Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie stosowałam jak dotąd testów owulacyjnych, ale za to mam mikroskop owulacyjny. Wtedy gdy myślałam że mam owu, śluz był typowo płodny ale mikroskop pokazał brak owu. Za to teraz, 5 października, nie dość że płodny śluz, ból jajnika prawego, to orzepiękne paprocie na mikroskopie, więc na pewno to było to:-)
Oby owocnie...Uparciuszek lubi tę wiadomość
Piotr 29.08.2015r.
Dominika 31.08.2017r.
Mam Was- mam wszystko.
-
MavisDracula wrote:Ja nie stosowałam jak dotąd testów owulacyjnych, ale za to mam mikroskop owulacyjny. Wtedy gdy myślałam że mam owu, śluz był typowo płodny ale mikroskop pokazał brak owu. Za to teraz, 5 października, nie dość że płodny śluz, ból jajnika prawego, to orzepiękne paprocie na mikroskopie, więc na pewno to było to:-)
Oby owocnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny uda sie czuje to w kościach ze październik bedzie miał duzo fasolek
Agniechaaa, oby Twoje kości miały racje ja w moich czuję tylko chorobę. Mąż się upiera, żebym wzięła jakieś leki, ale na razie zostaję przy domowych sposobach. Chociaż mentalnie nastawiam się już do walki w listopadzie - plan to monitoring + badania przed HSG, a później HSG. Laparoskopii jednak się póki co boję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBalaldyna cudownie ujrzeć te 2ktesecKi
Przyznał sie Wam, ze ja nadal mam test w szofladzuw gdzie sa takie piękne 2kreseczki ;( nie mam siły go wyrzucić jak mam dola to go wycig bo to jedyna materialna pamiątka po aniołku ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 17:18
-
Balladyna gratulacje!
Ja testuję jutro, 14 dpo i po IUI, liczę na cud. Beta jutro prawdę mi powiesummer86 lubi tę wiadomość
05.2013 rok pierwsze poronienie
10.2015 HSG, jajniki drożne
02.2016 rok ciąża biochemiczna
I IUI 28.09.2016
II IUI 31.10.2016
starania od 2012 roku, PCOS, Hashimoto
dalej czekamy... -
Bikini, oby się udało! Kibicuję, daj jutro znać.
Jolaniunia, będę testować dzień po Tobie no chyba, że też @ przyjdzie.Bikini31 lubi tę wiadomość
-
balladyna26 wrote:Ja bym juz zrobila jeden a drugi w sob. Ja zrobilam wczesniej niz w dzien @ i wyszły dwie krechy.dzisiaj jest juz bardziej ciemna niz wczoraj:-)
I nie wytrzymałam... zrobiłam rano, bo były takie sprzyjające okoliczności - sama w domu, ale niestety jak to mówicie "biel vizira" i druga nie chciała się pojawić. Trochę smutek mnie ogarnął ale do okresu jeszcze 5 dni więc może jednak się pojawi.. ;( Bardzo bym chciała.. jak stało się to tak realne to myśl ta zaczęła przybierać taki bardziej realny kształt... tylko gdzie te moje dwie kreseczki następne testowanie chyba zrobię jeszcze 13... to taka szczęśliwa liczba dla mnie z mężem, a ostatni w sobotę jeśli w czwartek nie wyjdzie, chociaż sądzę, że po czwartku to już będzie mniej prawdopodobne. Szkoda, że dziś nic nie pokazało bo taki przybity dzień miałam.
balladyna26 gratuluję! i obyś nas pozarażała tymi kreseczkami -
nick nieaktualny
-
balladyna26 wrote:Wstawiam zdjecie swoich testow dla rozsiania tego wiruska by kazda mogla ujrzec te dwie kreski:-* https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5742293be808.jpg
zazdroszczę ja takich nigdy nie ujrzę i się przyzwyczajam już powoli do tej myśli trudno...dziś 31 dc pęcherzyk jeden 8 mm a drugi 10,4 mm porażka aż łzy mi leciały u ginekolog -
panan12 wrote:zazdroszczę ja takich nigdy nie ujrzę i się przyzwyczajam już powoli do tej myśli trudno...dziś 31 dc pęcherzyk jeden 8 mm a drugi 10,4 mm porażka aż łzy mi leciały u ginekolog
Panan, lekarz zaproponował coś na stymulację owulacji czy będziecie jeszcze jeden cykl monitorować zanim cokolwiek zdecyduje?
Głowa do góry, Agniechaaa pisała kiedyś taki fajny tekst o dziku, musimy pchać to błoto do przodu. Prędzej czy później 95% z nas ujrzy upragnione dwie kreseczki. -
Hej dziewczyny ja zrobilam sobie troche przerwy od forum i dalam na luz. Dzis termin @ jak narazie niema tylko bolą mnie co chwile jajniki a normalnie zawsze podbrzusze całe więc zobaczymy. Jak do rana bedzie bez zmian to zatestujeFabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*]