Październikowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim! Czuję się coraz gorzej, przeziębienie się rozkręciło - boli mnie chyba każda kostka w ciele. Domowe sposoby nie pomagają, a boję się brać jakieś inne leki, choć może przesadzam, bo pewnie i tak @ przyjdzie.
Z pozytywów, w piątek ma być słoneczna pogoda. Nie mogę się doczekać! Miłego dnia -
nick nieaktualny*Natka* wrote:Balladyny piękne kreseczki
Ja bylam dziś w Tesco i oczywiście bez testu wyjść nie moglam(a w domu już dwa leżą)...kupilam pepino 10...zaplacilam 5zl za 2 testy
Grzech nie kupić. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Dzień dobry wszystkim! Czuję się coraz gorzej, przeziębienie się rozkręciło - boli mnie chyba każda kostka w ciele. Domowe sposoby nie pomagają, a boję się brać jakieś inne leki, choć może przesadzam, bo pewnie i tak @ przyjdzie.
Z pozytywów, w piątek ma być słoneczna pogoda. Nie mogę się doczekać! Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatuś wrote:Witam drogie Panie,
dołączam do testujących jeżeli @ nie wystąpi do końca tygodnia to beta w poniedziałek 17.10. W lewym jajku były dwa bąble 22 i 23 mm i oba pękły (monitoring) a endo sprzyjające, całe 9 mm. Trzymam kciuki za wszystkie koleżanki!!
Trzymam kciuki
Ja testuje 20.10.2016Natuś lubi tę wiadomość
-
No i zatestowalam no i ta nieszczesna biel vizira. Co prawda nie z porannego moczu bo nie mialam w domu testu i kupilam dopiero ale okres powinien byc wczoraj wiec myślę ze jakby coś było na rzeczy to by wyszło. No cóż pozostaje czekac na @Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
O 15.00 wyniki hcg ciekawe co pokażą
Natuś lubi tę wiadomość
05.2013 rok pierwsze poronienie
10.2015 HSG, jajniki drożne
02.2016 rok ciąża biochemiczna
I IUI 28.09.2016
II IUI 31.10.2016
starania od 2012 roku, PCOS, Hashimoto
dalej czekamy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MamaFabianka wrote:No i zatestowalam no i ta nieszczesna biel vizira. Co prawda nie z porannego moczu bo nie mialam w domu testu i kupilam dopiero ale okres powinien byc wczoraj wiec myślę ze jakby coś było na rzeczy to by wyszło. No cóż pozostaje czekac na @
zubii, MamaFabianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny