprza i leci galarejszyn 22.09 (17dc), więc durnieję... cykle mam 28dniowe... i zastanawiam się, czy jeśli owu było dziś a bzyk 17 to ile dni liczyć,że musiałby żyć plemnik:D? 17-12=5 dni? czy liczyć pełne dni czyli 6 dni..? testuję na początku października..

a przy okazji mam pytanie do tych, które mają monitoring cyklu przez gina: czy pokrywa Wam się owu z USG ze śluzem-najbardziej galaretowatym (sorki za dosadność):p

Marcel <3
    relg2n0asfzml2iz.png>

03.08.2017 <3
    w57vyx8d6u4jt6s0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mamy piatek ;) gdyby jutrzejsza pracująca sobota to skakała bym pod sufit :p ale jakos wytrzymam choć przez pogodę to chce mi sie tylko spac :( a Wy jak na koniec tygodnia?

• summer86 Autorytet

Wysłany: 23 września 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja resztkami sił się dziś z łóżka zwlekłam. Lecę zaraz do pracy.
    Wczoraj myslalam, że jakieś przeziębienie mnie bierze, ale dziś już chyba lepiej. Najbardziej mne cieszy, że dziś się kończy @, więc poszalejemy z mężem na weekend.

Miłego piąteczku dziewczyny!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzmi obiecująco <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mimo wolnego dnia juz na nogach..jakos ostatnio dłuzej nie moge pospac..ja dla poprawienia sobie samopoczucia ide sobie zrobic paznokcie a co tam raz ze zyje:P

summmer86 ja wlasnie odliczam godziny do przyjazdu mojego faceta(owu na poczatku tygodnia oby sie wpasowało z tym) bedzie sie dzialo w ten weekend

mycha89, bertha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie muszę przyznać przed Wami jaki miałam piękny sen. Mój M wrócił do domu i oznajmił, ze mam zrobić test ciążowy bo ma dobre przeczucia i faktycznie miał odrazu pokazały sie tluste dwie krechy :D szkoda, że to był tylko sen

mycha89, bertha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A ja sie muszę przyznać przed Wami jaki miałam piękny sen. Mój M wrócił do domu i oznajmił, ze mam zrobić test ciążowy bo ma dobre przeczucia i faktycznie miał odrazu pokazały sie tluste dwie krechy :D szkoda, że to był tylko sen
    I nie długo stanie sie realnym snem :) beda te dwie krechy na tescie <3

mycha89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balladyna26 wrote:
    I nie długo stanie sie realnym snem :) beda te dwie krechy na tescie <3

Oby Twoje słowa okazały sie prorocze. :)

‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ