Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyballadyna26 wrote:Bedzie bedzie:)jupi:) nie nastawiam sie az tak bardzo ze sie moze udac ale spedzenie chociaz jednego dnia z ukochanym poprawilo mi humor i to bardzo
Znam to ja tez meza mam weekendowego no ale za to doceniam każdą minutę kiedy jest -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Znam to ja tez meza mam weekendowego no ale za to doceniam każdą minutę kiedy jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Dokładnie czasem poprostu tak musi być. Ale jeszcze nie mamy najgorzej znam gorsze przypadki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:My tez kontakt kilkanrazy dziennie
A My mamy ten plus ze jak sie staramy to mój mąż wraca na te dni ma własną firmę wiec raz w miesiącu może sobie pozwolić [/Q
To macie lepiej my tak dobrze nie mamy..teraz akurat przypasowało i to tak decyzja na szybkiego podjeta ze teraz bedzie no i jeszcze bedzie zza tydzien wiec moze akurat teraz bedzie dla nas szczscliwy moment -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, melduje sie na październikowych staraczkach, termin @ 5.10. 12cs. Miało byc iui, ale jednak cykl naturalny.
Owu prawdopodobnie wczoraj/dzisiaj. Teraz to czekanie... Od jutra duphaston.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybertha wrote:Cześć Dziewczyny, melduje sie na październikowych staraczkach, termin @ 5.10. 12cs. Miało byc iui, ale jednak cykl naturalny.
Owu prawdopodobnie wczoraj/dzisiaj. Teraz to czekanie... Od jutra duphaston.bertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamy drogie kobitki pierwszy dzien jesieni buuuu zimno w Krakowie tylko 6stopni. Ale z okazji jesieni chce Nam wszystkim życzyć aby do zimy każda z Nas nisiła po sercem małą, cudowną a przedewszystkim zdrową fasolkę
bulkaasia, bertha lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Mamy drogie kobitki pierwszy dzien jesieni buuuu zimno w Krakowie tylko 6stopni. Ale z okazji jesieni chce Nam wszystkim życzyć aby do zimy każda z Nas nisiła po sercem małą, cudowną a przedewszystkim zdrową fasolkę
-
nick nieaktualnyzwm wrote:Jeszcze 3 dni z lutka i w poniedziałek test juz nie mogę się doczekać finału czy zdaze do 30 zajść bo to juz w poniedziałek i przede wszystkim zdążyć urodzić jeszcze jako 30
Na pewno zdarzysz ! Ja mam takie marzenie żeby urodzisz w 2017 jestem początku roku wiec chciała bym to osiągnąć przed 26urodzinami -
nick nieaktualnyzwm wrote:Jeszcze jesteś młoda jak ja bym chciała mieć znów 25 lat
Ja sie boje stycznia bo przyjdzie 25 :p hihi a zawsze sie śmiałam ze od tego momentu poczuje, ze juz mi bliżej do 3z przodu no a to tak szybko pędzi do przodu jakos do 18stki sie ciągło a teraz to juz nie nadąrzam jak leci dzien za dniem miesiąc za miesiącem szok!! -
nick nieaktualnyU mnie to tez blizej 30 niz dalej moze do tego czasu spełni sie moje marzenie
Za oknem słonce swieci...Temp nie wiecej niz 10..wiec juz co raz chłodniej...do pracy dopiero na 12 30 wiec poki co nie wychodze z domu..Jeszcze dzisiaj pare godzin i zaczynam weekend -
nick nieaktualnyballadyna26 wrote:U mnie to tez blizej 30 niz dalej moze do tego czasu spełni sie moje marzenie
Za oknem słonce swieci...Temp nie wiecej niz 10..wiec juz co raz chłodniej...do pracy dopiero na 12 30 wiec poki co nie wychodze z domu..Jeszcze dzisiaj pare godzin i zaczynam weekend
Eh ja niestety w tą sobotę akurat pracuje wiec niestety weekend rozpocznę w sobie popołudniu no ale to tylko raz w miesiącu jakos dam rade