Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Eh ja niestety w tą sobotę akurat pracuje wiec niestety weekend rozpocznę w sobie popołudniu no ale to tylko raz w miesiącu jakos dam rade
Raz w mc to nie tak zle... -
nick nieaktualnybulkaasia wrote:Dzień dobry Laseczki!!!
U mnie oznak jesieni brak, ciepło 16 stopni Jadę do pracy, ciężki dzień przede mną bo do 22 będę robić, ehhhh...
Miłego przedpoludnia
To sie cieszyc taka pogoda
Rowniez zycze milego przedpołudniabulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyballadyna26 wrote:Ja to sie ciesze bo pozniej juz tak nie bedzie..kazdy weekend szkola wiec trzeba sie cieszyc...i wykorzystac chwile na odpoczynek..
Raz w mc to nie tak zle...
Ja tez od pazdziernika co 2tyg zjazdy zaczynam. Ale damy rade! juz tylko 2lata magisterki chyba ze bede ambitna i doktorat bede robić haha nie ma szans wiec jakos wytrwam te 4semestryWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 09:16
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Ja tez od pazdziernika co 2tyg zjazdy zaczynam. Ale damy rade! juz tylko 2lata magisterki chyba ze bede ambitna i doktorat bede robić haha nie ma szans wiec jakos wytrwam te 4semestry
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyballadyna26 wrote:Wlasnie ile mozna ? No i bedzie z gorki W koncu pokażą sie te dwie upragnione kreski
Ja pragnę zobacZyc na usg pięknego fasola i bijącą kropeczkę która bedzie jego zdrowym serduszkiem a zeby 9miesiace pozniej móc wziąć na ręce cidnego malucha oj ale sie rozmarzyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 09:44
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziś, generalnie wściekłą na siebie:P wczoraj na wieczór miałam tyyyyyle śłuzu płodnego.. i tak sobie myślę, może wiecie lepiej, bo badacie się co meisiąc... czy najwięcej śluzu płodnego na zewnątrz szyjki jest w dniu owulacji czy po? kurde chyba znów zrobiłam falstart.. serduszkowaliśmy 12dc wieczorem i było trochę śłuzu śliskiego i otwarta szyjka już, owu myślałam, że 14dc; a meeega śluz przyszedł 16dc i baaardzo otwarta szyjka... wrrr.. chyba zacznę mierzyć tą temperturę.. w pierwszej ciązy w pierwszym cyklu też zrobiłam falstart, a w drugim to był jakiś cud nad wisłą, bo tylko raz się z mężem widzieliśmy z racji na nasze zawody;p, byłam mega chora, miałam zapalenie pęcherza i równo 14dc;p i nawet nie testowałam, bo byłam przekonana,że nie ma szans.. więc nie wpisałam sobie śluzu itp.. dopiero mam spisane objawy od 3 tyg...;/
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny! U nas pogoda dziś super tylko, że zimno.
Widze, że Wy od rana takie rozmarzone pierwsze mama, pierwsze kroki i uśmiechy. Eh no fajnie by było. Ale chyba wolę na razie o tym za dużo nie myśleć bo później mi jest jeszcze bardziej przykro jak znowu przychodzi @.
Będę na razie się skupiać na staraniach. Ale dopiero początek cyklu więc do owu jeszcze daleko a gdzie tam testowanie jakby to nie mogło wszystko krócej trwać.
Tak się zastanawiam czy sie nie umówić w okolicach ovu do gina żeby podejrzec jak tam jajco. Co myslecie? Jeszcze w sumie nigdy nie sprawdzałam takich rzeczy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane :* ale mamy tu fajna ekipę ! Już się nie mogę doczekać pierwszych II kresek ! Także pamiętajcie o wklejanie fotek !
U nas słonecznie ale chłodno a mnie zaczyna brać przeziębienie ehh ale dokładnie 3 lata temu przed owu miałam tak samo ! I tak samo była w Polsce teściową przez co tz jechał w rodzinne strony 500 km więc nie liczyłam na szczęśliwy traf czyli podobnie jak teraz
Malka umów się i zobaczysz jak to wygląda a nóż dzięki temu się uda.
Ją ten cykl z lekką olewam zero testów owu, tempke będę mierzyc i przytulanki co 2 dzień.mycha89, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Kochana nie ma co smutac koledzy mogli poczekać na jajeczko wiec spokojnie
wiesz co zdurnieć można z tym internetem i analizą.. lepiej chyba nic nie czytac i się miło zaskoczyć (tak jak 3 lata temu..) owu myślałam,że 14dc bo było ślisko, kleisto, jajniki bolały, szyjka otwarta. 15dc moro i poślizg jak na łyżwach:D 16dc mega galareta ale biała.. jeśli owu jest dziś to tyle plemniki nie poczekały raczej (od 12dc);( Ale galaretka po owu też może wystąpić przy zapłodnieniu. ale raczej za kilka dni a nie teraz. Rypłam się raczej z owu.. wrr..zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny