X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Październikowe testowanie :)
Odpowiedz

Październikowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    Balladyna26 za 6 dni stuknie mi 38 latek ;)

Zobaczysz ze zanim stuknie 40 bedziesz mama :) i tego ci zycze z całego serca <3

bulkaasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie bedzie:)jupi:) nie nastawiam sie az tak bardzo ze sie moze udac ale spedzenie chociaz jednego dnia z ukochanym poprawilo mi humor i to bardzo <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balladyna26 wrote:
    Bedzie bedzie:)jupi:) nie nastawiam sie az tak bardzo ze sie moze udac ale spedzenie chociaz jednego dnia z ukochanym poprawilo mi humor i to bardzo <3

Znam to ja tez meza mam weekendowego :( no ale za to doceniam każdą minutę kiedy jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Znam to ja tez meza mam weekendowego :( no ale za to doceniam każdą minutę kiedy jest :)
    Ja to wiesz roznie go mam przy sobie czasem raz na tydzien raz na dwa sie widzimy. Ale badziej sie docenia ta chwile..poki co musi byc tak jak jest..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :( czasem poprostu tak musi być. Ale jeszcze nie mamy najgorzej znam gorsze przypadki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dokładnie :( czasem poprostu tak musi być. Ale jeszcze nie mamy najgorzej znam gorsze przypadki :D
    Tak :) ale mimo tylu km mamy kontakt co dzienny (inaczej nie wyobrazam siebie ) wiec nie jest tak zle :) a co do staran to pociesza mnie fakt ze jedna para tak ma trojke dzieciakow to nam tez sie uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez kontakt kilkanrazy dziennie :)

A My mamy ten plus ze jak sie staramy to mój mąż wraca na te dni :) ma własną firmę wiec raz w miesiącu może sobie pozwolić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    My tez kontakt kilkanrazy dziennie :)

A My mamy ten plus ze jak sie staramy to mój mąż wraca na te dni :) ma własną firmę wiec raz w miesiącu może sobie pozwolić :D[/Q

To macie lepiej my tak dobrze nie mamy..teraz akurat przypasowało i to tak decyzja na szybkiego podjeta ze teraz bedzie :) no i jeszcze bedzie zza tydzien wiec moze akurat teraz bedzie dla nas szczscliwy moment :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za Was mocno kciuji bo faktycznie macie utrudnione działania. Ale to moze dobry Znak, że akurat tak teraz się Wam ułożyło :) oby!!!

• bertha Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, melduje sie na październikowych staraczkach, termin @ 5.10. 12cs. Miało byc iui, ale jednak cykl naturalny.
    Owu prawdopodobnie wczoraj/dzisiaj. Teraz to czekanie... Od jutra duphaston.

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Trzymam za Was mocno kciuji bo faktycznie macie utrudnione działania. Ale to moze dobry Znak, że akurat tak teraz się Wam ułożyło :) oby!!!

Mam taka cicha nadzieje ze sie uda:) I moze faktycznie to jakis znak:) <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bertha wrote:
    Cześć Dziewczyny, melduje sie na październikowych staraczkach, termin @ 5.10. 12cs. Miało byc iui, ale jednak cykl naturalny.
    Owu prawdopodobnie wczoraj/dzisiaj. Teraz to czekanie... Od jutra duphaston.
    Witamy w gronie :) oby byl to szczesliwy cykl staran dla nas <3

bertha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy drogie kobitki pierwszy dzien jesieni :( buuuu zimno w Krakowie tylko 6stopni. Ale z okazji jesieni chce Nam wszystkim życzyć aby do zimy każda z Nas nisiła po sercem małą, cudowną a przedewszystkim zdrową fasolkę :) <3

bulkaasia, bertha lubią tę wiadomość

• zwm Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Mamy drogie kobitki pierwszy dzien jesieni :( buuuu zimno w Krakowie tylko 6stopni. Ale z okazji jesieni chce Nam wszystkim życzyć aby do zimy każda z Nas nisiła po sercem małą, cudowną a przedewszystkim zdrową fasolkę :) <3
    Dziękuje agniechaaaa tobie również życzę fasiolki

• zwm Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 3 dni z lutka i w poniedziałek test juz nie mogę się doczekać finału czy zdaze do 30 zajść bo to juz w poniedziałek i przede wszystkim zdążyć urodzić jeszcze jako 30

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwm wrote:
    Jeszcze 3 dni z lutka i w poniedziałek test juz nie mogę się doczekać finału czy zdaze do 30 zajść bo to juz w poniedziałek i przede wszystkim zdążyć urodzić jeszcze jako 30

Na pewno zdarzysz :)! Ja mam takie marzenie żeby urodzisz w 2017 jestem początku roku wiec chciała bym to osiągnąć przed 26urodzinami

• zwm Ekspertka

Wysłany: 22 września 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jesteś młoda jak ja bym chciała mieć znów 25 lat

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwm wrote:
    Jeszcze jesteś młoda jak ja bym chciała mieć znów 25 lat

Ja sie boje stycznia bo przyjdzie 25 :p hihi a zawsze sie śmiałam ze od tego momentu poczuje, ze juz mi bliżej do 3z przodu :D no a to tak szybko pędzi do przodu :( jakos do 18stki sie ciągło a teraz to juz nie nadąrzam jak leci dzien za dniem miesiąc za miesiącem :O szok!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to tez blizej 30 niz dalej :P moze do tego czasu spełni sie moje marzenie :)
    Za oknem słonce swieci...Temp nie wiecej niz 10..wiec juz co raz chłodniej...do pracy dopiero na 12 30 wiec poki co nie wychodze z domu..Jeszcze dzisiaj pare godzin i zaczynam weekend :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    balladyna26 wrote:
    U mnie to tez blizej 30 niz dalej :P moze do tego czasu spełni sie moje marzenie :)
    Za oknem słonce swieci...Temp nie wiecej niz 10..wiec juz co raz chłodniej...do pracy dopiero na 12 30 wiec poki co nie wychodze z domu..Jeszcze dzisiaj pare godzin i zaczynam weekend :P

Eh ja niestety w tą sobotę akurat pracuje wiec niestety weekend rozpocznę w sobie popołudniu :( no ale to tylko raz w miesiącu jakos dam rade

‹‹ 12 13 14 15 16 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ